Сторінка 6 з 6 PrimaПеред ... 456
Результати від 51 до 59 59

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di tranky
    Дата Реєстрації
    Aug 2015
    Болга
    Alfa147Land
    Повідомлення
    702
    Citazione Спочатку Написав ugoboss Visualizza Messaggio
    якщо у вас є машина в наявності, поекспериментуйте, і подивимося ;-)
    скажімо, у мене є можливість написати кілька разів, перш ніж власник мені наступати у зворотному напрямку.
    Тепер намагаюся з ці криві, і я намагаюся визначити те біля обмежувач на файл, який у мене є, це не просто такий же, тому я повинен знайти..
    Я дам вам знати результати якраз навантаження і є повертає на пару днів.. на даний момент, завдяки
    Живи ****** & Помри як ГЕРОЙ !

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di munro
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    Edc17 BMW окремими бітами обмеження крутного моменту... а також інших різних обмежувачів.. розкидані по всьому файлу...
    Дороги є два або видалити всі обмеження з допомогою damos..
    Або зробити карту, обдурили, що працює на tinj і в рампі..
    Хоча, а також про терміни є біт обмеження..
    Однак для того, щоб стандартні карти друге рішення,хоча мало вишуканою,і краще..

Дата Реєстрації
    Aug 2015
    Болга
    Alfa147Land
    Повідомлення
    702
    Citazione Спочатку Написав манро Visualizza Messaggio
    Edc17 BMW окремими бітами обмеження крутного моменту... а також інших різних обмежувачів.. розкидані по всьому файлу...
    Дороги є два або видалити всі обмеження з допомогою damos..
    Або зробити карту, обдурили, що працює на tinj і в рампі..
    Хоча, а також про терміни є біт обмеження..
    Однак для того, щоб стандартні карти друге рішення,хоча мало вишуканою,і краще..
    вважаю, що знати, що є державною таємницею, і мають обмежувачі, також на час, в той час я зробив карту, розраховану для 85mm2(420), перемістіть обмежувачі крутного моменту передбачуваних вартістю 5000 і подивимося, чи є там у мене взяли.. Я навіть змінили карти, описані ugoboss так що або йде, або vaf..
    ви можете знати, як вони налаштовані за замовчуванням ці біти окремими навколо?
    але буду тримати вас в курсі, як тільки навантаження на мапу

Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    Забув... очі, щоб не переборщити з часом і turbo, якщо ви хочете, щоб обдурити ecu, тому що насправді не звів повністю..
    Як казав Уго є в ecu карти torque monitoring, які охороняють в залежності від того, скільки часу двигун працює до досягнення необхідного крутного моменту є цей ефект, коли пара двигун клали..
    Це трохи складним, як мова, але як контролер крутний момент на крутний момент...

Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    На останній 118d, які я зробив, були встановлені в 320..
    Однак, просто подивитися на діагноз, на скільки пара обмежує зробити, а потім шукати значення у файлі..

Дата Реєстрації
    Aug 2015
    Болга
    Alfa147Land
    Повідомлення
    702
    Citazione Спочатку Написав манро Visualizza Messaggio
    На останній 118d, які я зробив, були встановлені в 320..
    Однак, просто подивитися на діагноз, на скільки пара обмежує зробити, а потім шукати значення у файлі..
    карта зроблена.. я знайшов різні обмежувачі, і я зробив з кроком 85mm3 в 460nm (як перетворення), і автомобіль йде.. повільно, але йде.. автоматична коробка передач дуже повільно..
    А зараз цей автомобіль знаходиться на тест і подивитися, якщо все ще проблема!
    дякую, друже

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    276
    від матвія допоможе нам зрозуміти, де карта перетворення? у мене теж проблема з bmw (f20) 116d з помилкою ймовірності тиску в рампі (тиск в магістралі).....

Сторінка 6 з 6 PrimaПеред ... 456

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •