Спочатку Написав
giannimini
привіт carmageddon. безперервні мені звернутися до фахівця, ок, що за пу? стояти. але якщо не впевнений у професіоналізм? роботи, що робить порівняння файлів, які посилають мені? з іншого забій?
серйозні компанії для audi abt і ще який-небудь, російську я знаю, що ? відомий феррарі і алоза.... решта їх не знаю.
але так як ціни на карту ? несусвітніх я не можу вирішувати всі ці гроші, тільки, щоб дізнатися, про кого"? реалізована карта в борг.
також, чому? якщо криві з драйвера, я не відкривається? ні зростання, відкривши карту з титаном і 2001 року. winols не я, то працює? що я роблю?
напевно карту as-ок на моїй машині, може бути, в один прекрасний день?... але, бачачи, що я повинен відкрити ecu, щоб це зробити, я знаю так багато, що lascier? втратити на моїй машині.
сказав, що є? враховуючи, що nuon ви хочете відповісти мені на моє питання, а саме ? правильно збільшити значення від met? карту підніматися завжди, якщо драйвера правильні) я розумію, що це правильно, як думка, і я impegner? для studiarci, навіть, чому? я відкрив ще один пост і буде дуже сильно@? мої відповіді в іншому місці.
дійсно, чому? не місце вам файл з м'яким кроком і з основи для того, щоб могти працювати?
oper принаймні, вкажіть адреси в 2d, які карти наприклад вприскування і турбо... може бути, так я збираюся змінити ці криві і дасте мені кілька порад.
я не хочу, що мені зробити карту, але побачив, що форум дає поради, я думаю, що це можна зробити, ні?