Сторінка 5 з 5 PrimaПеред ... 345
Результати 41-48 48

Перегляду "Гібрид"

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Sep 2016
    Повідомлення
    5
    привіт grazy прошу вибачення, що не можу тобі сказати з досвіду, не потрібно повторно завантажити є bekup повний просто мати файл або навіть мод такої ж довжини, або правда 2.048 кб (природно, з тими ж кодами, hw і sw )увійти в bdm і писати тільки m58xx так сказав flasch після письмового автомобіль або мотоцикл без проблем , якщо ваш bdm тебе не голос m58perche якщо blokker ви можете побудувати є bekup зовні, а потім завантажити його , дайте мені знати ,

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Dec 2015
    Повідомлення
    12
    привіт дядько гуфі,дякую за поради, але мій ecu і edc16 с8 флеш-пам'яті і від 1024kb*****unque вже пробував з оригінальний файл, і мод, і я також спробував 2ep scodificata але нічого, хлопець, який мені руку, сайт,думає, що це мій клон півник, що не правильно пише.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Лис 2015
    Болга
    Рим
    Повідомлення
    89
    привіт, дивно, що ви не поновлюється і те, що пише погано, півень . я б зробив тест між висновками out і читати в послідовний, але з розібраним на столі . так, щоб з'ясувати, якщо проблема не в скарб

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2016
    Повідомлення
    204
    Я згоден з ніко

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Sep 2016
    Повідомлення
    7
    Я згоден з клаудіо! ви можете зробити це на робочий стіл з інструментом, з завданням obd, працює не від двигуна

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Dec 2015
    Повідомлення
    12
    привіт, хлопці, проблема вирішена!я поміняв ЕБУ і транспондер!але в цей раз, я зробив резервну копію в bdm перед установкою!

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di cinqueturbo
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Чумацький Шлях
    Повідомлення
    Sti c i...
    я сподіваюся, що ти не був зупинений 23-05-2016??
    простий EDC16c8 групи Fiat не зміг його відновити?
    і якщо я розумію на VW, BMW або MB? Мама моя...
    у будь-якому разі тепер у вас є ecu працює зробив Резервну копію і покладіть на місце, інший завжди може стати в нагоді..
    "єдине, що стоїть між вами і вашою метою є********* продовжує розповідати про те, чому ви не можете досягти його."

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2016
    Болга
    Castelforte
    Повідомлення
    312
    хлопці, "користуюся" цей пост, який дещо запитати. у мене сталося на 147 140cv з kess, я пішов на читання, я цікаво, якщо зробити повний або частковий чому? що відмінності є

Сторінка 5 з 5 PrimaПеред ... 345

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •