Я читав те? Якщо нісенітницю олії з штовхачів fumerebbe білий.... Чорний дим ? довелося на інший
Якщо ви нісенітницю масло курить білий, особливо в холод !!
? тому ваше вигук, що він означає?? Якщо ви курите чорний або у нас надлишок палива або c'? деякі трубки від компресора, all інтеркулер або pi? в долині білизни ..., Але не так? на відстані ви не можете? сказати.. у мене ж машина, зіставлених без dpf ne каталізатор і запевняю вас, що не курить..
На посаду N? 20 там написано, що машини курить протягом перших 4-5 хвилин на холод, потім на інших постах написано, що чує цокання клапанів і різні проблеми,
що курить, чорний і т. д. і т. п. якщо стосовно пості я написав, що всього лише припущення немає, маючи автомобіль під рукою, я ніколи не сказав, що проблема видалення DPF або каталізатором, я не розумію, що там вводите ваш автомобіль, якщо вам добре, це значить, що не має проблем, описаних як sighline ...
Я забув написати, що курить білого перших хвилин....
Я знаю, що ви, що ви не читали.......
Ок, проставлений так .
ну' курить білий тільки тоді, коли існує так багато вологи, що нормально для тд.. не в тому, що це саме дим, чіткий, білий , ні, здається, лазня, замість! тобто випаровування води в каналізацію ( у разі снігу, дощу і т. д.)
X щодо tic tic ( перегрів масла), як я вже говорив, з'являється після багатьох затяжок на 5 тисяч обертів близько години xD , масло автомобіль не витрачає ( управління постійно ****лло)
потім свист і " геометрія . накипу на лопатки, і т. д...
Я ще не мав можливості полагодити мій автомобіль так як я ніколи не час !
Alfa brera 2.4 jtdm '08 210 л. с. [розвантаження прямий +downpipe]
Але потім курить чорний хід, коли