Сторінка 6 з 22 PrimaПеред ... 4567816 ... ОстаннєUltima

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di bravosport150
    Дата Реєстрації
    May 2013
    Повідомлення
    73
    але rimonti лопатки зламані, і залишити відкритими?
    Вибачте, але ті, палітра маршрутів з якого матеріалу зроблені?
    Але закінчилися в двигуні?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    322
    Здрастуйте, браво...лопатки є алюміній і...я на моєму браво я зняти колектор, і складається з двох частин, пластика і алюмінію, на якому розміщені всі swirl...мої ще не були заблоковані...але не вистачало зовсім трохи...я estirpate один раз, плоскогубці і викрутка...зібрав повний привід, на його місце..промивають колектор в розчинник, який був lercio і заткнуть нехай смокче...і встановлені всі....різниця відчуватися, ніж раніше....лінійний надання і мені здається, що заробив quaclosina.

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (FO) (OF) L'avatar di legendaryslave
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    RAIANO(AQ)
    Et
    44
    Повідомлення
    1,985
    Citazione Спочатку Написав mariodarkblue Visualizza Messaggio
    Здрастуйте, браво...лопатки є алюміній і...я на моєму браво я зняти колектор, і складається з двох частин, пластика і алюмінію, на якому розміщені всі swirl...мої ще не були заблоковані...але не вистачало зовсім трохи...я estirpate один раз, плоскогубці і викрутка...зібрав повний привід, на його місце..промивають колектор в розчинник, який був lercio і заткнуть нехай смокче...і встановлені всі....різниця відчуватися, ніж раніше....лінійний надання і мені здається, що заробив quaclosina.
    ви ? правда, коли чистите все, машина знову починає дихати, як я це помітив я теж
    у той час як інші будуть як і раніше говоримо про нас, ми вже вирішили проблему
    GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ

Banned
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Verbania
    Повідомлення
    286
    але гроші ви не отримуєте нічого...максимум відновлення є? що, з несправністю, був втрачений!

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2013
    Повідомлення
    109
    Чет я перейду на мою ситуацію, то я встановив на новий precolletore всмоктування з усіма swirl, чому? на моєму 3 були зламані, я зібрав всі зі старої системи egr машина на низьких ходив краще? у seghettamento не ви ? зняв allrora оскільки я взяв valovola egr pierburg спочатку я встановив також, що вгадайте, що машина йде ще гірше не добре реагує навіть на малих обертах тепер, то hopreso МНС я побіг doagnosi і я бачив чола клапана egr до мінімуму ? відкритий на 38% я вас питаю ? normlale? щось подібне?

нагадаємо, що вказую вам, що я зробив у macchian досі:
    замінити precollettore всмоктування
    замінений клапан egr
    я також спробував інший датчик витрати повітря, що у мене (діагноз dibimetro мені показує значення майже рівні між повітря вимірюється і об'єктив)
    замінив датчик температури води двигуна
    замінив датчик тиску наддуву (на впускному колекторі) - (цей датчик показує мені справи? більше тиск-цієї мети я не перевірив зі старим, завтра роблю)

у вас є пропозиції з приводу?

Дякую

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2013
    Повідомлення
    109
    одна річ, я забув, у мене турбо, що свистить трохи, і, коли я прискорюю хід і decelero іноді я чую шум, металеві гальмування, ще інжектор коригує трохи більше? порівняно з іншими, але дуже швидко, єдине, як я можу перевірити датчик в магістралі високого тиску, якщо він працює, а завтра я роблю screen діагноз

зовнішній вигляд якийсь рада

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (OF) L'avatar di sportknight
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    Матьора
    Повідомлення
    1,423
    не хотілося б мені, бабо, навколо і шум металевий,але для curiosit?,після всіх рад зняти лопатки і досвід втратив, бабка, chiss? де, що ж вас привело назад в колектор з усіма лопатки, і ризикувати знову??

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2013
    Повідомлення
    109
    ви хочете сказати, що, може бути, одна бабця впала в турбо? щоб тримати автомобіль в оригіналі

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (OF) L'avatar di sportknight
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    Матьора
    Повідомлення
    1,423
    Але що ми знаємо в originalit?.......візьми лопатки в колектор старий і кріплення,

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2013
    Повідомлення
    109
    Це ? моє поточне положення в діагностиці тиск наддуву вимірюється ? відрізняється від мети, що вимірюється від датчика який стоїть на впускному колекторі?

2013-05-18_105348.jpg

Сторінка 6 з 22 PrimaПеред ... 4567816 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •