Стр. 6 з 10 PrimaПеред ... 45678 ... ОстаннєUltima
Результати від 51 до 60 101

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Флоренція
    Повідомлення
    961
    Від золота відрізняються, щоб зробити машину-й? готова до низькими цінами, насправді, якщо ти робиш випадок, коли *1500 або *2000rpm призи всі педаль газу машина робить легкий слойка, і особливо ваш, який має фіксованої геометрії потрібно трохи дизельного палива pi? щоб відновити. Але насправді, я ж сказав-змінити тільки ті значення, які йдуть вище, ніж оригінальні карти. Якщо ви бачили їх модифіковані іншим способом означає, що ті, хто їх поправками не знав, як працюють подавители диму на edc 15. Якщо ви не довіряєте, ви можете studiarti перед тим, як працює двигун дизель з точки зору співвідношення повітря паливо. Потім відкрийте damos, дослідження всі значення перетворення і з діагнозом на руки і спробуйте побачити, як спрацьовує цей обмежувач.

Я дав тобі рецепт, як змінити, якщо не довіряєш ? добре, що особа ваші випробування.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    238
    Citazione Спочатку Написав SandroMarciano Visualizza Messaggio
    Від золота відрізняються, щоб зробити машину-й? готова до низькими цінами, насправді, якщо ти робиш випадок, коли *1500 або *2000rpm призи всі педаль газу машина робить легкий слойка, і особливо ваш, який має фіксованої геометрії потрібно трохи дизельного палива pi? щоб відновити. Але насправді, я ж сказав-змінити тільки ті значення, які йдуть вище, ніж оригінальні карти. Якщо ви бачили їх модифіковані іншим способом означає, що ті, хто їх поправками не знав, як працюють подавители диму на edc 15. Якщо ви не довіряєте, ви можете studiarti перед тим, як працює двигун дизель з точки зору співвідношення повітря паливо. Потім відкрийте damos, дослідження всі значення перетворення і з діагнозом на руки і спробуйте побачити, як спрацьовує цей обмежувач.

Я дав тобі рецепт, як змінити, якщо не довіряєш ? добре, що особа ваші випробування.
    Сандро вибач, можливо, я погано пояснив, я не хотів сказати, то, навпаки, хотів сказати, що завдяки тобі я зрозумів, експлуатації обмежувача) і я тобі дуже вдячний.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Флоренція
    Повідомлення
    961
    ок, добре, тоді ми йдемо далі, і ви зробили журналу відстеження q.i.?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    238
    ок, добре, тоді ми йдемо далі, і ви зробили журналу відстеження q.i.?
    Ні, на жаль, зараз я не можу цього зробити

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    238
    Але я думаю, що ми можемо вчинити так само, з мапу педаль і обмежувач крутного моменту, так, принаймні, я розумію, як збалансувати.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Флоренція
    Повідомлення
    961
    Усі сторони від педалі, в першому стовпці у вас є кола, в першому рядку відсоток акселератора. В таблиці значення помножуються на 0,01 є витрата дизельного палива в мм^3/i.
    Зараз ми говоримо, що завдання-максимум 70 мм^3/(cos? для першого випробування ми виходимо карти час оригінальні, змінимо пізніше). Значення, що перебуваєте на перший рядок і перший стовпець, для перегляду на winols, що на ecm зазвичай є завищені. Спробуйте mod педалі і обмежувач диму, тільки ці, пошта карту, що я даю йому очі!

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    238
    Усі сторони від педалі, в першому стовпці у вас є кола, в першому рядку відсоток акселератора. В таблиці значення помножуються на 0,01 є витрата дизельного палива в мм^3/i.
    Зараз ми говоримо, що завдання-максимум 70 мм^3/(cos? для першого випробування ми виходимо карти час оригінальні, змінимо пізніше). Значення, що перебуваєте на перший рядок і перший стовпець, для перегляду на winols, що на ecm зазвичай є завищені. Спробуйте mod педалі і обмежувач диму, тільки ці, пошта карту, що я даю йому очі!
    Обмежувач диму я вже? зробив поки педаль не ? зрозумів, що з необробленим. Ви могли б пояснити це докладніше? Існує розрахунок?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di MisterKappa
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Повідомлення
    82
    Цікавий пост, великий Сандро !

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Флоренція
    Повідомлення
    961
    ні, не існує обчислення, скажімо, що треба ставити собі мети, тобто, в останньому стовпці ми повинні йти максимальної витрати дизельного палива, які ви хочете впровадити. Зараз, я пропоную вам залишитися нижче 70 мм^3/i, у противному разі ми повинні перефразувати часи, осей та інших речей, це не для complicarci занадто багато речей ? краще, якщо ми стикаємося в подальшому.

тому, підводячи підсумок важливо ? останній стовпець, тобто 100% педалі, де c'? 0 хай 0, очевидно, в інших за бажанням, залежить від того, як ви хочете, щоб ваша чутливість? педалі. Я закликаю тебе не перестарайтеся, інакше вам машину важко вести, наприклад, хода спокійна.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    238
    ні, не існує обчислення, скажімо, що треба ставити собі мети, тобто, в останньому стовпці ми повинні йти максимальної витрати дизельного палива, які ви хочете впровадити. Зараз, я пропоную вам залишитися нижче 70 мм^3/i, у противному разі ми повинні перефразувати часи, осей та інших речей, це не для complicarci занадто багато речей ? краще, якщо ми стикаємося в подальшому.

тому, підводячи підсумок важливо ? останній стовпець, тобто 100% педалі, де c'? 0 хай 0, очевидно, в інших за бажанням, залежить від того, як ви хочете, щоб ваша чутливість? педалі. Я закликаю тебе не перестарайтеся, інакше вам машину важко вести, наприклад, хода спокійна.
    Як я знаю, що в останньому стовпці нижче 70 мм^3)?

Стр. 6 з 10 PrimaПеред ... 45678 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •