Стр. 6 з 9 PrimaПеред ... 45678 ... ОстаннєUltima
Результати від 51 до 60 89
    Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    Citazione Спочатку Написав манро Visualizza Messaggio
    msport але ти просто перевіряє мене?? ти мене з дихання на шиї, за те, що не повинен був робити?? щиро ваш пост питання, його видалили, тому що не відображає мій спосіб бути...якщо я допоміг вам до цих пір будемо продовжувати? робити, якщо riterr? слід...потім, якщо я якимось чином я був неправий, візьми заходи...я завжди говорив, у мене немає проблем..на відміну від інших, які, однак, мають великі труднощі з точки зору, що ти знаєш, ну я думаю....тому? бо не від дочірньої компанії також служити інші??
    манро я буду перевіряти все і всіх, куди я можу інше giarras і адмін нічого і нікого не виключаючи,я думаю, не strarti дихання на шиї і рушник я dimsostrato залишивши бігти, щось досить важкою з яких я не буду заглиблюватися, і ми вже уточнив, в приватному порядку,повідомлення я, видаливши бо так робить тільки безлад і ліжко,як і міркування про те, що ви написали публічно, абсолютно неправильно ви мене викликається,але якщо не відображає ваш спосіб бути я не бачу чому ти написав,протягом сьогодні відключаю функцію редагувати і видаляти повідомлення так, перш ніж написати нам, подумайте добре.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    293
    один мій...ecm і карти фактичного файл ecu, як диявол ? свята вода...не s? якщо я поясню....
    на підставі того, що ви дізналися, тепер прошу вас:на лім диму=уприскування parzializzato як? називається ecm (murt, щоб alientech)і про те, як sw te lo f? побачити ? на основі того, що ви дізналися(дуже сподіваюся ще в цей момент) як тачка?...якщо я правильно відповісти....клянуся, що я експлантат яєчка і l? confeziono, як священну реліквію, як жертва Богу швидкість?....
    від munro так мало не варто, то після того, як ви!!!!ахаха
    після цього виступу те, що я зрозумів це:iniezzione parzializzato або обмежувач),' обмежувач IQ=кількість дизельного палива впорскується за такт,ecu в залежності від оборотів двигуна (rpm)і на кількість всмоктуваного повітря визначає кількість палива, яке треба вприснути,sugl'осі повинно бути так, тобто знайти число обертів двигуна, кількість всмоктуваного повітря, і у результаті і IQ..приклад:на 3000rpm з 900мг в всмоктуваного повітря ебу знає, що повинен надати 50мг, якщо встаю типу в 60-х така ж кількість повітря змінюється АФР і машина курить, то є всі красиві формули, які в посиланні, що ти мені порадив і пояснив дуже добре,тепер-краса, і тут манро ви можете залишитися без attribbuti.......ecm, але' не знаю чому, але комп'ютерної осі ми знаходимо обертів двигуна і навантаження від 0 до 100, і у результаті і IQ,тепер, як міркувати!?то побачив, що ecm не від всмоктуваного повітря, але навантаження я тебе втрачу IQ тільки в навантажень найвищих і де в цих вантажів або збільшується також тиск турбо, щоб мати в ці режими ми ще дизель, але максимальне всмоктування повітря, і в той же час більш " стисненого повітря!!!!!!!сприяння???або завалити???

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di munro
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    ми говоримо, що для мене ви відіслали щодо.....але пройшов з честю і у всіх інших.....те, що я хотів дати вам зрозуміти,immolando моє яєчко, на щастя, за винятком випадків,було те, що, оскільки ecm не від кількості? повітря для moddare лім парів з цим sw, не даючи палити автомобіль практично неможливо ? докази, як я кажу ? повідомивши того, що ти сказав....цитую дослівно:"бачив, що ecm не від всмоктуваного повітря, але навантаження я тебе втрачу IQ тільки в навантажень найвищих і де в цих вантажів або збільшується також тиск турбо, щоб мати в ці режими ми ще дизель, але максимальне всмоктування повітря, і в той же час більш " стиснене повітря", як ви можете зрозуміти, дають зростання "необережно", сподіваючись, що турбо ті fangenti особа не палити кар не ? хороший спосіб moddare файлу, крім того, це ваші міркування, пу? вибору валюти тільки з лім диму в функції map turbo, але в, то, в залежності від maf збільшити ****cchia до різних режимів, ви не можете? зробити....або краще це можна зробити, але результат не буде ніколи правильним для цілей розрахунку AFR....
    Мотоцикліст, не створює черг, навіть в машині...
    у automoblista створює черги, навіть в русі...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di dvdtuning
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Фрозіноне
    Повідомлення
    906
    Мунро те, як ви могли б moddare відповідно до maf?

Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    у посиланні, що я розмістив c'? красива дискусію, в якій він говорить,...що ? так виправлена, щоб moddare один smoke limiter maf основі....

Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    Citazione Спочатку Написав cinqueturbo Visualizza Messaggio
    Я клянуся, що це було життя, яку не плакав від сміху!!
    ви сильні, манро!!!
    ммм, і що іноді я хочу зробити різке, але замість того, виходить, самий смішний для мене.....sar? також із-за того, що я люблю людство.....
    Привіт cinqueturbo!! ви теж в ноги!!!!!

Banned
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Катання
    Повідомлення
    32
    Citazione Спочатку Написав dvdtuning Visualizza Messaggio
    Підтверджую, є карти заздалегідь, карта 1 і 2 карта, а також boost x rpm
    Прости мене, якщо я вам можу виправити, ? правильно за достовірність інформації. Ті, не карти заздалегідь, але тривалість уприскування.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    293
    ми говоримо, що для мене ви відіслали щодо.....але пройшов з честю і у всіх інших.....те, що я хотів дати вам зрозуміти,immolando моє яєчко, на щастя, за винятком випадків,було те, що, оскільки ecm не від кількості? повітря для moddare лім парів з цим sw, не даючи палити автомобіль практично неможливо ? докази, як я кажу ? повідомивши того, що ти сказав....цитую дослівно:"бачив, що ecm не від всмоктуваного повітря, але навантаження я тебе втрачу IQ тільки в навантажень найвищих і де в цих вантажів або збільшується також тиск турбо, щоб мати в ці режими ми ще дизель, але максимальне всмоктування повітря, і в той же час більш " стиснене повітря", як ви можете зрозуміти, дають зростання "необережно", сподіваючись, що турбо ті fangenti особа не палити кар не ? хороший спосіб moddare файлу, крім того, це ваші міркування, пу? вибору валюти тільки з лім диму в функції map turbo, але в, то, в залежності від maf збільшити ****cchia до різних режимів, ви не можете? зробити....або краще це можна зробити, але результат не буде ніколи правильним для цілей розрахунку AFR....
    привіт манро!!
    тоді ти, маючи тільки ecm як sw, що б ви зробили?його lasceresti орі??
    тоді інша справа, ви сказали, що на edc5p є дві карти парів в залежності від тиску turbo відповідно до maf, але з ecm, але показує і " просто так?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    293
    Citazione Спочатку Написав dott.chem Visualizza Messaggio
    Прости мене, якщо я вам можу виправити, ? правильно за достовірність інформації. Ті, не карти заздалегідь, але тривалість уприскування.
    хлопці, не розгубитися яка ridp правильно, що dvdtuning або ін. chem??

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di dvdtuning
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Фрозіноне
    Повідомлення
    906
    Мені здається, карти заздалегідь, ми чекаємо підтвердження від гуру!

Стр. 6 з 9 PrimaПеред ... 45678 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •