Так, але це означає, що я не єдиний, який я зробив цю операцію! !:-D
Так, але це означає, що я не єдиний, який я зробив цю операцію! !:-D
І ти зробив, як я? Як ви знаходитесь?
я зробив compressor map, я не знаю, якщо aho зробили правильні розрахунки, я перетворився мм2 загальної кількості дизельного палива, вводиться в мг помножити на 0.82, тоді я в додаток до мг повітря, я множиться на значення x числа обертів і розділити на два, бо цикл-2 обороту, а у mg всього за хвилину, перетворюється в lb, виданих на графік, мені здається, дивні sti значень багато дивних, може бути, повітря йде добре, але я повинен помножити дизель x4 даних 4 циліндрів? загальна величина зчитується i фес ? о, тільки циліндр або на всі 4?
враховуючи, що я відключив годину назад вчитися, так що я цілком вартового, і я, можливо, зробив грубі помилки, процес повинен бути наступним:
(Оборотів двигуна) x (кількість циліндрів) / 2 x (витрата повітря більше? цієї дизельного палива в кг) х (коефіцієнт перерахунку кг-->lb [2.2])
ок, ви, як останній графік, який я зробив, я ось, здається, що вона для більшості всередині графіка, я тільки дроти на низьких обертах, що ти думаєш, сандро?
P. S. ще я не розумію, якщо ви тренер або якщо ви йдете в університет![]()
якщо я можу сказати, мій і в перший раз чую, щоб підсумувати дизель простий розрахунок compressor map....
і в будь-якому випадку, якщо ви дійсно хочете враховувати iq для мови, точність просто знати, afr у вас є різні...
з іншого боку, дизельне паливо і "компонент", яка додається в останню чергу в патронник, коли все повітря, що тз насправді увійти в циліндр, нетто ефективності і вхід...
Мотоцикліст, не створює черг, навіть в машині...
у automoblista створює черги, навіть в русі...
так що я повинен робити розрахунок, а не шляхом додавання дизель? але є 2 школи думки по-різному або формули p насправді, не дизель? що стосується графіка, я вважаю, повинна бути більш лінійною правильно? як ви думаєте, як я повинен діяти, щоб скористатися цією турбіни, на низьких обертах до 2000 об, я думаю, вже бути allimite, здається, але що після 2000 об все ще має деякий запас збільшення, повторюю, якщо я 2500 і сміюся, газ пік тиску йде на 1.6 бар, проблему сандро ? що буде варіюватися в duty cicle турбіни, чи втрачаю я швидкість відповіді turbo і відчуваю себе в хорошій зниження продуктивності
ви, мабуть. у будь-якому випадку я-студент коледжу, який у підсумку тиждень назад якийсь рутиною, в майстернях...
вірно, але compressor map ? щодо компресор або турбіна? від того, що я розумію обох, разом узятих, і pi? у chocke ? pi? легко, що ви досягнете в каналізацію, а потім, коли вже? ви, впорскується дизельне паливо.
потрібно ritocccare так пі? хитрий! я поясню, rapidit? відповідь ви в перехідні, добре, виправити вісь, щоб мати значення кінцевих 95-100-105mm^3/i, а потім ви можете відкрити геометрію після того, як досягнута максимальна iq, так що не пропустіть rapidit?, але в той же час видалити пік.
капуста сандро з вашого досвіду, я думав, я був 40-річний, можливо, ви молодші за мене!! я 28 роківнавіть манро знає свою справу, тут c'? la cream della cream,
тепер я встановивши карту, виступ вр dell осі я вже зробив, тепер я правильно аванси, я провів під 7 grdi після вмт, але за ціною авансів 4.5?, спробую з 100mm3, і я бачу, то я зі 105, а зі 100 і карту геометрії гладкою, так і бачу, як реагує turbo, так і оселитися в consegeunza карти геометрії