Сторінка 6 з 6 PrimaПеред ... 456
Результати від 51 до 58 58

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Повідомлення
    135
    ну ок, carmageddon. тому від того, опубліковано мною в пості вище, не ? ні хорошим?
    чому? я бачив, як між різними гідами, які multijet змінюють криві турбо і уприскування-то не так. починаючи від met? картку.
    я знаю, що ? вашої роботи, і ви не хочете дати інформацію про це, але gi? мені буде добре, якщо ви говорите, що не йде....
    по-твоєму, працювати аналогічно на multijet, наприклад, пу? привести до покращення?

в dvd, що я одужав, є кілька карт, золотих і mod, і ті, mod, були зроблені, слідуючи цим принципам.

в теорії, принаймні, я думаю, це правильно, то залишається сумнівним, мова кроком і як збільшити відсоток значень, але мені підтвердили, що збільшення у відсотках від met? карту, то як правильно? або принаймні прийнятним?
    IP

Banned
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Verbania
    Повідомлення
    286
    не ? ne правильне, і воно прийнятно!

чому? ви хочете наполягати на тому, щоб зробити щось, що ви не знаєте з ризиком пошкодити?

ти не знанням справи, і якщо ви не зробити якийсь експерт, роботу ви ніколи не зможете хоча б віддалено зрозуміти, що ? потрібно зробити.
    IP

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Повідомлення
    135
    привіт carmageddon. безперервні мені звернутися до фахівця, ок, що за пу? стояти. але якщо не впевнений у професіоналізм? роботи, що робить порівняння файлів, які посилають мені? з іншого забій?

серйозні компанії для audi abt і ще який-небудь, російську я знаю, що ? відомий феррарі і алоза.... решта їх не знаю.

але так як ціни на карту ? несусвітніх я не можу вирішувати всі ці гроші, тільки, щоб дізнатися, про кого"? реалізована карта в борг.

також, чому? якщо криві з драйвера, я не відкривається? ні зростання, відкривши карту з титаном і 2001 року. winols не я, то працює? що я роблю?

напевно карту as-ок на моїй машині, може бути, в один прекрасний день?... але, бачачи, що я повинен відкрити ecu, щоб це зробити, я знаю так багато, що lascier? втратити на моїй машині.

сказав, що є? враховуючи, що nuon ви хочете відповісти мені на моє питання, а саме ? правильно збільшити значення від met? карту підніматися завжди, якщо драйвера правильні) я розумію, що це правильно, як думка, і я impegner? для studiarci, навіть, чому? я відкрив ще один пост і буде дуже сильно@? мої відповіді в іншому місці.

дійсно, чому? не місце вам файл з м'яким кроком і з основи для того, щоб могти працювати?

oper принаймні, вкажіть адреси в 2d, які карти наприклад вприскування і турбо... може бути, так я збираюся змінити ці криві і дасте мені кілька порад.

я не хочу, що мені зробити карту, але побачив, що форум дає поради, я думаю, що це можна зробити, ні?
    IP

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    535
    Citazione Спочатку Написав giannimini Visualizza Messaggio
    привіт carmageddon. безперервні мені звернутися до фахівця, ок, що за пу? стояти. але якщо не впевнений у професіоналізм? роботи, що робить порівняння файлів, які посилають мені? з іншого забій?

серйозні компанії для audi abt і ще який-небудь, російську я знаю, що ? відомий феррарі і алоза.... решта їх не знаю.

але так як ціни на карту ? несусвітніх я не можу вирішувати всі ці гроші, тільки, щоб дізнатися, про кого"? реалізована карта в борг.

також, чому? якщо криві з драйвера, я не відкривається? ні зростання, відкривши карту з титаном і 2001 року. winols не я, то працює? що я роблю?

напевно карту as-ок на моїй машині, може бути, в один прекрасний день?... але, бачачи, що я повинен відкрити ecu, щоб це зробити, я знаю так багато, що lascier? втратити на моїй машині.

сказав, що є? враховуючи, що nuon ви хочете відповісти мені на моє питання, а саме ? правильно збільшити значення від met? карту підніматися завжди, якщо драйвера правильні) я розумію, що це правильно, як думка, і я impegner? для studiarci, навіть, чому? я відкрив ще один пост і буде дуже сильно@? мої відповіді в іншому місці.

дійсно, чому? не місце вам файл з м'яким кроком і з основи для того, щоб могти працювати?

oper принаймні, вкажіть адреси в 2d, які карти наприклад вприскування і турбо... може бути, так я збираюся змінити ці криві і дасте мені кілька порад.

я не хочу, що мені зробити карту, але побачив, що форум дає поради, я думаю, що це можна зробити, ні?
    Я можу тобі гарантувати, що зрозуміти зміни карти, зроблені ad hoc на цей двигун ? практично неможливо для новачка, особливо з допомогою ecm, оскільки кілька змін, драйвера.
    Тому, якщо ви хочете побачити цей автомобіль, щоб піти, як треба, поклади серце в спокої і зверніться до фітнес-тренер серйозний. Кажу тобі, бо я теж пройшов через це.
    IP

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    я очищений обговорення дещо не по темі, і крім того, я хотів би зазначити, що у цьому форумі ми не робимо рекламу нікому, тому ми уникаємо визначається спам, в регіоні є люди, готові просто знайти а якщо деякі до цих пір переконані, що покладатися тільки на тих, хто зробив собі ім'я, коли машини не було навіть блоки управління і електронні не розуміють, труби, то мова змінюється,цього управління ми зробили кілька подій, і справді важко зрозуміти, добре їх експлуатації, а отже, платити чи не платити це не те місце, але в rincipiante не може, і, починаючи з цього автомобіля протягом 1000 причин, щоб зробити експерименти, але можу сказати, що карта зроблена з правом політики досягаються легко 35cv в якості основи.
    ps: ми до сторінки n 6 і досі я читав 30 пост з такими ж відповідями так що ті, хто не хоче діяти технічно не зобов'язаний, але ми намагаємося не використовувати лише клавіатуру, щоб написати, хто там ще довше, тому ми уникаємо непотрібних втручань.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]
    IP

Banned
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Verbania
    Повідомлення
    286
    ви не повинні порівнювати нічого, не у вас пізнання техніки, щоб зробити це, ви розумієте це чи ні?

професіонал ви повинні забезпечити роботу технічно, але, якщо ви не маєте поняття, методи, щоб перевірити, чи що ? було зроблено, я не думаю, що ви зрозумієте, дуже багато.

без будь-яких презумпції можу сказати, що у мене немає проблем зробити це з закритими очима, робота на квест автомобілі, але досвіду роботи і послуги не є безкоштовними.
    моя робота в цьому сенсі ? гарантовано, з точки зору продуктивності і надійності? (якщо припустити, що автомобіль в ідеальному стані, звичайно, що не піддається перевірці, не відкриваючи двигун або перевірити електронні дошки, навіть якщо він в 0 км)

техніка ****метро, як і кілька vespisti кажуть, ? дійсна, чому? різниця в потужності, води і пари ? жахливе...якби не ви/вам цього достатньо, ви можете scegliervi туристичне спробувати і перевірити.

моя порада тобі я написав вже надто багато разів.
    IP

Banned
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Verbania
    Повідомлення
    286
    є 6 сторінок рад, піти і отримати, щоб зробити професійний і залишити, втратити, але якщо ? впертий, не хоче зрозуміти і має мало umilt? я не можу нічого зробити.
    якщо я дозволив собі написати, що я можу зробити з закритими очима ? тільки тому, що? коли вони вийшли, ці двигуни я присвятив важливі події, так і на електронних і на моторі, але без будь-якої презумпції l я написав, не неправильно інтерпретувати, будь ласка.
    знаю досконало, ті, хто працює з політики на ці двигуни, і хто навчався просто тому, що? у роки, ми зробили рука об руку.
    мені все одно, хто ce l-й? довго, але просто, що ви розумієте різницю між фахівець, який працює зі знанням справи, і як любитель/не професіонал...і головне, що не любить робити esperiemnti з речами інших людей тільки бажання дізнатися, часто вони завдають шкоди.
    IP

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    ок, закриваю тут.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]
    IP

Сторінка 6 з 6 PrimaПеред ... 456

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми