Сторінка 50 з 55 PrimaПеред ... 404849505152 ... ОстаннєUltima
Результати від 491 до 500 541

Обговорення: EDC16C - давайте вчитися!

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    prov пескара
    Повідомлення
    392
    так що якщо moddiamo час, в кінці кінців, ми йдемо відкласти більше, що суттєво зменшилася лямбда
    Потужність і нічого без контролю

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Флоренція
    Повідомлення
    961
    Турбо серії, спочатку завантажити просто aumentargli всі vgt, не з'? потрібно ricorrrere в postiniezioni.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    216
    Citazione Спочатку Написав jovandj Visualizza Messaggio
    залежить від того, скільки повітря у вас в наявності і скільки ви хочете курити більше або менше 14.5
    Лямбда з 1200 мг всмоктуваного повітря 80 мм3 дизель точно 14.7....крім того, ви повинні покласти під увагу авансові платежі, що якщо протягнути дуже уприскування терміни будуть довшими, і потрібно передбачати, поки в якийсь момент потрібно замінити форсунки або їх слід враховувати запас потреби....але до 90-100 мм3 ті, 1.9 jtdm прийнятні
    З помилками, з 1200mg повітря можна надати практично 100mm3 з лямбда = 1. Пам'ятайте, що ви повинні перетворити в мг / мм3.
    Форсунки оригінальні йдуть добре, навіть більше ніж до 120mm3, проблеми, то стає тривалості, що потрібно, щоб зробити ці мм3, а також дизельного насоса, який приходить на фрукти.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    216
    Ви в основному те, що можна змінити в основному і ін'єкції. ...потім обман, і на час, а потім справа? планується не більш поважних, тут l обману....інше ви не можете його обдурити...принаймні, що не постав опір на залізничних приклад, але і обман, і устаткуванням, і відрізняється
    Обман ? на час вприскування? навіть підняти turbo, rail та інші карти, у зоні, де він не підняв bp я бачу як обман.
    Я додаю, що, приміром, на залізничних і turbo встаю вр в залежності від ін'єкції, яку я роблю, для? враховуючи, що в карту 90mm3, як правило, їх inietto тільки для певний момент оборотів в хвилину, і високий iq йти?, я ставлю вр 80mm3 (наприклад), якщо зверху зробити? 80mm3, інші карти я залишаю акції чи, радше, встановлення мінімальної. Наприклад, ще більш практичний, на залізничних ставлю вр у 80-карту від 90mm3, і даю 100 очок за 80mm3 і 50 вр попереднього.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Флоренція
    Повідомлення
    961
    Citazione Спочатку Написав jacktheripper2 Visualizza Messaggio
    Обман ? на час вприскування? навіть підняти turbo, rail та інші карти, у зоні, де він не підняв bp я бачу як обман.
    Я додаю, що, приміром, на залізничних і turbo встаю вр в залежності від ін'єкції, яку я роблю, для? враховуючи, що в карту 90mm3, як правило, їх inietto тільки для певний момент оборотів в хвилину, і високий iq йти?, я ставлю вр 80mm3 (наприклад), якщо зверху зробити? 80mm3, інші карти я залишаю акції чи, радше, встановлення мінімальної. Наприклад, ще більш практичний, на залізничних ставлю вр у 80-карту від 90mm3, і даю 100 очок за 80mm3 і 50 вр попереднього.
    також я використовую точно такий же системі!

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    prov пескара
    Повідомлення
    392
    Citazione Спочатку Написав jacktheripper2 Visualizza Messaggio
    З помилками, з 1200mg повітря можна надати практично 100mm3 з лямбда = 1. Пам'ятайте, що ви повинні перетворити в мг / мм3.
    Форсунки оригінальні йдуть добре, навіть більше ніж до 120mm3, проблеми, то стає тривалості, що потрібно, щоб зробити ці мм3, а також дизельного насоса, який приходить на фрукти.
    Ви праві, я не звернувся в мг / мм3, але я вважаю, що більше 80-85mm3 з турбіни акції не повинні йти особисто я зупинився на 80, я зробив тест і на 90 і 100, але різниця мінімальна і для мене межа, краще між рівнем споживання і продуктивністю і 85mm3 максимальні високі обороти, думка суто особиста і стосується авто з турбіною акції

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    prov пескара
    Повідомлення
    392
    хлопців, невеликий питання, але 1CBCA4 про файл croma 149/922, і біт обмежувач оборотів?? і встановлений в 5400 ОБОРОТІВ в хвилину, і то тільки до обмежувача крутного моменту....дякую

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    216
    хлопців, невеликий питання, але 1CBCA4 про файл croma 149/922, і біт обмежувач оборотів?? і встановлений в 5400 ОБОРОТІВ в хвилину, і то тільки до обмежувача крутного моменту....дякую
    Ви ? обмежувач

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    prov пескара
    Повідомлення
    392
    Привіт джек, і завжди приємно, тому, якщо moddo то=тріск?? Факти їхати сюди,
    http://www.professionalchiptuning.ne...-a-vt7462.html
    дай мені погляд, сара дуже сподобалося
    Дякую

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Повідомлення
    591
    Ви пу? бути використаний як rev, щоб його тріск

Сторінка 50 з 55 PrimaПеред ... 404849505152 ... ОстаннєUltima

Запис