ах раз s? бути дуже впертий!!
поки ніхто не відповідає, або ви мені, щоб підтвердити, що розрахунок зробив пу? нормально розвиватися, зберігатися? до "uppare" в цій темі до кінця моїх днів.....
не ? загроза....
? обіцянка!![]()
ах раз s? бути дуже впертий!!
поки ніхто не відповідає, або ви мені, щоб підтвердити, що розрахунок зробив пу? нормально розвиватися, зберігатися? до "uppare" в цій темі до кінця моїх днів.....
не ? загроза....
? обіцянка!![]()
Мотоцикліст, не створює черг, навіть в машині...
у automoblista створює черги, навіть в русі...
я забув.....з новим роком всіх вас і ваших близьких....
що новий рік може принести з собою все, що ви хочете....
від усього серця вам aguro все добре.....
ЛИСТУВАННЯ!!!!
я можу сказати, що карти DURATION, не споріднених між собою , але ecu використовує їх залежно від тиску у впускному
вибачте,я ? прийшов в цьому сумніви,якщо я час в залежності від оборотів двигуна і температури двигуна,якщо робоча температура двигуна ? 90 градусів..чому? я повинен змінити час на кривій великий, коли мене цікавить тільки біт 90?
в цей момент я міняю тільки те, що біт від 1500 в, то немає?
що ви розумієте під кривою широкий???
манро просто у мене є трохи часу, ми прагнемо прийти до**** це ваш дилема... що sinceramnnte не поділяю..ви хочете знати точно, скільки введіть на ці ecu, але на інших (наприклад, cr) чи знаєте ви підрахувати, скільки введіть якщо sfori b.point часів?
У світі божевільних нормальний-це з розуму
я не зрозумів, bewne питання.....
що ви хочете сказати, "якщо sforo i breackpoint часів"??
не почати з прикладами!?....
якщо ні, ви руки в capitonate!!!!
моє питання ? чому ви accanendo на ці ecu, а не на інших?
ми говоримо, що, як міркування елементарно і без великих претензій на реальність? може піти ваш розрахунок..
на жаль, сьогодні знаходяться в експлуатації і, крім того, я не маю право розуму, щоб відкрити файл і зробити розрахунки!!!!!! ці свята я виснажений...
У світі божевільних нормальний-це з розуму