Спочатку Написав
msport
чесно кажучи, не яблуко б зробити цю роботу, і я поясню, тому що насамперед цей відео курс, стане ясно, в руки все в найкоротші терміни, і це дасть мені багато клопоту, враховуючи, що тоді починають' спір для зменшення досвід тих, хто це зробив,крім того, я не думаю, що правильно відносно тих, хто, як я, робить це за корабель, і він заплатив і продовжує платити вам тисяч євро на рік, між підписки та курси, при цьому, не зрозумійте мене неправильно, я тут з максимальної доступності, щоб допомогти вам, але в межі можна,я думаю вже у цьому форумі ми робимо велику роботу, і ми не намагаємося спекулювати на немає навпаки, ми постараємося допомогти у вирішенні проблеми, і не для того, щоб змусити вас піти більше тому costringentovi, зверніться в нашу службу онлайн, або до інших спеціалістів, як це роблять на багатьох інших форумах,2 прикладів проблеми, які відчуває користувач, ви знаєте, жити на golf v, яка обмежена і карту, що курив і ходив мало користувачів magi1984 bmw 1-ї серії, що після декількох рад,адрес, зараз йде добре без куріння.