Повірте, що з турбіни-й? серйозний кп/bv35 золотих, вам потрібно...І ви, здається, майже, щоб курс короткий. особливо в першій, другій і третій. xD
? ми не по темі. Як сказав Джек, обмежувач ? в іншому місці, не у районі t inj.
Повірте, що з турбіни-й? серйозний кп/bv35 золотих, вам потрібно...І ви, здається, майже, щоб курс короткий. особливо в першій, другій і третій. xD
? ми не по темі. Як сказав Джек, обмежувач ? в іншому місці, не у районі t inj.
То ми летимо вчитися. Цей блок управління
Це обмежувач, якщо він не в лім і iniez. Де і в який адресою????
(У відповідь тим, хто говорить, що потрібно перемістити, якщо гори tutbo delta 1600 120cv, який монтує орі на колекторів в 95 all insu, Не піднімаючи навіть голови, повірте ne треба, все в порядку ...)
Хтось вже експериментував у cio??
Мені здавалося, що так багато кіл, турбодизель... тому турбіна delta 1600 120cv ж фланці колектора на 95cv?
Бравіссімо і повірте більше форсунок, що складається з bobbina орі і поради delta 1.8 бар єдина проблема, що я навіть 5 передачу тахометр приходить до 5000 об / хв і закінчується тягнути.....
Мені потрібно знати, що адреса стоїть обмежувач оборотів....
Вибачте, що означає bobbina орі і поради delta?!?
мені підтвердили, що є справжня карта turbo, як edc16c39? c'? тільки карту запобіжний з бітами обмежувачі вірно?
тепер обговорення я читав все, але не можу знайти карти передоплати, help!!!
Я прошу всіх вас, якщо хтось коли-небудь вдалося знайти спосіб та адреса для переміщення ОБМЕЖУВАЧ ОБОРОТІВ??....заздалегідь спасибі
ви 5100giri вирізати всі
поради delta 1600 120cv
якщо ви хочете, щоб вам місце у мене до моєї цілі, і зробити більше? у 5000giri