Сторінка 5 з 35 PrimaПеред ... 3456715 ... ОстаннєUltima
Результати з 41 по 50 з 341

Обговорення: зміна в авансів

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di cicciogsr
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Sicily
    Повідомлення
    428
    глава закрита ... я тут, щоб дізнатися від людей, які мають такий досвід.. мої дослідження вже завершені, приведе мене до аналізу проблеми, з appoccio, можливо, занадто теоретичний, ніж практичний ... мій стиль відповіді ? тільки змусити людей задуматися і стимулювати обговорення, задаючи питання, які можуть допомогти вам міркувати...зміниться? ставлення

Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Sicily
    Повідомлення
    428
    я прошу вибачення, з манро і всі, кому я міг би дати враження неповагу.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Повідомлення
    76
    на мою скромну думку, якщо ви робите карту soft ок, але якщо він заходить трохи далі і дизельне паливо, ви повинні доторкнутися до них, щоб спалити все, і, щоб знизити навіть трохи все egt

Banned
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    Дошки delle Puglie
    Повідомлення
    25
    але є і правильний спосіб, щоб змінити їх? або перло менше c'? розрахунок, що ви можете? робити???я завжди дивувався, як втрутитися sugl'авансів,і для цього я хотів запитати,бачили, що він говорить,припустимо ми, ін'єкції 60mm3 дизельного палива (час відкриття форсунок в мілісекундах, щоб 795us і заздалегідь, орі ? у 21? перед вмт, як ви f? знаєте, в градусах скільки триває ін'єкції??і особливо, якщо б я хотів збільшити час упорскування на 10% в результаті чого відкриття форсунки на 874,5 сша, щоб уникнути вводити поза часом як я можу перерахувати заздалегідь??

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Повідомлення
    76
    якщо їх кроком тільки 10% l' ecu автоматично ви autoadatta, отже, передбачає тільки

Banned
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    Дошки delle Puglie
    Повідомлення
    25
    я не думаю, краще

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Повідомлення
    76
    якщо ? у edc16 робить, але з 10% приросту часу не думаю, що потрібен передбачити...

Banned
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    Дошки delle Puglie
    Повідомлення
    25
    якщо ви так говорите
    я, у всякому разі, половина ідеї, я зробив в тому числі і у вас час вприскування і cio? якщо до 4000 оборотів в хвилину у мене є час уприскування.
    у 795us, щоб дізнатися, скільки часу, в градусах відкриває інжектор я роблю цей розрахунок 4000X360?градусів=1440000 ці градуси в хвилину згідно з цим впоратися? 1440000/60=24000 градусів в секунду, тепер, щоб дізнатися, скільки градусів зробити? двигун залежно від часу уприскування маяк 24000/795=30? градусів... як щодо пу? бути можливим? я настійно рекомендую, не робіть, що доходи прочитайте і зробіть все omertosi....
    Востаннє редагувалось mcjtd; 30-11-2012 у 17:20

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di munro
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    це може бути можливим, в якості розрахунку, але це відноситься до тривалості упорскування не коли "частину" з цього розрахунку, наприклад, може розрахувати, коли закінчується ін'єкції на основі заздалегідь уприскування cio?:до вмт 21? тривалість-30?> 30-21=9? може бути, що ін'єкції закінчується на 9? градусів після вмт...? очікуємо, що кажуть ті, хто вивчав..і я маю на увазі, перш за все, в cicciogsr і chris156...мені цікаво почути, що вони кажуть...
    Мотоцикліст, не створює черг, навіть в машині...
    у automoblista створює черги, навіть в русі...

Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Sicily
    Повідомлення
    428
    я давно, я побудував таблицю, яка приблизно дозволяла мені оцінити, як строк служби, так кут початку розпоряджатися повною мірою після декількох вимірів я зрозумів, що значення в карті не слідували значення, виявлених... так ? добре, починаючи від журналу орі, щоб зрозуміти, які значення в таблиці значні зміни... після того, як ви встановите на iq, які ви хочете впровадити, і розраховується як перед вмт необхідно почати вводити добре метод розміщений перед ... я особисто типу картки, що мені приємно робити заздалегідь, досить нічого, чому? я намагаюся використовувати post ін'єкції для зменшення перехідних процесів, а також не мають високих тисках в номер.. інше кожна людина має свій власний метод, і з мого досвіду mod досягнень для карти стандартний під 30 л. с. не потрібні і навіть створюють проблеми при повному навантаженні ... це ? моя думка..
    Востаннє редагувалось cicciogsr; 02-12-2012 в 14:28

Сторінка 5 з 35 PrimaПеред ... 3456715 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •