Сторінка 57 з 111 PrimaПеред ... 747555657585967107 ... ОстаннєUltima
Результати з 561 по 570 з 1107
    СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Повідомлення
    163
    Але потім, якщо обмежувачі йдуть ліжка, навпаки, на 90 л. с. може бути, це зроблено отвір, то я поясню, в зоні високих оборотів у нас пара майже 0, а потім, якщо ви закон, навпаки, істинно, ми на низьких обертах, вірно?

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Aug 2013
    Повідомлення
    27
    Cinqueturbo спасибі за порадами! я не знав, що три обмежувачі купола підуть ліжка навпаки

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Aug 2013
    Повідомлення
    27
    Citazione Спочатку Написав mjet10 Visualizza Messaggio
    Але потім, якщо обмежувачі йдуть ліжка, навпаки, на 90 л. с. може бути, це зроблено отвір, то я поясню, в зоні високих оборотів у нас пара майже 0, а потім, якщо ви закон, навпаки, істинно, ми на низьких обертах, вірно?
    По мені дірку ? в основному на карту, педалі і обмежувач крутного моменту f. темп охолоджуючої рідини. По-моєму слід читати навпаки, що теж, по-вашому?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Болга
    Сицилія-Катання...
    Повідомлення
    438
    Хтось в змозі зробити екран карти навпаки?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Повідомлення
    163
    Хтось зміг видалити його повністю?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di cinqueturbo
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Чумацький Шлях
    Повідомлення
    Хлопці!! чи знаєте ви, що або тільки повідомили, що написано в цьому пості 57 Сторінок?
    вам подобається каша готова або не любите читати?
    "єдине, що стоїть між вами і вашою метою є********* продовжує розповідати про те, чому ви не можете досягти його."

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Aug 2013
    Повідомлення
    27
    Я знав про існування цих карт! я не тільки впевнений у сенсі читання.
    Повертаючись до мови авансів, хто бачив мій файл excel виклав кілька сторінок назад могли б дати мені його думка? Особливо про те, що ін'єкції закінчиться навіть 4? перед ВМТ, в деякі моменти, і у будь-якому випадку не повинен перевищувати, ? нормальний це що?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Повідомлення
    532
    Citazione Спочатку Написав anniver Visualizza Messaggio
    Я всі речі, які ви згадуєте у 50 стор або зроблені всі біти і т. д., але нічого не змінюється, то перероблено, так і в тиску в рампі chr обертів, діагноз все одно його переробив, і втрутитися тільки в обмежувачі крутного моменту в 2d nnt tabbelare я зробив всі прямі лінії і піднімаючи все, щоб тиском не стільки курити, навіть тільки в самому початку, що accelleri потім перестає

ми тут, щоб дізнатися
    ви кажете, що я далеко

я зробив 70 карт на цьому ecu і де я, а потім або слиною повільно, в цих кіл виступив, ви говорите, що може бути краще, ніж ще ??
    anniver місць або не той файл, або я не знаю....ти в карту не разблокируете ne обмежувачі turbo ne обмежувачі rail і не робите навіть карту rail, як вважаєш себе, що йде в борг?
    не рахуючи того, що карти від диму і досягнень, як мені здається, не бачити зроблені....і немає ВР ? був піднявся, то на якій підставі ви говорите, що відкриваючи обмежувачі не піднімається?якщо не ? написано, що ми повинні приїхати, як нас приїдете?

Banned
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Повідомлення
    109
    Citazione Спочатку Написав cinqueturbo Visualizza Messaggio
    Хлопці!! чи знаєте ви, що або тільки повідомили, що написано в цьому пості 57 Сторінок?
    вам подобається каша готова або не любите читати?
    П'ять turbo згоден, що закон, навпаки, але .. (чи я зробив наступне випробування, якщо у всій lacolonna від 3000 до 4500 я tabbellare всі значення 0 машини, прискорення і зупиняється 3000
    якщо я роблю навпаки, тобто на 700 обертів до 1000 оборотів завжди в tabbellare пізніше я не accellerea

отже, я повинен зрозуміти, що 1-обмежувач крутного моменту ви картку в правильному напрямку

потім перший обмежувач слід читати в правильному напрямку......

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di cinqueturbo
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Чумацький Шлях
    Повідомлення
    Citazione Спочатку Написав anniver Visualizza Messaggio
    П'ять turbo згоден, що закон, навпаки, але .. (чи я зробив наступне випробування, якщо у всій lacolonna від 3000 до 4500 я tabbellare всі значення 0 машини, прискорення і зупиняється 3000
    якщо я роблю навпаки, тобто на 700 обертів до 1000 оборотів завжди в tabbellare пізніше я не accellerea

отже, я повинен зрозуміти, що 1-обмежувач крутного моменту ви картку в правильному напрямку

потім перший обмежувач слід читати в правильному напрямку......
    Пошта я хочу зрозуміти, що зробив adocchio..
    "єдине, що стоїть між вами і вашою метою є********* продовжує розповідати про те, чому ви не можете досягти його."

Сторінка 57 з 111 PrimaПеред ... 747555657585967107 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •