Сторінка 5 з 6 PrimaПеред ... 3456 ОстаннєUltima
Результати 41-50 з 65

Обговорення: DEFAP 500 1.3 MULTIJET 75cv

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2016
    Болга
    Емілія R
    Повідомлення
    113
    привіт всім, я теж хочу зробити операцію видалення fap і egr

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2016
    Болга
    Емілія R
    Повідомлення
    113
    Привіт tranky,
    я повинен прочитати, що модель у мене. Враховуючи, що це перша серія з MJ

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di tranky
    Дата Реєстрації
    Aug 2015
    Болга
    Alfa147Land
    Повідомлення
    702
    Ви магію або ваучер, дилер.
    Вище було сказано, kess.. Вважаю, правильне вказівку

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2016
    Болга
    Емілія R
    Повідомлення
    113

цікаво... мені здалося, що я розумію і так перечитую...
    а я дивлюся, що ебу у мене

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (FO) L'avatar di passione motori
    Дата Реєстрації
    Jul 2013
    Болга
    Лаціо
    Повідомлення
    607
    Здравствуйте, якщо це для одного автомобіля ви витрачаєте багато+, що не звернутися до професіонала, то в першу чергу потрібно діагностику для обнулення заміни масла. різка і заміна dpf, а потім прочитати вміст flash, часто v54 не файл в sw бачив, що читання є віртуальним, і ви повинні відкрити, але ecu не просто для тих, хто в перший раз, то до школи для 6f3 потрібно ще, щоб прочитати його, а не для сім'ї 8fxx ситуація більш складна і тонка, часто в процесі роботи ксп ж ламається і не спілкується + відразу переобладнані в авто. Ще для K...s для тих, хто має файл орі sw по id отримуємо файл банку даних і за допомогою читання він читає вміст файлу в ecu. Після цього, хто обробляє файл належним чином???? Існує купити обробки, навіть тут, у форумі для онлайн-послуг. Зробіть 2 рахунки і..... хороша робота.....

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di pippo65
    Дата Реєстрації
    Oct 2013
    Болга
    Реджо-Емілія
    Повідомлення
    116
    Citazione Спочатку Написав пристрасть двигунів Visualizza Messaggio
    Здравствуйте, якщо це для одного автомобіля ви витрачаєте багато+, що не звернутися до професіонала, то в першу чергу потрібно діагностику для обнулення заміни масла. різка і заміна dpf, а потім прочитати вміст flash, часто v54 не файл в sw бачив, що читання є віртуальним, і ви повинні відкрити, але ecu не просто для тих, хто в перший раз, то до школи для 6f3 потрібно ще, щоб прочитати його, а не для сім'ї 8fxx ситуація більш складна і тонка, часто в процесі роботи ксп ж ламається і не спілкується + відразу переобладнані в авто. Ще для K...s для тих, хто має файл орі sw по id отримуємо файл банку даних і за допомогою читання він читає вміст файлу в ecu. Після цього, хто обробляє файл належним чином???? Існує купити обробки, навіть тут, у форумі для онлайн-послуг. Зробіть 2 рахунки і..... хороша робота.....
    потім до школи для 6f3 потрібно ще, щоб прочитати його

Але потрібно ще, щоб прочитати??? якщо я візьму півня в комплекті, все в bdm, я не можу читати тип MJD 6f3 моєї GP multijet 90 л. с.???

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (FO) L'avatar di passione motori
    Дата Реєстрації
    Jul 2013
    Болга
    Лаціо
    Повідомлення
    607
    Citazione Спочатку Написав pippne65 Visualizza Messaggio
    потім до школи для 6f3 потрібно ще, щоб прочитати його

Але потрібно ще, щоб прочитати??? якщо я візьму півня в комплекті, все в bdm, я не можу читати тип MJD 6f3 моєї GP multijet 90 л. с.???
    Привіт 6f3 у gp лінії can, безумовно, інструмент ти описав вже є файл всередині sw, в рідкісних випадках робить ecu id бд ви отримуєте дані для того, щоб шукати файл, що вам потрібно, щоб працювати в bdm вам потрібно усунути опір, використовувати schedini пружини хорошої якості ouure зварити pin strip на безкоштовний BDM і хороший блок живлення стабілізований від школи.........

Дата Реєстрації
    Oct 2013
    Болга
    Реджо-Емілія
    Повідомлення
    116
    Citazione Спочатку Написав пристрасть двигунів Visualizza Messaggio
    Привіт 6f3 у gp лінії can, безумовно, інструмент ти описав вже є файл всередині sw, в рідкісних випадках робить ecu id бд ви отримуєте дані для того, щоб шукати файл, що вам потрібно, щоб працювати в bdm вам потрібно усунути опір, використовувати schedini пружини хорошої якості ouure зварити pin strip на безкоштовний BDM і хороший блок живлення стабілізований від школи.........
    Ок, спасибі.

Дата Реєстрації
    Oct 2013
    Болга
    Реджо-Емілія
    Повідомлення
    116
    Привіт, хлопці,сьогодні я прийшов півник,ви можете сказати мені, що тип блоку живлення використовувати? дійсно думав, що я був в комплекті!!!
    якщо я правильно зрозумів, коли ви використовуєте його в bdm ви повинні годувати як ecu galletto правда?
    потім, коли я вважаю, ебу злому заглиблюватися

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2016
    Болга
    Емілія R
    Повідомлення
    113
    якщо це для одного автомобіля ви витрачаєте багато+, що не звернутися до професіонала
    повністю згоден з тим, що написано від тебе, особливо, якщо мова йде про внесення змін в обладнанні. Тільки SW більш довірена особа, ніж робити кілька спроб.

Сторінка 5 з 6 PrimaПеред ... 3456 ОстаннєUltima

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •