привіт від матвія я підтверджую, що якщо у вас є реле жовтого та ініціали і mc 34063 хорошої якості, можливо, краще, ніж у мене, і я підтверджую, що більш ніж в два резистора кварц і hef4016bt я замінив тільки два конденсатора однакової ємності, але напруга більше
63 вольта, а 50 вартість менше, вони більш стабільні і легко reperibilita даю абревіатура
100mf temp 105+ c 63v (замінює мод від 330 mf)
10мф temp 105+ c 63v (замінює моди вказано з 100 mf)
я повторюю, тільки так, та стабільною і кварцу коливається правильно ....якщо ви зробите зміна повної фільтр tdk і epcos коштує дуже і обмежують здатність
але, прочитавши технічні характеристики mc34063 і зазначено, що у разі, якщо значення занадто високі(див. ємності конденсаторів приведені, дивлячись на mobo від моменту до dx
оригінал 220 mf ----------> мод 470 mf
оригінальний 100mf------------> мод 330 mf
оригінальний 10мф-------------> mod mf 100
обсяг занадто великий, обробляється погано від кварцу, а від комплексного hef....*****і поза сходи, я зробив з тестів, так і з mod поштовх, що з цієї, що вам розповісти прямо зараз
і я гарантую, що півник і надійно, і навіть швидше, з моєї мод....
тест на ford focus 18 tdci 2002 рік delphi
до mod читав, тільки id, але давав дивні символи
після мод лише резистори без заміни конденсаторів і заміна кварцу+ вбудований hef прочитано 13 хвилин ......написано 27 хвилин
після зміни самих конденсаторів, але тільки два з потужність 50в 63v прочитано 9 хвилин і написано в 18
це і мій досвід.....працює добре, навіть в bdm
опублікувати повний список як можна швидше
ps для інтегрованих, що вам потрібно, зовнішній вигляд ок, адміністратора, якщо ви хочете вас послав їх
вітання