Сторінка 6 з 7 PrimaПеред ... 4567 ОстаннєUltima
Результати від 51 до 60 66

Обговорення: Я не можу читати edc15p

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jul 2013
    Повідомлення
    124
    Я не можу бачити його терморегулятори, на жаль на форумі з : півень твій, що знаменує fw84 на автомобіль, який ви пробували на додаток до edc15?

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Палермо, сицилія
    Повідомлення
    1,128
    обговорення очищена, якщо ми говоримо про інших ecu виникає плутанина

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jul 2013
    Повідомлення
    124
    Спасибі, Леандро часто відпускає в написанні sumi, тепер я бачив, терморегулятори, що ти відправив давно edc15p ? ідентичне тому, що я..Залежить від виробника інструменту,вчора я перевірив гайку-баранчик 54 і мені не obd2 я знаю, що ? що відомий сьогодні давайте подивимося, якщо я можу з pin я сподіваюся, що ви

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Mar 2014
    Болга
    ...
    Повідомлення
    30
    я з v53 і v54-читаю і пишу edc15p obd

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jul 2013
    Повідомлення
    124
    Як правило, використовують, а більше, порівняно з fgtech.. Тепер думаю про це з якоюсь інструмент, я думаю, ви повинні видалити запобіжник dash, що є проблеми..це не l, я ніколи не пробував сказати правду?..

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF)
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    935
    З mpps v5 читаю і пишу спокійно, без навіть видалити fuse 11, незважаючи на tool, скажіть мені це зробити. З півень v48 і v54 не можу.

PS: в MPPS встановлюю passat 2.5 tdi edc 15p, навіть якщо я повинен зробити 1.9.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Jul 2014
    Повідомлення
    1
    Привіт також MPPS служить добре і недорого ... 29 євро, і страх проходить

ні до кого з вас довелося, так само як і на посаду в авто 2002 року, mpps, коли закон до 70%, то від ecu не знайдений, а в інший раз пропускаю частина читати?

пробував на вищезгаданій машині також v54 і результати ідентичні..вдалося тільки один раз, прочитати в режимі low з mpps.
    ймовірно, obd порушується..в дпі випадках єдиний спосіб це зробити в boot правильно?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di cinqueturbo
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Чумацький Шлях
    Повідомлення
    Вибачте втручатися, але ви хочете прочитати EDC15p від obd до 2004 року

якщо є AM29F400-800-прочитайте, БД або в Режим Завантаження без проблем, але і EDC15C..

якщо замість цього вони 2 27C010 PLCC ви повинні desolder і читати з допомогою програміста", розташований в школі.. нічого OBD або boot mode...

27C010 PLCC.jpg
    AM29F400-800.jpg
    "єдине, що стоїть між вами і вашою метою є********* продовжує розповідати про те, чому ви не можете досягти його."

Сторінка 6 з 7 PrimaПеред ... 4567 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •