Стр. 5 з 18 PrimaПеред ... 3456715 ... ОстаннєUltima
Результати з 41 по 50 з 178
    НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    55
    спасибі вам обом як адмін msport, як lucif3ro, в цій області будь-яку допомогу і добре, я приймаю кожне дослідження, або інформації, яку вдається знайти, і якимось чином протестувати ? дійсний auito, спасибі anticipatemente тих, хто хоче брати участь, а потім електронної пошти, а також.
    Здрастуйте, найближчим часом.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    Катання
    Повідомлення
    33
    Хлопці, вибачте, мені говорить, що файл ? занадто великий для uploadarlo з форуму. Я завантажений так само, на мій рахунок безкоштовно, я можу поставити посилання? (файл rar 98mb)

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di giarras
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    panormus
    Повідомлення
    1,735
    x розміщувати ви можете поставити посилання на rapidshare.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    Катання
    Повідомлення
    33
    Citazione Спочатку Написав giarras Visualizza Messaggio
    x розміщувати ви можете поставити посилання на rapidshare.
    Ок! ось посилання! сподіваюся, ви приходите корисно! https://rapidshare*****/files/280658749/damos.rar

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    Катання
    Повідомлення
    33
    Дельфін novosti

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    55
    Здравствуйте, я вибачаюся якщо вам не відповіла я відразу, з першого іспиту порівняння папок, damos від тебе, розміщених ідентичні моїм, кілька років тому, і, на жаль, ті ж, які працюють у мережі з p?, перо зробити? однак доказів validarne фактичного використання, що цілком може бути, що принаймні хтось зможе працювати, принаймні, щоб зуміти зрозуміти щось більше?; для істини? я був би готовий навіть заплатити дещо, хоча, щоб мати щось у руках, і в той же час я кілька зустрічей, ми сподіваємося, що вони несли щось хороше.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    Катання
    Повідомлення
    33
    прости мене, але, бачачи, що я не розумію-як користуватися? lippa sta матеріал (я ще на початку pardon), я хотів запитати:
    - як видобуваються ці damos?
    - чи можу я якимось чином екстраполювати на damos від мого автомобіля, а fornirtelo? (без far збиток, звичайно)
    може бути, я просто запитав, baggianate, але знову ж таки не розумію, na битою, я просто намагаюся допомогти вам, за те, що я можу (а взагалі я хочу na ліра)

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    55
    i damos в реальності? файли progretto, розроблені в різних будинках, які містили всі необхідні відомості, розуміти їх значення, виражені в карти (сказано дуже спрощено, на жаль, від автомобіля не можуть отримати, все одно спасибі від наявності. Привіт, скоро ми бачимо, що якщо хтось знає більше? і хто має бажання поділитися ви обличчям вперед. Вітаю весь форум привіт....

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    Катання
    Повідомлення
    33
    привіт, дельфін! у вас що нового? (хоча навряд чи) вам зробити? свисток

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    55
    я впевнений, якщо ви робите роботу в команді ви приїдете раніше, я так багато хочу, але мало часу, але коли я ставлю себе в голові, що я повинен зробити, я можу навіть змінити шлях, але і включення його у відповідь має прийти поза, так чи інакше те, що я ставила там прибуття завжди. Я хотів би передати це повідомлення всім тим, що сьогодні день, щоб різні труднощі? що ми зустрічаємося, здавайтеся, або вони думають, що я не є, щоб справу вдалося? ніколи не мій девіз, і зробити. (я не хотів нікого образити те, що я написав, і те, що я намагаюся дійсно, хлопці, ми хочемо здати
    Привіт, скоро я просто новинки? я дам вам знати, привіт всім

Стр. 5 з 18 PrimaПеред ... 3456715 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •