якщо не потрібно було витрачати слова.. ми могли зупинити, перш ніж..
хлопці, що це ясно...не ми під диктатурою, або сили, ви повинні ripondere на пост? або я повинен нав'язувати мої думки про те, хто, що, як....кожен, слава богу і демократії пу? сказати і зробити ми? що краще вважає більш відповідним...
це говорить барт, якщо ви хочете ingnorarmi я не роблю ніякої проблеми...liberissimo, щоб quelche piuti підходить...так само як і будь-хто інший...
Мотоцикліст, не створює черг, навіть в машині...
у automoblista створює черги, навіть в русі...
Дивіться манро, що ви зрозуміли з точністю до навпаки, як я написав! Спробуйте перечитати моє повідомлення: я саме scusando з тобою...
Не ? абсолютно мій характер образити інших або задавати зверхньо по відношенню до ближніх, я сподіваюся, що це ви розумієте, що всі повідомлення, які я написав на сьогоднішній день!
Якщо ви вважаєте, що я був образливим по відношенню до вас я прошу вибачення, але не було абсолютно то мій намір, насправді, навпаки...
PS: вибачте, мій OT![]()
bart, ти хороший хлопчик,за те, що знання з форумів пу? дати, як враження,ти все одно хороший та тихий, що ти мене не образив ne я думаю, він зробив це з тобою...мій пост був тільки "роз'яснення" і я бачу, що він мав ефект хотів...сказав це, я теж прошу вибачення у всіх за християнство...прости мене...але мені завжди буває так, навіть в реальному житті....перед заперечую p? з людиною, а потім з l?, не s? тому що, виникає прекрасна дружба....знову вибачте мене за все....продовжуйте, а також обговорити....
привіт
всі пу? бути барт....один з тому, що, для якого я зареєстрований на форумі ? також, щоб розширити моє коло друзів...
? може бути ? краще, якщо ми обговоримо в приват...тому що ми не OT... але розсіяні в пустелі сахара.....у порівнянні з назвою tread...
хлопці, приїдете l?неосвічені раундя пояснив, ввічливо, як ви розрахувати afr? той розраховані на холостому ходу або при повному навантаженні? у мене теж doblo edc15 і проживаю на те, між тим, мої кроком
я хотів би спробувати vederea, що співвідношення afr тепер,якщо якась добра душа мені пояснює
спасибі, хлопці!
потрібно зробити невеликий журнал, навіть зі сканером йде добре.....взявши в якості посилань, що ведуть справу? у всмоктуваного повітря вимірюється датчик витрати повітря або maf і обсяг? дизельне паливо, впрыснутое...afr, його можна обчислити при будь-якій частоті обертання двигуна, розділивши між собою ці 2 параметра..наприклад, maf закон 800mg повітря ? ви, вводячи 38mg дизель???зроби 800/38=21,05 результат ? афр..., то в будь-якому випадку ecu має карту диму, в якому вже? ви f? всі розрахунки для вас, щоб дотримуватися afr, встановлене виробником для дотримання даних параметрів....
вам залишається тільки прочитати дані, зазначені в карті, і ви отримаєте більше? ясно ситуацію...