обмежувач ? встановлений в 5500 серії...так що якщо розмір перед тим як потрібно змінити інше..або краще ви повинні піднятися карти, зацікавлених....чому? як він до 5500 ми повинні прибути...
я, повернувши вздовж і поперек він карту y70cv.....і єдина карта, яка мені здається, цих досягнень ? це в додатку....
BP повинні бути НМ до 240 і обертів двигуна, 4688, як зазвичай, на багатьох картах...
всередині з перетворенням йду від 12 до 25 градусів вперед від низьких оборотів на високі обороти, отже, може відповідати, що ви думаєте?
Чи бачив, якщо хочеш, завтра тобі намагаюся, що ви маєте на увазі coll
ducati83*
СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
обмежувач ? встановлений в 5500 серії...так що якщо розмір перед тим як потрібно змінити інше..або краще ви повинні піднятися карти, зацікавлених....чому? як він до 5500 ми повинні прибути...
я кажу про 70cv.....і я думаю, що те ж 90.....на 75cv ще не вдалося його знайти....але ? тільки питання часу....
якщо у вас є файл 70cv доступно бачити вас місце....
Порожній мішок роблячи все, готовий на все, мені здається, що не випадок, дати деякі підказки, я бачу набагато більше? розумний.
І очі свої відкрила я вказав, не ? на 5500 обмежувач, але на 5200, як ти anniver, ви виявили. Це, як кажуть, якщо у вас є 69cv, пошук значення близько 5200.
Якщо у вас є 75/90, їй не відповідай, 2, один з яких біля ін'єкції.