-
ви можете пояснити, як ви обнуляється
-
Якщо я намагаюся скинути з vag tools півник змушує мене зробити читання і потім каже мені, що не може? прочитати файл, чому? в ECU ? заблокований. Я вважаю, що процедуру шляхом послідовного і можлива тільки до блокування. Хто-небудь знає, якщо з kess, ви можете? розблокування після блокування?
-
з kess можна скинути, але не знаю, діє навіть після блокування.
-
Сьогодні я спробував ще раз написати, з mpps v12 після перевстановлення програмного забезпечення, але я завжди тільки прочитати карту і зробити ecu id. Мені повідомляє про помилку, як я посилаю команду записи "внутрішня помилка обладнання". Я також спробував з пк друга, з яким я писав минулого разу, але у мене ті ж результати.
-
Я не намагався написати " його в імпульсний режим? recovery (чому? я ? прийшло в голову зараз). Ви думаєте пу? бути докази, що мало б сенс зробити? Машина йде і йде, я просто хотів завантажити іншу карту, щоб спробувати поліпшень.. Я бачив також, що з Mpps 12 c'? запис, повна запис, але мені здається я зрозумів з інших повідомлень, що не змінюється практично нічого.
-
ви пробували з commander abitres
-
Якщо питання до мене, ні.. я Не знаю, що sw. Що це таке?
-
sw для audi і ww з функцією скидання лічильника писання ecu, то для більше info пошук ******
-
Я їх пробував, китайських клонів абсолютно марні
-
Якщо я можу днів я хочу, щоб мене bdm.. я намагаюся, і я хочу побачити, якщо я дозволяю
Запис
- Ти ви не можете створювати нові теми
- Ти ви не можете надіслати відповіді
- Ти ви не можете відправляти вкладення
- Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
-
Правила Форуму