Сторінка 6 з 7 PrimaПеред ... 4567 ОстаннєUltima
Результати від 51 до 60 68
    НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Oct 2013
    Повідомлення
    48
    Дякую за пораду, і єдине, що, безумовно, зробити? чому? зробити fap і egr з програмою не ? те ж саме, як зрозуміти карти .
    коли приходить клієнт, матінка завжди виступу відображення, сказавши, що ви можете? зіпсувати двигун.
    Я, однак, sar? можливо, божевільний, а ? дуже важко, але зміни з карти gi? зроблені, отриманих на інших форумах, я їх в Hex і я повністю самоучка.
    Йому просити? сподіваючись, що мене не питають, високі цифри. У будь-якому випадку спасибі за відповідь.Привіт

Йому просити? курси адміністратора, сподіваючись, що мене не питають, цифри високі ви знаєте, sti періоди-ні працює na ліра macu, щоб побачити cu lu binoculu. У будь-якому випадку спасибі за відповідь.Привіт[/QUOTE]
    Востаннє редагувалось msport (exil77grande); 10-04-2014 до 20:17

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    112
    Citazione Спочатку Написав Peppino Visualizza Messaggio
    Йому просити? курси адміністратора, сподіваючись, що мене не питають, цифри високі ви знаєте, sti періоди-ні працює na ліра macu, щоб побачити cu lu binoculu. У будь-якому випадку спасибі за відповідь.Привіт
    [/QUOTE]

Привіт,

Я не можу порадити вам, я також курси, admin! Я скажу одне, що gi? він дізнався про те, що мало для початку тільки завдяки їм! Спочатку все було аутсайдером! У цьому місяці роблять курси в Римі, так що якщо ви з цих частин, чи можна переміщатися, запитайте зараз! Пам'ятати, що те, що ви проводите ritorner? senpre позаду!

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Oct 2013
    Повідомлення
    48
    і що мені робити, і я дякую тобі за пораду, принаймні, c'? хтось вже? його зробили, щоб дати пораду.
    у ці дні я дуже зайнятий, але як тільки знайдете місце переходить? відразу.
    У країні від мене є mappatori, що є їх ємність? але я ніколи не чув транспортного засобу відображається їх.
    Привіт спасибі

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Aug 2014
    Повідомлення
    8
    привіт у мене 2 питання по ECM

1: ? можливо, якщо ви виберіть будь-яку частину в 2D, мені це повинно бути видно навіть в HEX або код Ansi? Якщо драйвер ? вибрали ? розташований в карту йде, але йде також безкоштовно?

2: ? насправді використання pi? загальний до виробників різних версій програмного забезпечення в контролер. Іноді, по?, мають приблизно ті ж картки, але в різних місцях.
    І якимось чином можливо, якщо два файли з одним, ніж відкласти області, так що накладається карти, так що ви можете порівняти напряму?

Сподіваюся, ви розумієте,****** російська, чому? не можу знайти російська

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    112
    Може бути ? найкраще, що ви напишіть англійською мовою, який ви розумієте краще!

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Палермо, сицилія
    Повідомлення
    1,128
    Citazione Спочатку Написав pitty Visualizza Messaggio
    Може бути ? найкраще, що ви напишіть англійською мовою, який ви розумієте краще!
    обговорення очищена, з постановою він пише по-російськи

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    112
    Вибачте, не думала на цю річ тут!

Для відповіді! Ви можете зробити це, просто виберіть дві карти оригінальними і вставка, як якщо б він був змінений.
    Після того, як в 2d, ви можете міняти карти, як ви завжди робите і накласти, щоб побачити різницю.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Aug 2014
    Повідомлення
    8
    я знаю, як порівняти два файли в ECM, але у випадку двох версіях програмного забезпечення diffrent pi? раз карти на місцях diffrent ..

cos? коли ви chosse драйвер і перейдіть на карту ми бачимо тільки балаканина в інший файл, чому? карту відповідності ? місце відрізняється.

Тому повинна бути можливість? укласти обидві карти, загальні для один одного.
    Ви розумієте?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jul 2014
    Повідомлення
    250
    У цьому світі ви повинні витратити гроші, якщо ви хочете дізнатися що-то, якщо ви не знаєте, куди покласти руки, повірте, ви тільки ушкодження, а потім залиште його в спокої alientech ви їх раб, і ви ніколи не будете перебувати в операційній, щоб не говорити гроші, що вони просять...перше, що gi? частини від теоретичною основою ? дуже важливо те, як читати файли, ви будете знати, де і як піти і змінити, враховуючи, що не всі пункти, які ви знайдете, буде змінено...

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Aug 2014
    Повідомлення
    8
    * ake85
    якщо це була відповідь на моє питання, я вважаю, що ви не розумієте моє питання.
    Я знаю, як визначити карти, і у мене знань, щоб modofy їх.

Моє питання було іншого.
    Моє питання було ? можете переміщати карти зліва направо, так що ви можете покласти їх один вище іншого, так що ви можете порівняти версії програмного забезпечення diffrent

Сторінка 6 з 7 PrimaПеред ... 4567 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •