Стр. 6 з 9 PrimaПеред ... 45678 ... ОстаннєUltima
Результати від 51 до 60 82

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jun 2013
    Болга
    Італія
    Повідомлення
    196
    Citazione Спочатку Написав cinqueturbo Visualizza Messaggio
    GPoint, але спробував зробити інший запису?
    може бути, без сучка і задирки ви відтворює...
    Ви, як я вже сказав раніше я вже? переписати успішно, машина їде, але тільки що ? невідповідності з дати програмування. Але повертаючись до мого питання, перш ніж, що ecu повинен знайти, щоб зробити тестування в BDM? З мого ж номери HW і SW, тільки HW і SW пу? бути також різною, або просто будь EDC16C39?

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Повідомлення
    1,825
    Citazione Спочатку Написав GPoint Visualizza Messaggio
    Ви, як я вже сказав раніше я вже? переписати успішно, машина їде, але тільки що ? невідповідності з дати програмування. Але повертаючись до мого питання, перш ніж, що ecu повинен знайти, щоб зробити тестування в BDM? З мого ж номери HW і SW, тільки HW і SW пу? бути також різною, або просто будь EDC16C39?
    будь edc16 ви читаєте так само, як в BDM, але якщо ви знайдете, принаймні той же hw до межі, як ви зробите блок управління фонду.
    уго ---- президент A.E.P.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jun 2013
    Болга
    Італія
    Повідомлення
    196
    Citazione Спочатку Написав ugoboss Visualizza Messaggio
    будь edc16 ви читаєте так само, як в BDM, але якщо ви знайдете, принаймні той же hw до межі, як ви зробите блок управління фонду.
    Мої сумніви, полягала в тому, щоб експериментувати стільки коштує, що я вважаю, ecu, сумісні з моєї, принаймні, тримаю її в запасі. Тому він повинен мати той же HW і просто. Але, що програмне забезпечення вони використовують, щоб виправити\змінити e2prom?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jun 2013
    Болга
    Італія
    Повідомлення
    196
    У вихідні я був нокаут, і я залишився вдома, сьогодні? я зробив близько 200 км і немає проблем. В кінці кінців я тримаю cos?, я зрозумів, що проблема на дату не впливає нічого, а якщо ні ? вийшов інший, я думаю, що проблема в запису заблокована, або обмежені тільки цим. Мені пощастило, в будь-якому випадку, я думав, що я зловити його на BDM100, просто, щоб почати грати в "p"? але з ecu зодіаку руїнах

Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Повідомлення
    1,825
    щоб зробити хорошу роботу, ми хотіли б діма і schedini, щоб читати всі блоки управління в bdm, в іншому випадку вам доведеться зварити pinstrip на ділянках, щоб зробити читання і запис.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jun 2013
    Болга
    Італія
    Повідомлення
    196
    [QUOTE=ugoboss;81330], щоб зробити хорошу роботу, ми хотіли б діма і schedini, щоб читати всі блоки управління в bdm, в іншому випадку вам доведеться зварити pinstrip на ділянках, щоб зробити читання і запис.[/QUOTE

Я бачив якесь зображення і плоский кабель, який використовується, має пін-коди набагато largi, якщо не помиляюся, відстані однакові у старі кабелі IDE для пк. Враховуючи, що ? операцію, що б правильно на моїй машині і не на роботу я можу оцінити зварити смуги і потім залишити їх для майбутнього використання. Я збираю деяку інформацію з цього питання, я також читав, що й знаменитий кабель неправильно деякі BDM100, але в цьому випадку вистачило б тільки виправити плоскі або, якщо ви приїдете з цим телевізор з плоским екраном перевернутий c'? ризик, що навіть BDM100-це неправильно?

Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Повідомлення
    1,825
    ні, тільки телевізор з плоским екраном був неправий, по-моєму, коли я прибув насправді було не так.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Фрозіноне
    Повідомлення
    153
    Повинно бути, якщо ви знайомі з паяльником в bosch edc 16, - це менше зло, інші, що я знаю, rognose в будь-якому випадку пам'ятайте, завжди будьте обережні, коли мар? екю

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jun 2013
    Болга
    Італія
    Повідомлення
    196
    Привіт, хлопці, у мене що нового?, я ? приїхав весь матеріал для читання ecu в BDM. У дні спробує? зробити читання, але у мене ще є кілька сумнівів.

Якщо не помиляюся, в edc16 живиться безпосередньо через BDM100 або я повинен нагодувати вас зовні?
    У випадку, якщо все піде успішно, щоб відновити e2prom, що програмне забезпечення я повинен використовувати? З тб я тільки CMD 1255 і драйвери BDM100.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di giuseppe1374
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Сицилія Катання
    Повідомлення
    408
    годування через bdm100 блок живлення додається, вам потрібно резервне копіювання повного завантаження, звичайно, після riverginazione в e2p

Стр. 6 з 9 PrimaПеред ... 45678 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •