Стр. 53-54 PrimaПеред ... 34351525354 ОстаннєUltima
Результати з 521 з 530 з 541

Обговорення: EDC16C - давайте вчитися!

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Errecinque
    Дата Реєстрації
    Mar 2014
    Повідомлення
    909
    Citazione Спочатку Написав MCDJ90 Visualizza Messaggio
    Спасибі велике за відповідь, я спробую себе сьогодні, таким чином, повинен мати завершений файл, нарешті.
    Але ти, щоб зрозуміти, як ви там? Я читав на форумі, начебто do формула, але і змінює значення (якщо не помиляюся дивіденд залежно від виробника.
    Я хотів би дізнатися ������
    Формула : адреси помилка, яку потрібно видалити (шукати значення Pxxxx в hex файл) - адресу початку таблиці dtc. Отриманий результат необхідно розділити на 2 (у цих ecu fiat) і додається до адреси таблиці switch, щоб знайти біт скидання. У тебе є файл, ти його результати, зроблено 2 рахунки зворотні і почав розуміти що-то

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Oct 2016
    Повідомлення
    67
    На жаль, я не знаю, де починається таблиця dtc і в таблиці dtc switch, однак, почати, щоб спробувати зробити деякі розрахунки, виходячи з ваших результатів, спасибі як завжди за допомогу, яку ти мені даєш! Для тебе здасться, фігня questaoperazione, але для мене, що я вчуся, я думаю, достатньо.

Дата Реєстрації
    Mar 2014
    Повідомлення
    909
    На жаль, я не знаю, де починається таблиця dtc і в таблиці dtc switch, однак, почати, щоб спробувати зробити деякі розрахунки, виходячи з ваших результатів, спасибі як завжди за допомогу, яку ти мені даєш! Для тебе здасться, фігня questaoperazione, але для мене, що я вчуся, я думаю, достатньо.
    Ми всі через це пройшли на початку це нормально, що вам здається складним, але якщо ми не ляскає і ніс, щоб зрозуміти причини і зробити очі в зони, в 2d ніколи не зможеш

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Oct 2016
    Повідомлення
    67
    Може бути, може бути, я знайшов адреси, я зробив деякі випробування, і з двох значень, які я взяв у якості еталону, я вважаю, з двома результатами, відповідно, на p2008 і біт скидання 1c8c48, в той час як за p2014 це 1c8c47, вірно?

Постараюся зробити інші тести, за іншими кодами помилки прийняті в разі, (у мене є один відносно датчик температури палива, спробую, а потім спробую якийсь інший, що я знаходжу в таблиці.

Коли ви робите пошук значення в шістнадцятковому йдуть так багато разів, лише один sintrova в області таблиця dtc?
    Досі не можу на перехоплення, і я пішов трохи правила, я сподіваюся, що зловив!

Дата Реєстрації
    Mar 2014
    Повідомлення
    909
    Може бути, може бути, я знайшов адреси, я зробив деякі випробування, і з двох значень, які я взяв у якості еталону, я вважаю, з двома результатами, відповідно, на p2008 і біт скидання 1c8c48, в той час як за p2014 це 1c8c47, вірно?

Постараюся зробити інші тести, за іншими кодами помилки прийняті в разі, (у мене є один відносно датчик температури палива, спробую, а потім спробую якийсь інший, що я знаходжу в таблиці.

Коли ви робите пошук значення в шістнадцятковому йдуть так багато разів, лише один sintrova в області таблиця dtc?
    Досі не можу на перехоплення, і я пішов трохи правила, я сподіваюся, що зловив!
    Залежно від коду помилки можуть essercì більше, ніж один біт в таблиці dtc, що, однак, є добре розмежовані і впізнаваною форми. Все, що виходить за межі цього, не вважається

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Oct 2016
    Повідомлення
    67
    Упс, невелика граматична помилка!
    Хотіла написати, якщо хочеш скинути, я прошу вибачення, але після робочого дня відбувається!

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Oct 2016
    Повідомлення
    67
    Отже, давайте подивимося, якщо я зрозумів, і якщо я зробив все правильно.
    Якщо я хочу скинути dtc, пов'язані з помилкою (приклад) P0237 повинна призвести до нульовий біт 1c8c05
    У той час як для помилки P4101 біт 1c8b79.
    Я знайшов правильні дані щодо початку таблиці?
    Ви можете підтвердити чи спростувати?
    Привітання.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Oct 2016
    Повідомлення
    67
    Привіт, ось після першої пробної запису ебу, як морська свинка моя бідна альфа 147, я був здивований raidità, щоб прочитати мені знадобилося час, щоб написати близько хвилини, включаючи вимкніть і знову ввімкніть запалювання, в кінці кінців!
    Це дійсно так швидко? Я також підключений підсилювач на батареї, щоб уникнути сюрпризів, і я був здивований я!

Так що я, з вашого досвіду, чи є спосіб, щоб знати, який devimetro двері моя альфа? Я бачив три моделі з трьома коди, деку, щоб змусити його розібрати, щоб прочитати код?
    З повагою до всіх
    MCDJ90

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2015
    Повідомлення
    114
    Привіт, ось після першої пробної запису ебу, як морська свинка моя бідна альфа 147, я був здивований raidità, щоб прочитати мені знадобилося час, щоб написати близько хвилини, включаючи вимкніть і знову ввімкніть запалювання, в кінці кінців!
    Це дійсно так швидко? Я також підключений підсилювач на батареї, щоб уникнути сюрпризів, і я був здивований я!

Так що я, з вашого досвіду, чи є спосіб, щоб знати, який devimetro двері моя альфа? Я бачив три моделі з трьома коди, деку, щоб змусити його розібрати, щоб прочитати код?
    З повагою до всіх
    MCDJ90
    хм, ймовірно, ви вибрали якийсь параметр, дивно, на ваш пишучий інструмент потім залежить від ебу, ecu, мій kess, все одно буде 5 хвилин, щоб прочитати і 3-4 написати про майже всіх edc16c

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Oct 2016
    Повідомлення
    67
    Я не міняв ніяких параметрів на екрані програми, тільки вибрані драйвери, ліжками даних ecu, завантажив файл і натиснув на "написати", якщо не помиляюся, то екран мені не давав, навіть можливість вибрати що-небудь, то я не перевірив в налаштуваннях.
    Хоча здається, що він написав добре, egr не від несправності, і клапани swirl на карті завжди залишаються на відсоток 4,996%, так що повинно бути ок.

Стр. 53-54 PrimaПеред ... 34351525354 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •