-
СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
ви маєте на увазі насос в баку?
-
-
СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
але з multiecuscan я можу зробити тест/тест/діагностика включити, щоб побачити, якщо він працює, як насос в баку?
-
сталевий алхімік я не вірю, але examiner fiat, безумовно.
-
ви навіть multiecuscan, подивіться в розділі приводи (F6) - fuel pump relay.
для того, щоб тест утримуйте auto не горить, і в тихому місці, скільки включенні насоса необхідно відчувати кт-реле і свого роду легкий свист, якщо насос працює
-
Ок, але відхилення тиску в бар ( як правило, мінімум 3 ) тобі це говорить ? Очевидно, що on/off, навіть без діагностики перевірте це - на додаток до того, що якщо офф не піде прямо на мотоциклі
-
СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
ви тест вкл/викл я вже? зробив, і відчуває, працює, але я цікаво, якщо ви могли б зробити діагностику активного тиску насоса, бака...ви можете? робити з МНС?
-
щоб подивитися тиск заглибного насоса потрібно з'єднувати манометр на труби, на в'їзді фільтра дизельного палива, можливо, від ревізора і multiecuscan подивитися тільки високий тиск як параметр
-
СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
ах, ось зараз ? зрозуміло.
-
Додам, що, якщо ви принаймні 3 бар ви можете гарантувати, дизельне паливо, необхідне насос rail головна зазначено не знали, як вище, щоб підштовхнути його до форсунок і дати їм правильну сферу.
Запис
- Ти ви не можете створювати нові теми
- Ти ви не можете надіслати відповіді
- Ти ви не можете відправляти вкладення
- Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
-
Правила Форуму