І американський!!! однак я не думаю, ke i jtd вони менш ефективні!! lavorali всі 2 пролетівши jtd...
І американський!!! однак я не думаю, ke i jtd вони менш ефективні!! lavorali всі 2 пролетівши jtd...
Не існує швидких автомобілів... Але тільки важкі ноги!!!!:cool::cool:
Я не думаю, ke якого хочуть тисячі євро x веселитися xD...квадратних кілометрів найкращі тоді були alfa і bmw, але prestazionalmente ки, а краще 2?? я переконаний, ke двигуни jtd volanoooo!!!
Не існує швидких автомобілів... Але тільки важкі ноги!!!!:cool::cool:
Велика машина, у мене теж в сім'ї і зіставити soft ? приємно. Єдине, якщо ви хочете витягнути нас багато резюме і змусити її конкурувати в надійності? з 120d або jtm альфа зіставлені потрібно міняти турбіну, її оригінал ? всі sottodimensionata і ламається в найкоротші терміни.. ( на мою вони вже є? на третій турбіни, і я повинен, отже, calmarne робочий тиск повітря )
В оригіналі після 3500 оборотів, щоб не зробити її зламати будинок має значення близько 0,8 бар..
[IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]
Парадоксально, але якщо ми візьмемо форсунки, насос 8valvole ( tdi tdi 130 і 150 ) з майструвати правильні крім йти набагато краще, ніж 2.0 16v набагато + надійні. Я бачив, 130 і 150 повернути понад 2 бар з кавалерії невимовні, ніколи не розірвати, якщо не кілька спорадичних випадку деформації випускних колекторів ( маючи власники трохи відредагував цей пункт )
Однак я думаю, ми згодні, що якщо ви не встановлює бюджетний об'єктив ви не могли зробити висновки характеристик ( виграє той, хто там проводите з критерієм +срібло )..
Якщо порівняння виявиться далеко від оригіналу, то 120d або tdi 170 групи vag або jtdM ducati corse - як ви кажете - я олімп з-кандидата на подіум..
Звичайно, опитування ? вузький, але якщо б ми могли включати будь-5-циліндровий 2.0 volvo 163cv, gi? від оригіналу не ? нічого поганого і займався добре, я думаю, може зарезервувати багато сюрпризів і перевернути багато кліше..
не сердься
Говоримо тільки і виключно для мене, я дуже ціную це "пусковий струм" бачив, що в будь-якому випадку ми зупиняємося в якийсь stiratina sporatica і жодної гонки на дорозі. Я в додаток до двигуна, я ціную в моїй guidabilit? у всіх сенсах, я за істерику, я застиг, рульове управління з допомогою VAG-COM річ, яка змушує мене відчувати себе краще на шосе, а в місті? я не проти мати кермо pi?+ жорсткий насправді, коли гвідо "міні" (panda) мені здається, їздити іграшка і не АВТОМОБІЛЬ. Високий, що я ціную ? система ESP, яка в моїй машині, здається, з затримкою, тобто я можу робити поворотах надлишкова обертальність в повній безпеці, а не скаржуся, що мене ззаду А3 ? занадто легкий, чому? занадто багато разів я благословив ESP, але доведеться? спробуйте змінити copertorni.
Ні, Ангел, мова, продуктивність дістатися va raffrontato у відповідності з бюджетом.. я-я-й? досвід 120d і в + випадках,
близько 550 eur турбіни на 330d на baya я було, з 300 я зробив досягнення фланець і downpipe і є передовими навіть євро, щоб зробити кілька прямі трубки для зливу.
Але gi? у початковій конфігурації, якщо ви хочете, щоб defap/dekat і карту, так і 120d, що альфа ви робите в будь-якому випадку йти від звіра.
120-та альфа 2 авто антиподи, оригінальний 120d ? + сильний, але коли ви йдете в налаштування superiorit? між однією й іншою ? все побачити і всі змінні в грі, pressoch? 3 :
1) той, хто тобі карту , 2) плавучість, що ти fatto3, ) ручка пілот
? дійсно, мови, нескінченність, де, на мою думку, потрібно вирішувати - я вважаю, що це - дуже soggettivit? емоційний і кількість? гроші від, сказати, щоб зробити свій вибір в топ.