Точно, в довідці в інтернеті? c'? хто не робить-й? у 5000km між заміни масла, а інший-за забруднення в процесі багаторазової регенерації фільтра..
Pi? масло утилізувати та інше забруднення марно..![]()
Точно, в довідці в інтернеті? c'? хто не робить-й? у 5000km між заміни масла, а інший-за забруднення в процесі багаторазової регенерації фільтра..
Pi? масло утилізувати та інше забруднення марно..![]()
для емуляторів або як ви хочете їх називати хлопця, який продає їх, він говорив мені, що потрібно відкрити фап та то пусте...витрати, але це carucci![]()
я говорив про 380,00 neurini +пдв тільки aggegio потім інше було в manodop для очищення fap
bh? скажімо, na красиве пограбування, загалом,враховуючи, що col файл в ecu вирішити всі можливі проблеми і не білі хмари, навіть після 1000km
ПІВЕНЬ ORI + KESS V2 ОРІ
azz пограбування по-справжньому, набагато краще діяти в ecu результат ? безпечно і набагато краще, скажімо, що dell 'емулятор ? ситуація accomodo але не виправдовую ціна
емулятор ви використовуєте, особливо у машині, в якій defap від ебу, не ? раніше можна.
Ви, інші, бачачи результати, але, краще правити ecu..
Звичайно, краще, ніж файл, минулого тижня Honda crv 2.2 на шосе, взяв обертання, і клієнт не міг зупинити її....заблокував циркуляції сказав, що за нею було, туристичне туман диму....масло спалили
я взяв 4000 .. ви можете мені сказати, що не f? ще ??