Сторінка 6 з 8 PrimaПеред ... 45678 ОстаннєUltima
Результати від 51 до 60 76
    СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF) L'avatar di explode82
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    НЕАПОЛЬ(ЗНАХІДКИ)
    Повідомлення
    395
    я вже досить р? у setterore,і я почав з малого з моделі з дистанційним управлінням внутрішнього згоряння, які дали введення, щоб почати,а потім перейшов до gokart, а потім і на автомобілі з обробки механічні досить переконливими, і тоді електроніка, я-й? 6 років, що я всередині електроніки, і можу сказати, що ? змінилося так багато в ці 6 років, і все ? завжди в evuluzione,і я можу сказати, що так само, за допомогою двох інструментів офіцерів, часто і з задоволенням у ваші труднощі? враховуючи постійно мінливі речі,а ? для цього, що тільки один курс ? мало займає багато mamolta esperinza

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    Повідомлення
    280
    Я почав з малюка з електричний мотоцикл..потім з мотоцикла двигун..я вас piaggio..elaborai повністю, включаючи колінчастий вал, слідуючи закономірності, знайдені механік.. потім я переключився на мотоцикли марші об'ємом двигуна більше..ж.. тоді я в школі професійний оператор, механік - двигуни внутрішнього згоряння - токарно - (я також зробив міні-курс оплачується Toyota) тоді я працював у механічній майстерні мото-трек.. механічні майстерні, авто - dopodicche сон йде в autoricambi..потім в автосалон... тоді в мене виникло питання, для збройних сил..і пригода триває.. вони adedetto також autoreparto!!!
    У той же час їздив працювати в сільській місцевості...
    Я просто любитель, роблю також іншої роботи, на відміну від вас..але пристрасть ? важко відмовитися!!!!
    Коли я не на службі я завжди в майстерні, щоб дати роздратування у механіків!!!
    У світі божевільних нормальний-це з розуму

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF) L'avatar di explode82
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    НЕАПОЛЬ(ЗНАХІДКИ)
    Повідомлення
    395
    зробіть добре, кріс,infodo тих, хто це робить пристрасть, а те, що він робить краще, чому? використовувати політику робити речі, на мій погляд, так ясно,

Banned
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    фиано-романо
    Повідомлення
    218
    у вимогою відповіді я знаю, шановний, але не знаю, ви не можете судити, тому що я кажу про відсотках, я не unosmanettone, безумовно, якщо ви і говорите так курси то один, який повинен зробити хід, і незабаром два мало, то ніхто не народився, дізнався, я, мої esperinse я, виплачені на мої плечі або почали з турбо 530cv sensa nos golf16v turbo не знаєте мене, ви знаєте, що ступінь стиснення вони використовують, щоб змінити, турбо, прокладки головки використовують. це не докір, але коли я кажу про відсотках, я вам можу дати правильно, але потрібно зацікавити людей, зробити курси, щоб не відволікати illavoro вас ще.

5

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    Повідомлення
    280
    марко я не я коли-небудь образив або сказав щось недоречні.. якщо ви напишіть, що хочете взяти курс і відповість вам кажу, як думаю, не повинні вас образити.. ви ****** робити те, що ви хочете.
    А я ніколи не зробив курси!!!

Banned
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    фиано-романо
    Повідомлення
    218
    насправді я не образився, тому що я повинен, сказав, що ваші думки і rispettabilissimo перо, що telachiedo якщо не зробили такі курси, як вам вдалося зрозуміти карти? я sono8 місяців, що вивчення mappo я пишу, намагаюся, і скажемо, що автомобілі ходять, ха-ха, але як інтерпретувати різні карти, якщо ніхто не telespiega? я не кажу, що вивчав в інтернеті, тому що, як справедливо кажуть експерти, які платять євро не йдуть, щоб поставити, звичайно, в мережі. як розумієте, щеплення від грипу і всі його карти, для чого потрібні я не думаю, що гавкіт зробила тільки вам хто-небудь буде пояснено просто, навіть не заплативши.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    Повідомлення
    280
    і замість того, я вам скажу, що в інтернеті дещо знайти..то це до вас вчитися, як ecu обробляє різні карти..
    що дизель йдуть ? відомо..просто дайте дизель!!! мова ? вирішити, як віддати..

Banned
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    фиано-романо
    Повідомлення
    218
    але не мені, відповів, проте після курсу, що маяк ми будемо протистояти, то тебе впізнаю я, сказати +

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    Повідомлення
    280
    що ви замовили? і що вдома таке зробити? скільки €?

Banned
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    фиано-романо
    Повідомлення
    218
    telodico, коли зроблено не для грубості, але я віддаю перевагу так*****unque ви знаєте, скажіть мені з ecm titanium тиск турбо бар, як ви бачите.?

Сторінка 6 з 8 PrimaПеред ... 45678 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •