Стр. 6 з 9 PrimaПеред ... 45678 ... ОстаннєUltima
Результати від 51 до 60 83
    НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Jul 2013
    Болга
    неаполь
    Повідомлення
    32
    Дивіться мою проблему ? що машина частина труднощі? і лампа code горить...Спорадично контрольна лампа гасне code і машина негайно...інші замість acccende лампа code індикатор двигуна і машина не заводиться...
    Я думаю, що це проблема bodycomputer, які я хотів вирішити з scodifica всього..проблема ? представлений, проте після заміни Двигуна і коробки передач, і джгут проводів, двигун взяті від іншої точки, jtd, і сам перший йшов дуже добре!!! єдине сумнів ? що точка, з якої я взяв все було в 2001 і моя ? 99!!!

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di giuseppe1374
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Сицилія Катання
    Повідомлення
    408
    перш ніж зробити ці експерименти та емпіричні буде хороша діагностика, двигунів з 99 по 02 дорівнюють

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Jul 2013
    Болга
    неаполь
    Повідомлення
    32
    Діагностика з examiner
    в Ecm
    Електронний ключ-код не отримав
    Передачі повідомлення по шині can. Відсутність повідомлення від керівництва, електрика.
    У body
    Помилка лінії can-bus off блимає.
    Я перевірив підключення can і навіть я пробував, підключивши через can body-ecu паралельно з системою зовнішнього

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di giuseppe1374
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Сицилія Катання
    Повідомлення
    408
    все, що потрібно зробити ? прийняти іншого тіла e2p, пройти з одного тіла в інше, і ви прикріплені.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Jul 2013
    Болга
    неаполь
    Повідомлення
    32
    ок, давайте спробує?...хоча я не розумію?, якщо я scodificato, що входить у body????

Якщо scodifico всього, в теорії ecu не повинні запитати згоди на боді для початку немає????

Проблема вирішена, пишу файл scodificato, що дав мені друг....
    Востаннє редагувалось msport (exil77grande); до 06-09-2013 17:40

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (FO)
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    133
    важливо ? що ви успішно

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    Citazione Спочатку Написав klark82 Visualizza Messaggio
    ок, давайте спробує?...хоча я не розумію?, якщо я scodificato, що входить у body????

Якщо scodifico всього, в теорії ecu не повинні запитати згоди на боді для початку немає????

добре, то додаю файл використовується, тому наступного разу, якщо хтось має свій простягнув проблема, файл перевірено.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    127
    Citazione Спочатку Написав klark82 Visualizza Messaggio

доброго дня в мене 147 jtd edc15c7, що іноді я від проблеми черг, щоб не перешкоджати мені в ноги, я хотів зробити scodifica разом
    але після того, що я роблю, мені виходить напис code, але не приводить в рух я відправлю файли
    оригінальний 0281010332 103366536il файл scodificato (meucci або carsoftware)
    File Allegati Файл Вкладення
    Востаннє редагувалось msport (exil77grande); 14-06-2014 до 16:51

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    127
    Citazione Спочатку Написав isfedale82 Visualizza Messaggio
    доброго дня в мене 147 jtd edc15c7, що іноді я від проблеми черг, щоб не перешкоджати мені в ноги, я хотів зробити scodifica разом
    але після того, що я роблю, мені виходить напис code, але не приводить в рух я відправлю файли
    оригінальний 0281010332 103366536giugnocristianl.rar
    файл scodificato (meucci або carsoftware) GIUGNOSCOD.rar
    файл giugnocristianl.rar ? зіставляється

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF)
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    935
    Citazione Спочатку Написав isfedale82 Visualizza Messaggio
    оригінальний 0281010332 103366536il файл scodificato (meucci або carsoftware)
    ви повинні розрахувати cks файлу після його scodificato з soft здоров'я. Титан не годиться для цієї операції потрібен soft конкретного. Спробуйте цей файл:
    File Allegati Файл Вкладення

Стр. 6 з 9 PrimaПеред ... 45678 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •