Стр. 5 з 18 PrimaПеред ... 3456715 ... ОстаннєUltima
Результати з 41 по 50 з 181

Обговорення: Step By Step Fiat Bravo 1.9 Mjtd 120Cv

Перегляду "Гібрид"

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    Citazione Спочатку Написав andreap Visualizza Messaggio
    уявляв собі, занадто багато, щоб запитати, для? я не розумію, чому? всі кажуть, що хочуть поділитися etc....очевидно, що кожен не скаже секрети торгівлі, для? я не думаю, що ця інформація-це прийом торгівлі, чи я помиляюся?
    Андреа не це, не бажаючи допомогти або не поділитися,справа в тому, що ви повинні зрозуміти, що всі мають роботу і більшість сім'ї, отже, бачив, що ти просив вчора допомоги на те, screen чекає attimino,в будь-якому випадку, як ви і сказали, і наслідувач дизель,хочу запитати вас, чому? круги ускладнюйте собі життя, карти із драйвера, коли з карти, що ви маєте на увазі, але змінені правильно, можна вже йти тяжко, а потім все інше і тільки для уточнення.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di cicciogsr
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Sicily
    Повідомлення
    428
    Citazione Спочатку Написав Chris156 Visualizza Messaggio
    на жаль, просити допомоги і чекати відповіді ? є важкий вибір з вашої сторони..
    У будь-якому випадку ? обмежувач дизель.
    так ? є лім дизель... вам порада, перш ніж зрозуміти, карти fondamanentali, а потім перейти до концепції ї? складні... може бути, ви бачили торкнувся де ви ? прийде curiosit? запитати?

Banned
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Piemont
    Повідомлення
    432
    оскільки у вас a2l або перетворення факторів, у вас немає посилання на цю карту.
    Таким чином вам не рекомендую його правити.

Як і для інших, я приєднуюся, а я, натиснувши на відповідним чином карти тобі відомі, ви зможете отримати задовільний результат.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    372
    я написав, що, може бути, не могли мені допомогти, чому? один користувач сказав мені, що цікаво, теж, тільки qst, я знаю, що кожна людина має одну життя.
    мене заінтригувало, що карта, чому? у драйвер для ecm 6.щось passatomi від користувача було цієї карти.
    я пробував, торкнувшись карти драйвери, дотримуючись порад, які ви мені дали, але я не отримав багато, щоб qst, я вирішив перевірити більше

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    Citazione Спочатку Написав andreap Visualizza Messaggio
    я написав, що, може бути, не могли мені допомогти, чому? один користувач сказав мені, що цікаво, теж, тільки qst, я знаю, що кожна людина має одну життя.
    мене заінтригувало, що карта, чому? у драйвер для ecm 6.щось passatomi від користувача було цієї карти.
    я пробував, торкнувшись карти драйвери, дотримуючись порад, які ви мені дали, але я не отримав багато, щоб qst, я вирішив перевірити більше

Повір мені, що тільки з картки водія, що машина може йти дуже сильний.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (OF) L'avatar di magi1984
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Болга
    Населення (Я)
    Повідомлення
    1,529
    якщо, торкнувшись карти в драйверах не отримали, то це збільшує відсоток приросту, який ви дали в карти на дизельне паливо
    якщо автомобіль починає палити, то ви дали занадто багато дизельного палива порівняно з масою повітря, то ігри з карти turbo шляхом його підвищення фінч? автомобіль не курить-й?
    очевидно, що всі з політикою, логічний, cio? якщо ви дали 0,2 бар і більше? в карті turbo ви вже? до межі, а потім йти далі з цієї карти і знижує дизель
    [COLOR="#0000FF"][CENTER][B]В житті ви ніколи не припиняйте вчитися![/B][/CENTER][/COLOR]

[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не відповідаю на особисті повідомлення з проханням про допомогу! Якщо вам потрібна допомога, ЗАПИТАЙТЕ НА ФОРУМІ!!![/B][/COLOR][/CENTER]

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    372
    0k спасибі, я не я дала дизель, чому? хтось не рекомендує, спробує? cos? велике спасибі за допомогу, тут ми дійсно по-різному від інших форумів, у вас є рада, як дати дизельне паливо, або ne do відсоток постійно?я намагаюся зробити його в пропорції з кроком, який я дав на турбо.
    Востаннє редагувалось ecuboost; 11-10-2012 до 15:45

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    372
    ll драйвер wish nn c'? між драйвер титану, але я знайшов в іншому драйвері, але як розрахувати кількість? вводять?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    372
    тоді мені зробили велику ласку ! вони дали мені драйвер ручної роботи, де c'? qst карту, з чого почати х знати!!! bk. X перед, що, що таке?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    372
    якщо nn ? можливо, з тим, відкладаємо все на завтра, я у вас вже? допоміг досить, я знаю, ke qst обговорення sar? корисно для всього форуму, і мій автомобіль sar? свинки :-)
    Востаннє редагувалось ecuboost; в 12-10-2012 12:53

Стр. 5 з 18 PrimaПеред ... 3456715 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •