привітання для пошуку..а я б сказав, що після того, як цей діапазон б ви пішли до повноти теж, як gi? жирна...
привітання для пошуку..а я б сказав, що після того, як цей діапазон б ви пішли до повноти теж, як gi? жирна...
від того небагато, що я зрозумів і що це як і раніше використання мотоцикла має свої порожні і ? худий, отже, dp тебе система.? можливо, то був оригінальний двигун тільки з воронки і фільтра-й? басейн якщо ви зробите запуск на стенді ви побачите в повній мірі, де двигун не вистачає, і ти це виправити
Дивлячись на таблицю, можна помітити, що є відмінності навіть у мінус між двох карт! Як ви думаєте, де ? обмеженою DP? Cio? в порівнянні з оригінальною, що пу? бути краще?
дивіться, якщо я можу сказати, моя ви передусім повинні увійти в концепції атмосферне бензин, те, як добре ви зрозумієте, більшої продуктивності не отримаєте aumetando, як це відбувається в турбо-дизельним двигуном і мови ще більше? інше для двигунів з турбонаддувом бензину.
потім ви помітите, що у dp буде? один smagrimento в певні точки, щоб збільшити реакцію двигуна, а також зміна авансів ? зробив за цим критерієм....намагаючись оптимізувати згоряння, що на низьких і середніх тендер? бути magara, щоб відгодувати, а потім у дотик,але не занадто, щоб мати більше? протягну....
звичайно ? взяти до уваги, що dp призначений для використання на трасі так, як ви помітите, sar? все на низьких....хороший результат вище.ви також будете ви виявили, що мотоцикл з розрядів оригінальні ? дуже оперативно низьким, що втрачає з відкритим стоком....тому моя порада ? все спробувати в межах, допустимих з уприскуванням палива і досягнень із тим, щоб знайти конфігурацію, краще на всіх обертах, а потім почати, щоб зрозуміти роботу виправлення і переміщати їх в межах, допустимих....роблячи інших випробувань....тестую на полі відмінності і зрозуміти, якщо покращує або погіршує комплекс.....? на мотоциклах часто ви не можете? говорити загострень...стиль керівництва, я думаю, впливає дуже багато тюнінгу....і те, що для одного добре, для іншого може бути undriveable...
C ? сказати, що слід тримати під контролем навіть egt..з форсунок орі в цих, якщо переборщити гріють від звіра...
хм, ніколи не мали цих проблем...чому? вже гріють їх, і якщо щось не так ви розумієте, що через деякий час, що витягніть шию і сповільніть ви завжди вентилятори в залежності....якщо з охолодженням рідиною....якщо ми говоримо про двох клапанів....ну це займе деякий вухо....коли високі температури змінюють звук...а те, щоб дістатися до тих ****lli, ви повинні збитися з шляху, більше, ніж перестаратися....
Dirdan, читання і копіювання керівництво по ремонту потрібно дуже мало, щоб порівняти
Цікаво, а не зрозуміти, що вони зробили: вони розглянули карту тільки в цій області, чому? просто DP для розвантаження, як в оригіналі не використовується лямбда і каталізатора. Отже, в цій області карти, ви повинні переглянути калібрування для адаптації роботи відділення впорскування і запалювання на нові параметри. Цікаво також і те, що завдяки наявності лямбда-зонда, тепер використовують каталізатори менш жорстким, ніж в минулому. Ось тоді й кричи, що DP вгору рівні. На випробувальний насправді єдина різниця, що ви читаєте ? кращі характеристики двигуна прийняти спини, що в пі? як потужність і крутний момент на середніх, але максимальна потужність в основному незмінною.
Я хочу уточнити, що карти DP існує кілька версій, що більше? продуктивний ? один для розвантаження з рахунком 2: 1, і кулачки, які, насправді, d? щось в пі? максимальна потужність, починаючи від середніх обертах до отримання 3, максимум 5 коней максимальній потужності-й? в залежності від того, чи як ? був зібраний і поставлений на місце двигун (без atoccare повітроводи, хлюпати, etc..).
Для іншої, як я вже казав-й? раз, йти "почуття", щоб зіставити ? шлях pi? неправильно. Ви повинні мати принаймні читання параметрів A/F з parzializzati і спробуйте на стенді, в іншому випадку, якщо не виходить. Відчуття мати іп? rapidit? прийняти обертів або більше? "зло" не завжди збігаються з фактичними increnmenti перевірці інструментально.
M999
Не крок files, і інше! Пишіть ваші запити на форумі.
Я фіксації для школи для планування руху запасів я не поясню, бо як ми повторюємо кілька всі, карту на цих двигунах не дають великої потужності-й? але рівносильно установка, зіставити на туристичне бачу його зайвим і марнотратним....
звичайно, якщо ви будете діяти механічним способом, то ? очевидно, і повинні покладатися на випробувальний.
? перевірити мотоцикл з діагнозом, а ви, я думаю, шлях pi? швидко і дешевше, ніж по карті, яка дає деяке уявлення pi? у порівнянні з оригінальним, з прийняттям вихлопних басейн і u спорт повітряний фільтр.
звичайно, є думки....
Згоден з вами, ducati83, я не вникав у промові школи-випробування (я пишу під час роботи... так швидко!!), але як я вже казав, потрібно насамперед мати захоплення даних A/F з parzializzati, в іншому випадку ви не отримаєте нічого. Мати випробувальний стенд, щоб зробити "rullata" потрібно, щоб переконатися, що ви ? працював так, принаймні, гідною. Це карта з мотоцикла, загалом стік. З двигуном flussato, розібрали-закінчив-зібрав, поршні і cammes мови змінюється і l? якщо ви хочете використовувати всі або f? карту на лаві з parzializzati або відстає!!
З мотоцикла стандарт (фільтра, вихлопної труби і трохи більше, я вважаю їх тільки "оздоблення") просто звіт У/F після 50in км зроблені так, жвавий. L?, я підтверджую, що ? важко витягнути щось більше? що не закінчити надання на середніх і іноді коні вгору... де кілька millantano тисячі кінських сил з фільтром басейн і повного розряду, я не я і, відповідно, нічого більше 3-5 коней не сказати добре (я маю на увазі двигун 1100 EVO)... хотілося б побачити на моєму Fuchs, що відбувається з однією з цих мотоциклів superprerateracingultrasuper!!
M999
Не крок files, і інше! Пишіть ваші запити на форумі.