Я не знаю, якщо ці програми роблять цей мод, не використовую їх...
Потрібно змінити біт в карті.
Я не знаю, якщо ці програми роблять цей мод, не використовую їх...
Потрібно змінити біт в карті.
але у випадку, якщо не працює перший зонд,блок управління, що стратегія використовує?
Використовує стандартні параметри, я думаю. Без autoadattarsi значення вхідного повітря. (Датчик витрати повітря несправність) і газів на виході (лямбда з ладу), як я зрозумів, втрачає autoadattivita. Поправте мене, якщо я помиляюся
Деякі старі двигуни карбюратор і заздалегідь фіксованою. Ставив один жиклер в карбюратор і просто. Ви не могли б змінити сумішоутворення на основі значень, повітря і нічого. Ви вставляєте значення, і вони завжди, в будь-яких умовах.
Востаннє редагувалось leandro89; 25-12-2013 до 19:15
ах,типу тиску turbo 0,метелик, яка відкривається макс малюка,паливної гіпер товщі, і заздалегідь фіксований?
Тиск турбо не буде? до нуля, але в те ж значення, що і перший, як я вважаю, навіть аванси. А навуглерожування ви ingrasser? багато і не буде? pi? змінної на основі значень температури повітря і так далі... так, чому? ? перший зонд, щоб дати ці значення на блок управління. Тому я вважаю, що перший зонд з ладу, значить, паливної фіксованою. Те ж саме для другої датчик. Для?: від того, що я знаю, я піна зонд правило навуглерожування, а друга перевіряє, чи є кішки ? і пломб. Якщо ви скасуєте другий в ебу значення завжди будуть змінні, чому? перша працює. А якщо відмовитеся від першого-ні.
Сподіваюся, я не сказав, що раси-фігня, але, в принципі, і для більшості автомобілів мова ? це.
перший зонд служить для регулювання паливної тим, що каталізатор функції оптимально.
другий служить тільки для діагностики каталізатора.
якщо перший зонд буде заблокований, автомобіль працює, як і всі інші параметри і датчики, які залишаються, тільки, що не усунені з-за старіння буде гарантовано правильної роботи catalizzatore. крім того, не забезпечується промивання бака.
це не означає, що автомобіль повинен піти сильно в ній, що продуктивність змінюються.
Так що кішки завдань оптимальним чином, це означає, що особа паливної 14.1 потім, якщо відключити, не буде? pi? автоматичне щось, але повинен впоратися карту раз і назавжди, отже, якщо змінюється час з'? вітер, вологість? etc постійного струму avr? завжди ж карту, а потім ви втрачаєте autoadattivita правильно?
Потім інша справа, коли ми вносимо зміни в таблиці уприскування, autoadattivita слід змінити їх завжди регулярні 14.1? Коротше кажучи, карта збільшення значення вприскування палива, щоб хотіти зробити паливної поруч з 13.1 або навіть 12.1 вам потрібно відключити, щоб змусити обох зондів або просто сказати в autoadattivita змащувати всю карту (при умові, що ви можете зробити) я сподіваюся, що для того, щоб зрозуміти :-)
перевірка лямбда працює, як ви описали.
якщо зонд ? відключено карти нормалей паливної будують однаково ж стехиометрической паливної.
тільки, що, щоб добре працювати каталізатор потребує стехиометрической з точністю, що сонце карти не дають, якщо не з'? зонд, який коригує.
для роботи на паливної просто брати до уваги, що один зонд перед регулювання паливної
інші rafinatezze на контроль лямбда, то залежить від того, який зонд ? використовується, якщо класична, on-off або лінійною.
Потім, як ви говорите, якщо ви вирішите змастити сумішоутворення в моїй машині. Крім роботи на час/кількість? ін'єкції, я повинен вимкнути його і перший лямбда-зонд, чому? senn? навуглерожування завжди буде оптимальним для каталізатора. На практиці, не має сенсу збільшувати або зменшувати ці значення, коли перший зонд працює, чому? хочете чи не хочете, andr? всі зміни сумішоутворення, як йому подобається, каталізатор, правильно? :-)
правильно, якщо modifici картки на бензин в кінці переміщенні значення autoadattamento, але суті це не змінить? rspetto al'оригінал.
потрібно просто почекати кілька днів і сам переводить все в порядку.