Стр. 6 з 15 PrimaПеред ... 45678 ... ОстаннєUltima
Результати від 51 до 60 147

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di bart
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    283
    Citazione Спочатку Написав cicciogsr Visualizza Messaggio
    багато раз, можливо, я не можу змусити себе зрозуміти ... на jtd 105 80 мм^3 димів впевнений, чому? якщо не змінити turbo механічно не можете мати витрата повітря, яка перевищує 1000 мг...на jtd 100, може бути, вдається варіювати тиск від карту курите менше... потім відразу обох двигунів, за перевищенні 3000 оборотів в хвилину, мають зниження фізіологічної потужності..
    105 jtd не має турбіну із змінною геометрією?

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    Citazione Спочатку Написав bart Visualizza Messaggio
    105 jtd не має турбіну із змінною геометрією?
    ні,це фіксована.
    Востаннє редагувалось msport (exil77grande); 08-12-2012 в 22:13
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di cicciogsr
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Sicily
    Повідомлення
    428
    якщо не потрібно було витрачати слова.. ми могли зупинити, перш ніж..

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di munro
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    хлопці, що це ясно...не ми під диктатурою, або сили, ви повинні ripondere на пост? або я повинен нав'язувати мої думки про те, хто, що, як....кожен, слава богу і демократії пу? сказати і зробити ми? що краще вважає більш відповідним...
    це говорить барт, якщо ви хочете ingnorarmi я не роблю ніякої проблеми...liberissimo, щоб quelche piuti підходить...так само як і будь-хто інший...
    Мотоцикліст, не створює черг, навіть в машині...
    у automoblista створює черги, навіть в русі...

Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    283
    Citazione Спочатку Написав манро Visualizza Messaggio
    це говорить барт, якщо ви хочете ingnorarmi я не роблю ніякої проблеми...liberissimo, щоб quelche piuti підходить...так само як і будь-хто інший...
    Дивіться манро, що ви зрозуміли з точністю до навпаки, як я написав! Спробуйте перечитати моє повідомлення: я саме scusando з тобою...
    Не ? абсолютно мій характер образити інших або задавати зверхньо по відношенню до ближніх, я сподіваюся, що це ви розумієте, що всі повідомлення, які я написав на сьогоднішній день!
    Якщо ви вважаєте, що я був образливим по відношенню до вас я прошу вибачення, але не було абсолютно то мій намір, насправді, навпаки...

PS: вибачте, мій OT

Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    bart, ти хороший хлопчик,за те, що знання з форумів пу? дати, як враження,ти все одно хороший та тихий, що ти мене не образив ne я думаю, він зробив це з тобою...мій пост був тільки "роз'яснення" і я бачу, що він мав ефект хотів...сказав це, я теж прошу вибачення у всіх за християнство...прости мене...але мені завжди буває так, навіть в реальному житті....перед заперечую p? з людиною, а потім з l?, не s? тому що, виникає прекрасна дружба....знову вибачте мене за все....продовжуйте, а також обговорити....
    привіт

Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    283
    Citazione Спочатку Написав манро Visualizza Messaggio
    ... мені завжди буває так, навіть в реальному житті....перед заперечую p? з людиною, а потім з l?, не s? тому що, виникає прекрасна дружба....
    Тоді сьогодні ввечері я вірю, що знайшов доброго друга...

Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    всі пу? бути барт....один з тому, що, для якого я зареєстрований на форумі ? також, щоб розширити моє коло друзів...
    ? може бути ? краще, якщо ми обговоримо в приват...тому що ми не OT... але розсіяні в пустелі сахара.....у порівнянні з назвою tread...

Banned
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Повідомлення
    92
    хлопці, приїдете l?неосвічені раунд я пояснив, ввічливо, як ви розрахувати afr? той розраховані на холостому ходу або при повному навантаженні? у мене теж doblo edc15 і проживаю на те, між тим, мої кроком я хотів би спробувати vederea, що співвідношення afr тепер,якщо якась добра душа мені пояснює спасибі, хлопці!

Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    потрібно зробити невеликий журнал, навіть зі сканером йде добре.....взявши в якості посилань, що ведуть справу? у всмоктуваного повітря вимірюється датчик витрати повітря або maf і обсяг? дизельне паливо, впрыснутое...afr, його можна обчислити при будь-якій частоті обертання двигуна, розділивши між собою ці 2 параметра..наприклад, maf закон 800mg повітря ? ви, вводячи 38mg дизель???зроби 800/38=21,05 результат ? афр..., то в будь-якому випадку ecu має карту диму, в якому вже? ви f? всі розрахунки для вас, щоб дотримуватися afr, встановлене виробником для дотримання даних параметрів....
    вам залишається тільки прочитати дані, зазначені в карті, і ви отримаєте більше? ясно ситуацію...

Стр. 6 з 15 PrimaПеред ... 45678 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •