Edc15c2 sw :392 і 600 в той час як версія 955-932 це с7 і версія 85 к. с. підтверджую, dragusdrake
Edc15c2 sw :392 і 600 в той час як версія 955-932 це с7 і версія 85 к. с. підтверджую, dragusdrake
нарешті, вони дісталися кабелі, як півник, що mpps обидва китайські клони. Підключені до машини, вони обидва мають ініціалізації ебу і прочитав conetnuto зберегти у файл bin.
Тепер, як тільки я намагаюся надати карті ретушшю. У вас є поради щодо...запобіжні заходи прийняти?
Bsera назад після деякий час, я намагаюся повернути у відповідності з тим, що я намагався зробити.
добре! дайте нам знати,
Отже, я граючи на даний момент з програмним забезпеченням і mis почуття, winols, як один з кращих. Так як раніше, не розумію, які карти, щоб підправити шукаю damos для winols.
Тепер технічне питання...але якщо дістати блок управління ідентична моєї (955-392)...міг би замінити його прямо з моєї машини чи ні?
У разі негативного, що мені потрібно перекодувати перед монтажем, щоб мати функції?
Дякую
я виправив деякі файли змінені, але моя підготовка поки не дозволяє мені оцінити.
Порівняйте з оригіналом, я помічаю, звичайно, відмінності, і я можу зрозуміти, в бік політики, але я не можу оцінити якість/добра самих файлів.
Всі файли мають модифікований драйвер wish1, TQ limit, Driver wish 2, жорсткий 1, жорсткий 2.
Інші голоси, замість того, змінюються деякі, а інші ні.
Додаю файли. Спасибі вам, що ви можете дати деякі корисні рекомендації, щоб вибрати потрібний файл або, принаймні, щоб зрозуміти кожну картку, що є особливості.
є хто-небудь?...
привіт, то в першу чергу потрібно розмістити ваш вихідний файл, серед всіх тих, розміщені не здається, що я його бачив, і ти не можеш чекати, що хтось тобі повинен перевірити ваші змінені файли, якщо я поїду його шукати, потім, якщо хочете рада-покладіть всі числа, sw і hw, і набагато більш правильним і у випадку, якщо один хоче шукати оригінал ви, напевно, знайдете.
уго ---- президент A.E.P.
у будь-якому випадку ваш вихідний файл знаходиться тут.
http://www.professionalchiptuning.ne...ght=1037351392
уго ---- президент A.E.P.