тільки осі x слід читати навпаки. Вісь y ні, чому? з ростом IQ зростає час вприскування і, отже, потрібно заздалегідь.
тільки осі x слід читати навпаки. Вісь y ні, чому? з ростом IQ зростає час вприскування і, отже, потрібно заздалегідь.
З tele, я не можу, після перевірки, як тільки ви повернетеся додому.
Про обмежувач оборотів, 69cv, що я зробив, все, що стоять на 5200 оборотів, ? це, що я не поясню
денні виклав файл, який-небудь 69cv, і я бачу, ймовірно, що ми говоримо про ту ж, що і насправді місця до 5200 обмежувач, на 70 це ? мені досвід
річард у зведенні: криві окремих починаючи від sx до dx, як збільшення оборотів двигуна і окремо в кривих градусів вперед я дивлюся з правостороннім розташуванням керма на ліво-насправді вони збільшують cos?.
тепер я хотів би зрозуміти, як розрахунок загальної тривалості впорскування і sottraggo то аванси?
це, очевидно, щоб зрозуміти, на скільки градусів, в кінцевому підсумку надати DPMS
дякую
тоді, спрямувавши обертів і IQ ви йдете і бачите, скільки бар тиску в магістралі rail зазначені в карті rail, а потім перейти, щоб побачити, скільки сша триває ін'єкції з карти, час, нарешті, ви можете конвертувати сша в градусах коленвала і порівняйте їх з градусами заздалегідь.
якщо пу? бути корисним, я накидав таблицю excel
Таблиці tempi,pressioni,anticipi.rar
Ще кілька днів, і на 75 я повинен спробувати різні речі..
Але якщо я можу, на цьому тижні, effetuo випробувань на p351 однієї точки classic.
Насамперед, це стосується обмежувача обертів, xk? я був заінтригований.
ок, спасибі ? як для edc16, я маю на увазі...я зробив схему авансові платежі, таким чином,....союз, що я хотів би знати, якщо в цілому, як для 1,9 ми передбачали такий, щоб завжди мати кінець уприскування після ВМТ або в 1,3 є деякі етапи, в яких ми в кінці уприскування до ВМТ.
anniver do подивіться на файл, щоб зрозуміти, як ніколи не перебуваєте в цьому обмежувач...
Ок, для досягнення, бачення з невеликим зум, я був введений в оману.
Про те, обмежувач оборотів, я просто gurdato файл, і по-моєму, розмір 5200 оборотів приблизно...
Я мапу від карроцьере
я вже зробив файл робимо пошук значення 5200 перетворюється мене йде діаграми збігається опубліковано до відредаговано я повинен чекати, що ти повернешся автомобіля
magneti marelli 1065y154MJD6JFHE01C mod.rarось файли, що або зараз вище, який зупиняється на 5100 обертів
http://www.professionalchiptuning.ne...ll=1#post72079
дотримуйтесь добре обговорення
Терпіння і чеснота сильних..