Сторінка 6 з 7 PrimaПеред ... 4567 ОстаннєUltima
Результати від 51 до 60 62

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2014
    Болга
    Брешія
    Повідомлення
    251
    але не ? що я йду навколо, щоб відкрити постійно... а потім бив його, тільки якщо натискаю під пара
    але в той раз, що я не відкриваю пу? сказати, що вони не приносили вам задоволення

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di matech
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Et
    41
    Повідомлення
    353
    i 3.0 TDI прибуває в 290cv приблизно без нагальної обмін

TTS приходить в 420cv, щоб почати прослизати зчеплення DSG

S3 йде тиха трохи вище 300, і не потрібно нам нічого на обмін.

Ці три приклади, які приходять в голову на льоту.

Додам дві речі:

1 - Я бачив, як DSG cos? як ще подвійним зчепленням зіставлені, але я бачив їх на гонки на машинах, а не на дорогах. і не для того, щоб проблеми обмеження максимального крутного моменту заборгованості. Звичайно, йдуть дуже добре і швидко, але я не знаю, якщо на дорозі автомобіль коштує rosicare життя синхронізаторів на курс, який йде вже? дуже добре!

2 - Що ви говорите Delta Integrale або двигун TFSI останнього покоління, всі захоплюються фантомного botta. Я не одного попередження з різних причин. Спочатку на будь-якому відображення всіх здатні витягнути "стукати" крутного моменту, може бути, навіть помилково, але що ? добре ще, важко зробити ? знайдіть і торкніться карти правильно, які керують повному навантаженні двигуна. По-друге, справжні коні вийшли тільки за рахунок добре високих обертах з повним навантаженням, і не через "шипи" крутного моменту. По-третє, ви їдете ще і з двигуном, який подовжує добре на всіх оборотах, ніж з двигуном від "стукати", ніж пу? справити враження лише друг, який піднімається в машину в перший раз...

Досить розглянути edc16c39, щоб побачити, що в 95% випадків, ті карти, які змінюються не відносяться до повної навантаженні. Це означає лише, що ви збираєтеся перекачувати вантажів, коли ви йдете, щоб діяти сильно на gasi ви avr? тимчасове "накачуванням" dar? піковий крутний момент, але тільки не в ecu на картинках все видно? карти повним навантаженням працює наш улюблений "pompamento" буде? сильно обмежений.

вибачте dilungamento, але ця легенда метро botta вниз, існує з 80-х років, а у 2014-ще менше сенсу існувати зору складності? диспетчерів електронні, про який ми говоримо.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    535
    Тільки одне: ти казав К.С., коли ліміт DSG з sw акції є НМ....

Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Et
    41
    Повідомлення
    353
    І за те, що я стверджую, що важливо добре змастити пара. Якщо на TTS ви отримаєте ті сили, що ви ще можете? попросити зробити обмін?!?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    535
    Tts і s3 мають той же двигун. Tts engine акції, 420 к.с., чиста утопія.

Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Et
    41
    Повідомлення
    353
    Вибачте, TTRS!

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2014
    Болга
    Брешія
    Повідомлення
    251
    враховуючи, що моя я не зіставляється я, насправді в деяких відносинах у мене сумніви в тому, що не зроблено просто відмінно
    у будь-якому випадку, щоб botta я маю на увазі ситуації, раковина прискорювач під пара, скажімо, 1500 об / хв.
    план, піднімаючись обертів, турбіна починає входити в тиск і машина починає йти р? pi? фінч? раптом приходить на пари таким чином, досить швидко, потім добре віджати і постійно, майже до обмежувача
    ви говорите, що це поведінка і увійти в пару, не ? нормально?

Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Et
    41
    Повідомлення
    353
    О, боже, треба спробувати разом (весь форум :-D), щоб зрозуміти, добре!

У будь-якому випадку, я зауважив, що це стосується бензинових двигунів з наддувом, електронні розвивалися багато, що стосується регулювання навантаження і наддуву, поклавши в ігри стратегії дуже складна.

Те, як добре ви будете знати, що ви не можете? говорити-й? тільки тиск наддуву, але також, як вона обробляє відповідь, педаль відкриття дросельної заслінки (що ? відрізняється від реакції на педаль...), Перепускний клапан, заздалегідь, і управління PID перепускного клапана.
    Те, що я помітив ? все це працює в симбіозі, щоб створити підйом тиску набагато більш контрольованою, ніж один раз, навіть, якщо c'? сказати, що тоді система контролює набагато краще, ніж час навіть постійний тиск!

Наприклад, карти, які використовують на трофей mini cooper turbo не має стрибків тиску в діапазоні, у якому turbo може дати, бенс? підйом тиску солодкий до досягнення 1.2 бар між 4000 і 5500 оборотів в хвилину. Двигун ? дуже верхового і ефективно, pi? один, який робить, можливо, максимум на 1.3, а потім поступово падає по мірі збільшення обертів...

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Jun 2014
    Болга
    чивітавеккья
    Повідомлення
    3
    я зіставляються кілька днів тому 2.0 TFSI з DSG k03, на роликовому випробувальному стенді давав 248CV в 4688 об/хв

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2014
    Болга
    Брешія
    Повідомлення
    251
    у машині я один інструмент obd, пік я бачив трохи більше 1,8 але постійно я ще не дивився
    як тільки у мене можливість, подглядываю, навіть, чому? мені пу? зробити графік, як якщо б це було rullata

Сторінка 6 з 7 PrimaПеред ... 4567 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •