Сторінка 6 з 7 PrimaПеред ... 4567 ОстаннєUltima
Результати від 51 до 60 63
    СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF) L'avatar di explode82
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    НЕАПОЛЬ(ЗНАХІДКИ)
    Повідомлення
    395
    перейти спокійно, що робить все, півень без проблем XD
    ПІВЕНЬ ORI + KESS V2 ОРІ

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Флоренція
    Повідомлення
    961
    Citazione Спочатку Написав pitty Visualizza Messaggio
    хлопці, враховуючи, що пост ? на загальний сумніви запису, прошу вас:
    я читав, Fiat punto 2004 року 1.3 mjet 70cv. коли я відкриваю карту з ecm мені дві помилки контрольної суми, як тільки я відкриваю файл, потім просить мене зареєструвати його в базі даних і після потрапляє в драйвера мене позбутися? ще два рази помилка розрахунку контрольної суми.

мої сумніви ?: я можу редагувати і писати карту, а також обчислення контрольної суми мені б Півень?
    що ви думаєте про це?
    ви можете зробити це легко, тим до межі перезаписати вихідний файл, в якому контрольна сума ? безумовно, мають рацію!

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    112
    але ці 4 помилки (2 перед вибором драйверів і ще 2) як ви думаєте, від чого вони залежать?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    184
    Привіт pitty,що розмір має файл, який ви читаєте? Його, потім розмістити його тут?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    112
    Звичайно... ось тут...? тепер я зрозумів, можливо ? ліжка жахливо... ? 2,5 мб, пу? бути??? мені це здається дивним!!!
    File Allegati Файл Вкладення
    Востаннє редагувалось msport (exil77grande); в 29-03-2013 22:25

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    184
    Як ви читаєте?Через serial?Я ці машини, я їх в bdm або так само, я пишу з mpps(коли я не кладуть виходячи з машини), тим не менш, трапляється, навіть на інших машинах, що Півник v2 читає файли з розміром не типові.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    184
    Я виклав на файл, і я думаю, що то написати, використовуючи всі galletto 2 .за мене помилка ceksum йде з-за розміру файлу.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Флоренція
    Повідомлення
    961
    Citazione Спочатку Написав neo Visualizza Messaggio
    Як ви читаєте?Через serial?Я ці машини, я їх в bdm або так само, я пишу з mpps(коли я не кладуть виходячи з машини), тим не менш, трапляється, навіть на інших машинах, що Півник v2 читає файли з розміром не типові.
    Я відчув, що між усіма інтерфейсами mpps ? що більше? не рекомендується для цього виду ECU... з півня прочитана і написана послідовний без проблем, і я не читав, щоб хтось мав сучка і задирки, а з mpps, просто зробіть пошук за ******.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di cicciogsr
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Sicily
    Повідомлення
    428
    ви можете записати файл ліжко з куркою 2,5 mb я читав, і там написано хоче вічності? ? 80 хв, читання 40 хвилин запису, а при редагуванні ви не можете використовувати драйвери, чому? багато разів не центровані добре, дали інший розмір файлу, звичайно, це ? дороги-ї? довгий моделювання 6f3, mpps латка на муса dobl? і у..

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    112
    капуста... так що це йде змінений в 2d. я сподіваюся, що все вийде.

але якщо я читаю з mpps я повинен мати файл в 2 мб, то?
    майже я намагаюся, аби прочитати, а потім пишу це з Півня, хоча ? не рекомендується. або, коли я намагаюся його перечитати з Півня? у bdm б розбирання ебу. правильно?

Сторінка 6 з 7 PrimaПеред ... 4567 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •