у kess v4.2 ? клон kess v1, не має кувалдою з kess v2
у kess v4.2 ? клон kess v1, не має кувалдою з kess v2
[COLOR="#0000FF"][CENTER][B]В житті ви ніколи не припиняйте вчитися![/B][/CENTER][/COLOR]
[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не відповідаю на особисті повідомлення з проханням про допомогу! Якщо вам потрібна допомога, ЗАПИТАЙТЕ НА ФОРУМІ!!![/B][/COLOR][/CENTER]
Вибачте, я не помітив, але я написав*******та..я бачив у продажу kess .. я думав допомогти вам..а я зробив малюнок М...(не знаю, в нижній частині інструмента), Втрачають...
я мав на увазі в kess V2 оригінальний клон не існує, навіть якщо деякі видають себе за це
у мене bdm, але я ? здавалося, зрозуміти, а то у нас читання в послідовний
якщо б ми, проблеми, ми можемо відкрити блок і читати з bdm
з допомогою ecm, ми можемо потім вирівняйте 2 блоку управління зчитуються,послідовний і bdm пошкоджений і потім скопіювати оригінал послідовного bdm з допомогою функції
а те, що я не зрозумів ?,як він веде себе з cecksum?
контрольна виявлено і, можливо, правильно ecm...
питання .....коли я йду, щоб прочитати файл в bdm відрізняється ліжко в послідовний.....наприклад, я читав mpps є bosch edc1634 дав мені файл 2 мб....потім для безпеки я зробив також в bdm.....я заявляю, що я завжди початківець.....потім я експортував файл ліжко в bdm,дав мені 2 файлу ? порівнюючи його з тим, ліжко з mpps ? відрізняється.....трохи роз'яснень...
Востаннє редагувалось msport (exil77grande); 28-12-2012 в 17:43
у той час як інші будуть як і раніше говоримо про нас, ми вже вирішили проблему
GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ
читаючи в послідовний з mpps я читаю flash eprom ..правильно..в той час як експорт з файлу прочитати в bdm, де я йду, щоб знайти в собі.....я не знаю, якщо я spegato добре...