перейти спокійно, що робить все, півень без проблем XD
перейти спокійно, що робить все, півень без проблем XD
ПІВЕНЬ ORI + KESS V2 ОРІ
але ці 4 помилки (2 перед вибором драйверів і ще 2) як ви думаєте, від чого вони залежать?
Привіт pitty,що розмір має файл, який ви читаєте? Його, потім розмістити його тут?
Звичайно... ось тут...? тепер я зрозумів, можливо ? ліжка жахливо... ? 2,5 мб, пу? бути??? мені це здається дивним!!!
Востаннє редагувалось msport (exil77grande); в 29-03-2013 22:25
Як ви читаєте?Через serial?Я ці машини, я їх в bdm або так само, я пишу з mpps(коли я не кладуть виходячи з машини), тим не менш, трапляється, навіть на інших машинах, що Півник v2 читає файли з розміром не типові.
Я виклав на файл, і я думаю, що то написати, використовуючи всі galletto 2 .за мене помилка ceksum йде з-за розміру файлу.
ви можете записати файл ліжко з куркою 2,5 mb я читав, і там написано хоче вічності? ? 80 хв, читання 40 хвилин запису, а при редагуванні ви не можете використовувати драйвери, чому? багато разів не центровані добре, дали інший розмір файлу, звичайно, це ? дороги-ї? довгий моделювання 6f3, mpps латка на муса dobl? і у..
капуста... так що це йде змінений в 2d. я сподіваюся, що все вийде.
але якщо я читаю з mpps я повинен мати файл в 2 мб, то?
майже я намагаюся, аби прочитати, а потім пишу це з Півня, хоча ? не рекомендується. або, коли я намагаюся його перечитати з Півня? у bdm б розбирання ебу. правильно?