ось мої часи у 80 мм3, в 1400 приблизно 1260us, з заздалегідь 2.8?, можете йти в номер або ризик бути ближче до пост-упорскування, збільшення ? приблизно на 19%
ось мої часи у 80 мм3, в 1400 приблизно 1260us, з заздалегідь 2.8?, можете йти в номер або ризик бути ближче до пост-упорскування, збільшення ? приблизно на 19%
Привіт, я намагаюся дати вам моє скромне думку
-спробуйте підправити в 2d педаль, raccordarlo нитку краще...
-картку одразу після педалі...ви знаєте, що ??
-1cbcba cos'?
-лім пара", " надання max 46.4 нм...я їх тримати до кінця обертів, не знижуючи
-1cbd90 cos?
-карти-lambda...вай вай..зменшує ще...навіть до її команда в 1...подивитися, як йде солярка
-qantit? паливо впорскується...? карта перетворення, що ви можете залишити орі.
-авансові платежі можуть йти
-1d1fdc і нижче...а що це?xk? modd так?
-tinj, я partirei від тиску в магістралі rail, принаймні, 600 бар,...ти партії вже? від 400bar
-1dcfb4 так?
-1e0ee8 так?
-1E1592 так?
-лім prex rail, ви зробили їх власний флеш карту rail...alzali волосся, що нічого не відбувається![]()
як ? закінчилася ця машина на ходу чи ні?
ви машину навіть занадто добре, сьогодні ретуші карту, як радили від маріо, але в будь-якому випадку, це добре,, ? ракета, навіть якщо помічає, зчеплення, сара **** або, може бути ? було слизько, і я нічого не знаю, взяв з 67000km
Відмінно!дайте мені знати, як іде...до речі...ті моди з драйверів...ви зроблені вами, або ви взяли, кий?
![]()
Я отримав інформацію від coniscente потім дивимося break point, я зрозумів, що вони були першими, є обмежувачі крутного моменту останній ? prex turbo
щоб відповісти
1CBCBA і далі 2 обмежувачі крутного моменту
1DCF9E мені ? сказали, додавати його треба, щоб розім'яти
1e0ee8 карту prex turbo
1e1592 ? обмежувач turbo max в залежності від оборотів
ось файли переглянутий
тепер ви повинні мені сказати, що ви маєте на увазі під "-карти лямбда...вай вай..зменшує ще...навіть до її команда в 1", тому що я карти лямбда я виріс на 7%, мені здається, не decrementate
питання, у мене csala в rail, яка доходить до 60mm3 дизельного палива, як ніколи? де закон карту для 80 мм3, звичайно 90 не знає, що вони приходять, тому що думає, що з тих часів вона стала 80, але в реальності вона стала 90, багато, в цьому випадки зміни брейк-пойнт, потім sti break point, їх зміну або лише додаються, я думаю, ви не могли додати правильно?
Востаннє редагувалось msport (exil77grande); 17-04-2013 в 21:59
я хочу зробити інше питання, щоб побачити, якщо я зрозумів, то у мене кількість дизельного палива впорскується в розмірі 95 мм3 коли ecu думає, введіть 80, натисніть на tabello перетворення дизель "кількість дизельного палива впорскується", як кількість, на максимальний крутний момент, наведений 350 бар я ставлю 80 мм3, що б 95, враховуючи, що він, щоб дотримуватися цю таблицю слід читати в терміни, відповідні значенням 80mm3, ок? потім достатньо встановити максимальні значення крутного моменту 350 нм, і я вже їй 95mm3 дизельного палива вводять не збирається збільшити на будь-якій карті на суму більш ніж 350 нм максимального крутного, і саме тому, змінивши цю карту і працює на античні і тиску турбо я вже зіставляється в теорії, бо він вказує, лімітери і карти педаль нм, але в реальності для цього? нм завжди йде читання таблиці часів, вірно? бо в кінці кінців він тільки цієї таблиці, щоб дізнатися, скільки нм завантажуєте на колеса, тепер же я змінив, навіть брейк-пойнт dell overbost піднімається до 80mm3 дизельного палива, щоб мати контроль на весь діапазон уприскування. скажіть мені, якщо ? просто тому що тоді я повинен поверніть багато карт непотрібних, тому що я точки 350 nmdove volgio максимальну потужність, і того ж слід застосовувати для карт педаль, якщо я не помиляюся, то цікаво, чому на картах педаль останніх break point 100.1-100.2-100.3-100.4 і мають ті ж значення, що має сенс? вони могли б scalarli краще мати modulabilita більше немає? або c'? причина?
я міг би змінити навіть брейк-пойнт авансових враховуючи, що аж до 70mm3, і я повинен використовувати їх навіть в 80 мм3? де закон карту досягнень, 80mm3 не розумію
тоді ми йдемо градусів
-карти-lambda...запитаєте мене, xk? я kiesto, щоб зменшити ще...ви знаєте, як працює лямбда-карту????
-bp тиску в магістралі rail: останній його подивитися в 60mm3...означає, що для всіх IQ вище 60mm3, ecu використовує значення 60mm3...і ? cos? для всіх карт...
-мова bp: педаль ? так само, як ви говорите, якщо c'? причина, чому вони залишили 4bo кінцевих рівні..ігнорую...
оновлення бж в карту...? дуже тривалий і складний, на edc16...є незліченна безліч bp, розкиданих уздовж файлу...і без damos я бачу, moooooolto складно..
отже, для кожного останнього breack point у разі, якщо необхідна деталь для інших карт для наступних використовується останній брейк-пойнт.
Лямбда я знаю, що виправляє igniezione на основі кисню з дренажного отвору, я вважаю, що якщо почує кисню ? знак combistione не повний, для припущення, я б сказав, що, якщо відчуває себе так багато кисню, збільшення дизель, якщо не почуєте ? ок, я помиляюся?