Стр. 6 з 11 PrimaПеред ... 45678 ... ОстаннєUltima
Результати від 51 до 60 107
    СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    80
    Добре, що і' одного.... фломастери трохи, якщо це був сторонній чоловік, що б не трапилося!! Але ви знаєте, іноді всі ці "дурниця", які кажуть, що після зіставлення машини були з-за дуже невігластва людей і викликані, а також від людей, які говорять так, як наступ, до тих, хто карту не знаючи нічого!!!

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di dvdtuning
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Фрозіноне
    Повідомлення
    906
    хлопці, ви пішли OT до величезних!

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    112
    gi? gi??? hi hi hi......

повернемося до O. T.!!!! так так так! Я в мою першу карту їх modificher? і спробує? так і не треба змінювати.

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    Citazione Спочатку Написав sportknight Visualizza Messaggio
    мені один друг сказав мені, що зламався турбіни після того, як я зробив defap на 159,оскільки мені йому навіть перепризначення, але у мене не було часу, і, отже, не я я б ще додав він вважав також rimappatamolto дружно я і послав тебе, як завжди зрадять!!
    я відчуваєте себе набагато 159-croma 150cv, що тільки після defap в першому раунді ламаються турбіни.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    112
    ви, ті закони Мерфі, які ніколи не помиляються! так так так!

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (OF) L'avatar di sportknight
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    Матьора
    Повідомлення
    1,423
    Citazione Спочатку Написав msport (exil77grande) Visualizza Messaggio
    я відчуваєте себе набагато 159-croma 150cv, що тільки після defap в першому раунді ламаються турбіни.

приємно говорити правду? і те, що турбіна не зламався відразу, але пішла' двигуна самозаймання та, на щастя, riusc? відключити його....
    пощастило, а ? було, що в реальності? за кілька днів до defap нього така ж проблема....

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    11
    Турбіна ? речі, які ви можете? зламати....однак, і c'? завжди, що люди, які, якщо так само ламається кондиціонер ? звинувачувати карту!

Однак не для зміни boost.....особливо GT1749V ламаються дуже легко....

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Флоренція
    Повідомлення
    961
    я, я в негативі, з використанням автомобіля змінною геометрією часто слабшає, а потім пік ? занадто багатобарвних gi? від золота, особливо якщо ви додаєте дизель (рясні після вмт) те, що йде поза діапазону використання... спробував на моїй колишній турбіни. Тепер з турбіни мод ? необхідно було втрутитися в ці карти, в іншому випадку тиск не піднімався зовсім. Я, однак, довелося змінити контролер PID, чому? в іншому випадку турбіна piccava на 1.6 (як я хотів), а потім повертався в 1.4, generandomi отвір для подачі, кожен раз, коли premevo на педаль.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    80
    Я ніколи не намагався змінити посилення в мінус!!! Nn я розумію тільки те, що переваги, ви можете мати!!! Хоча я сумніваюся, що у вас є!!!

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Флоренція
    Повідомлення
    961
    того, щоб тривати турбіни, я вважаю перевагу...

Стр. 6 з 11 PrimaПеред ... 45678 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •