Стр. 6 з 12 PrimaПеред ... 45678 ... ОстаннєUltima
Результати від 51 до 60 115

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di angelolsp
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Болга
    Катання
    Повідомлення
    525
    І американський!!! однак я не думаю, ke i jtd вони менш ефективні!! lavorali всі 2 пролетівши jtd...
    Не існує швидких автомобілів... Але тільки важкі ноги!!!!:cool::cool:

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Et
    58
    Повідомлення
    221
    Citazione Спочатку Написав angelolsp Visualizza Messaggio
    Хлопці, я хотів задати вам це опитування, яка по-вашому ? автомобіль, щоб розважити більше u хлопцем??

Alfa 147 mb
    Bmw 120D
    wolswagen Golf 1.9 або 2.0
    Audi a 3
    Seat Ibiza Fr або Cupra
    Seat Leon
    Fiat Stilo
    Fiat punto 1.9 jtd
    для кого ? звикли на задній привід на 120d ? топ, крім того, з тисячі євро між турбіною 330d, розвантаження і карту тягне з-лавина резюме, і пара. Хто хоче залишитися на передній привід, безумовно, Альфа JtdM

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di angelolsp
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Болга
    Катання
    Повідомлення
    525
    Я не думаю, ke якого хочуть тисячі євро x веселитися xD...квадратних кілометрів найкращі тоді були alfa і bmw, але prestazionalmente ки, а краще 2?? я переконаний, ke двигуни jtd volanoooo!!!
    Не існує швидких автомобілів... Але тільки важкі ноги!!!!:cool::cool:

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Повідомлення
    84
    Citazione Спочатку Написав angelolsp Visualizza Messaggio
    Я не думаю, ke якого хочуть тисячі євро x веселитися xD...квадратних кілометрів найкращі тоді були alfa і bmw, але prestazionalmente ки, а краще 2?? я переконаний, ke двигуни jtd volanoooo!!!
    Maa.... Я з А3 я не відчуваю себе нижче, ніж Альфа, навіть мій друг з джульєтта стверджує, що моя А3 ? pi? енергійний, ніж його джульєтта.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Et
    58
    Повідомлення
    221
    Citazione Спочатку Написав Fedex Visualizza Messaggio
    Maa.... Я з А3 я не відчуваю себе нижче, ніж Альфа, навіть мій друг з джульєтта стверджує, що моя А3 ? pi? енергійний, ніж його джульєтта.

Велика машина, у мене теж в сім'ї і зіставити soft ? приємно. Єдине, якщо ви хочете витягнути нас багато резюме і змусити її конкурувати в надійності? з 120d або jtm альфа зіставлені потрібно міняти турбіну, її оригінал ? всі sottodimensionata і ламається в найкоротші терміни.. ( на мою вони вже є? на третій турбіни, і я повинен, отже, calmarne робочий тиск повітря )
    В оригіналі після 3500 оборотів, щоб не зробити її зламати будинок має значення близько 0,8 бар..

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    Citazione Спочатку Написав Fedex Visualizza Messaggio
    не рівня вашої насос форсунки зі старими jtd, які, однак, повинні сказати їх, якщо змінені, щоб добре, але у вашому випадку, поставте себе на одному рівні з mjet, а потім подивитися яка найбільш енергійну бачив, що tdi крім того, spunot початкової потім втрачають дуже багато.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Et
    58
    Повідомлення
    221
    Citazione Спочатку Написав msport (exil77grande) Visualizza Messaggio
    не рівня вашої насос форсунки зі старими jtd, які, однак, повинні сказати їх, якщо змінені, щоб добре, але у вашому випадку, поставте себе на одному рівні з mjet, а потім подивитися яка найбільш енергійну бачив, що tdi крім того, spunot початкової потім втрачають дуже багато.

Парадоксально, але якщо ми візьмемо форсунки, насос 8valvole ( tdi tdi 130 і 150 ) з майструвати правильні крім йти набагато краще, ніж 2.0 16v набагато + надійні. Я бачив, 130 і 150 повернути понад 2 бар з кавалерії невимовні, ніколи не розірвати, якщо не кілька спорадичних випадку деформації випускних колекторів ( маючи власники трохи відредагував цей пункт )

Однак я думаю, ми згодні, що якщо ви не встановлює бюджетний об'єктив ви не могли зробити висновки характеристик ( виграє той, хто там проводите з критерієм +срібло )..
    Якщо порівняння виявиться далеко від оригіналу, то 120d або tdi 170 групи vag або jtdM ducati corse - як ви кажете - я олімп з-кандидата на подіум..

Звичайно, опитування ? вузький, але якщо б ми могли включати будь-5-циліндровий 2.0 volvo 163cv, gi? від оригіналу не ? нічого поганого і займався добре, я думаю, може зарезервувати багато сюрпризів і перевернути багато кліше..

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Повідомлення
    84
    Citazione Спочатку Написав msport (exil77grande) Visualizza Messaggio
    не рівня вашої насос форсунки зі старими jtd, які, однак, повинні сказати їх, якщо змінені, щоб добре, але у вашому випадку, поставте себе на одному рівні з mjet, а потім подивитися яка найбільш енергійну бачив, що tdi крім того, початковий момент, то втрачають дуже багато.
    не сердься Говоримо тільки і виключно для мене, я дуже ціную це "пусковий струм" бачив, що в будь-якому випадку ми зупиняємося в якийсь stiratina sporatica і жодної гонки на дорозі. Я в додаток до двигуна, я ціную в моїй guidabilit? у всіх сенсах, я за істерику, я застиг, рульове управління з допомогою VAG-COM річ, яка змушує мене відчувати себе краще на шосе, а в місті? я не проти мати кермо pi?+ жорсткий насправді, коли гвідо "міні" (panda) мені здається, їздити іграшка і не АВТОМОБІЛЬ. Високий, що я ціную ? система ESP, яка в моїй машині, здається, з затримкою, тобто я можу робити поворотах надлишкова обертальність в повній безпеці, а не скаржуся, що мене ззаду А3 ? занадто легкий, чому? занадто багато разів я благословив ESP, але доведеться? спробуйте змінити copertorni.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Et
    58
    Повідомлення
    221
    Ні, Ангел, мова, продуктивність дістатися va raffrontato у відповідності з бюджетом.. я-я-й? досвід 120d і в + випадках,
    близько 550 eur турбіни на 330d на baya я було, з 300 я зробив досягнення фланець і downpipe і є передовими навіть євро, щоб зробити кілька прямі трубки для зливу.
    Але gi? у початковій конфігурації, якщо ви хочете, щоб defap/dekat і карту, так і 120d, що альфа ви робите в будь-якому випадку йти від звіра.
    120-та альфа 2 авто антиподи, оригінальний 120d ? + сильний, але коли ви йдете в налаштування superiorit? між однією й іншою ? все побачити і всі змінні в грі, pressoch? 3 :
    1) той, хто тобі карту , 2) плавучість, що ти fatto3, ) ручка пілот

? дійсно, мови, нескінченність, де, на мою думку, потрібно вирішувати - я вважаю, що це - дуже soggettivit? емоційний і кількість? гроші від, сказати, щоб зробити свій вибір в топ.

НОВАЧОК L'avatar di Albertolnd
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Повідомлення
    16
    Citazione Спочатку Написав danny677 Visualizza Messaggio
    Ні, Ангел, мова, продуктивність дістатися va raffrontato у відповідності з бюджетом.. я-я-й? досвід 120d і в + випадках,
    близько 550 eur турбіни на 330d на baya я було, з 300 я зробив досягнення фланець і downpipe і є передовими навіть євро, щоб зробити кілька прямі трубки для зливу.
    Але gi? у початковій конфігурації, якщо ви хочете, щоб defap/dekat і карту, так і 120d, що альфа ви робите в будь-якому випадку йти від звіра.
    120-та альфа 2 авто антиподи, оригінальний 120d ? + сильний, але коли ви йдете в налаштування superiorit? між однією й іншою ? все побачити і всі змінні в грі, pressoch? 3 :
    1) той, хто тобі карту , 2) плавучість, що ти fatto3, ) ручка пілот

? дійсно, мови, нескінченність, де, на мою думку, потрібно вирішувати - я вважаю, що це - дуже soggettivit? емоційний і кількість? гроші від, сказати, щоб зробити свій вибір в топ.
    Отже, ви хочете сказати, k оригінальний 120d мають більше продуктивності альфа..?! Змініть альфа стають вище??

Стр. 6 з 12 PrimaПеред ... 45678 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •