Сторінка 6 з 6 PrimaПеред ... 456
Результати 51 54 54
    СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Флоренція
    Повідомлення
    961
    Citazione Спочатку Написав jacktheripper2 Visualizza Messaggio
    На цій карті йде лише змінено com правильну політику і не мають проблем.
    я daccordissimo, ? те, що я osservvato я також, необхідно підтримувати узгодженість між пари та палива, тобто, якщо ви хочете збільшити дизельного палива, ви повинні змінити вісь щодо крутного моменту. Якщо ваша проблема ? приїхати надати 100мм^3/i, перш за все, я хотів би працювати з 500Nm, якщо ви хочете більше? підніміть крутний момент в 600 і ви розрахунки дизельного палива, які можна надати ті значення крутного моменту.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    469
    Я не хотів додати більше? скільки було на карті, але і підтримувати її постійною, залізти обертів

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Флоренція
    Повідомлення
    961
    Citazione Спочатку Написав Вже Visualizza Messaggio
    Я не хотів додати більше? скільки було на карті, але і підтримувати її постійною, залізти обертів
    якщо я правильно пам'ятаю, в 500Nm впорскує близько 100 мм^3/i практично на всіх обертах... в іншому випадку ви можете отримати її у 600, а потім покладіть обмежувач палива в 100mm3/...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    216
    Citazione Спочатку Написав SandroMarciano Visualizza Messaggio
    я daccordissimo, ? те, що я osservvato я також, необхідно підтримувати узгодженість між пари та палива, тобто, якщо ви хочете збільшити дизельного палива, ви повинні змінити вісь щодо крутного моменту. Якщо ваша проблема ? приїхати надати 100мм^3/i, перш за все, я хотів би працювати з 500Nm, якщо ви хочете більше? підніміть крутний момент в 600 і ви розрахунки дизельного палива, які можна надати ті значення крутного моменту.
    Я не мав на увазі проблеми осі. Якщо пам'ятаєте мій топік, в якому я не міг пройти повз 100mm3 був саме із-за зміни осі. Після того, як поклав осі 500nm з 120mm3 їх iniettava, поставивши вісь 600nm і запит 600nm їх не iniettava. Якщо ви хочете, щоб зона перед 100mm3 bisona дати такий же приріст в % для кожного стовпця (бачив в табличній). Або ви просто повинні бути обережні, щоб залишити тенденції, як в оригіналі, типу, якщо 5000 оборотів, орі я 86mm3 для 400nm (наприклад) та 4500 оборотів я 84mm3, мод я не можу покласти 90mm3 для 400nm в обох кіл.
    Не торкаючись осі, якщо ви хочете найгірші під змінені з тим же % всіх стовпців, перші і підіть обмежити від педалі або обмежувачі на низьких обертах.

Сторінка 6 з 6 PrimaПеред ... 456

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •