Стр. 5 з 8 PrimaПеред ... 34567 ... ОстаннєUltima
Результати 41-50 з 74
    АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Повідомлення
    1,825
    чесно кажучи, я знаю, що єдине рішення для вас, як переробити зчеплення, тому що в цих км ? безумовно, туди, так, ви ризикуєте втратити багато часу, щоб зробити тести, не знайти рішення, тому що тоді зчеплення peggiorera' все більш і більш " по мірі того, як ви робите тести, деталей від тертя, і тоді можна зробити хорошу карту, без перебільшення, і мати хороший результат.
    уго ---- президент A.E.P.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Повідомлення
    106
    Citazione Спочатку Написав ugoboss Visualizza Messaggio
    чесно кажучи, я знаю, що єдине рішення для вас, як переробити зчеплення, тому що в цих км ? безумовно, туди, так, ви ризикуєте втратити багато часу, щоб зробити тести, не знайти рішення, тому що тоді зчеплення peggiorera' все більш і більш " по мірі того, як ви робите тести, деталей від тертя, і тоді можна зробити хорошу карту, без перебільшення, і мати хороший результат.
    А зчеплення буксує, але не надмірно і тільки якщо випад..якщо accellero поступово не сани і запусків і інші ситуації, я не чую, вібрації тощо, які вказують на муфта мертва. Безумовно, не дуже добре, але якщо я можу піти в себе і ще один р? ? краще! Давайте подивимося, що говорить msport

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Повідомлення
    106
    Хороший msport я сподіваюся ви мені дасте поради, як можна раніше, чому? у finesettima повинен мені 500 км і я хотів би залишитися-й? спокійний... Дякую

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jun 2013
    Болга
    Італія
    Повідомлення
    196
    Ance я згоден, як ви сказали, ugoboss, якщо зчеплення починає поступатися ви не повинні шукати "p"? brio у pi?, максимально ви можете знизити навантаження до 3000 і попросити більше? вище 3000. Але, тим не менш, коли досягне певної міри зносу co ви можете зробити мало.

Для сумніву, ви намагалися передати її на оригінал і спробувати?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Повідомлення
    106
    Citazione Спочатку Написав GPoint Visualizza Messaggio
    Ance я згоден, як ви сказали, ugoboss, якщо зчеплення починає поступатися ви не повинні шукати "p"? brio у pi?, максимально ви можете знизити навантаження до 3000 і попросити більше? вище 3000. Але, тим не менш, коли досягне певної міри зносу co ви можете зробити мало.

Для сумніву, ви намагалися передати її на оригінал і спробувати?
    я не пробував ставити ORI навіть, чому? чесно кажучи, я повинен завантажити його, без DPF і EGR, і я не знаю, як поставити його тільки з цими параметрами.
    однак, вчора я тестував машину, і якщо не повністю занурююся в проводці акселератора не сани...
    це-те, чому? я б зрозумів, якщо наприклад я залишаю або навіть геть p? обмежувач крутного моменту в діапазоні, де сани і встаю, наприклад, тиск турбо 110 очок в 115/120 точки, очевидно, збільшуючи також від 130 до 135/140 обмежувач turbo я p? brio у pi? але без збитку на пару, а потім на сліп..
    я сподіваюся, що ясно!

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    що стосується мене, я спробував дати вам кращі поради в залежності від проблеми тертя і тиску турбо занадто високою, і я не бачу інші виправлення, які можна зробити, якщо не підняти волосся все після 2500 оборотів, а не до,не є і інше рішення, якщо ви, сани, корзини зчеплення,може бути, якщо зараз, як ви кажете, сани, злегка потрібно тільки подбати, щоб дати акселератора м'яко, і не всі, випад, або якщо ви знаходитеся на низьких обертах скалярного руху,то, що хочеш в перекладі означає свій шматок пирога і з'їсти його і не можете йти,ви можете підняти тиск турбо і його обмежувач, як ви написали, без проблем, не те, що в основному впливає на slittamente зчеплення і в той же час ви даєте йому трохи brio більше, в той час як обмежувач крутного моменту, залиште все, як я сказав на початку, або, як ви написали у вашому останньому відповіді, тому що, якщо кроком не зробити ще гірше ситуацію.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Повідомлення
    106
    ОК, спасибі! То lascer? пара так com'? і alzer? тиск турбо від 110 120 балів... З цих значень ? і головне безпечно турбіни? Я бачив, що c'? люди, що збільшується навіть до 180 балів! Обмежувач turbo йде рука об руку і, звичайно, від 130 очок беру на 140 правильно? Те, що не я ? дуже світла ? просто обмежувач.. Я зрозумів, що йде збільшений ї? порівняно з тиском turbo, але якщо, наприклад, я ставлю саме 120 балів і більше? тиск турбо обмежувач йде добре, до 140 балів?у чому різниця, якщо я іп? чи менше?

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    значення тиску турбо, повної безпеки для інших ваших запитань, що це просто просто інтерпретувати реальні значення, як pressine, що обмежувача і ви знаєте, як використовувався в будь-якому випадку ти не ускладнюйте собі життя, зробіть так, як сказав.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Повідомлення
    106
    Дякую, завжди дуже добрий :-)

я тестував машину inquesti днів, і, здається, йде добре ...звичайно, accellerate повинні бути поступові, але не занадто багато, і frzione не прослизає.Я думаю, що я також для оригінальних машин було б краще, щоб не розчавити повністю проводці акселератора при знаходженні на малих обертах.
    Єдине, але я думаю, це зі знижкою ? що раніше було набагато більше? готовий і потужний, але відповідь я думаю, я знаю, як, але я волію дати пі? життя механічних частин за рахунок задоволення!
    Востаннє редагувалось msport (exil77grande); 03-02-2015 до 12:30

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Повідомлення
    106
    Хлопці, я riallaccio на моє обговорення. Так.. коли я завантажив карту, роблять додаткові incli, у мене не було проблем.. зчеплення буксує небагато, тільки якщо випад в перебільшеною формі, тому я радий, що так. Тепер я читав різні думки з приводу тиску в рампі і відповідний обмежувач.Деякі кажуть, що це марно знизити інші. В даний час зросла всього на 3.9%, а обмежувач працює на 7.1%. До, ніж я можу наполягати? Якщо збільшення тиску в рампі до 5% це нормально? І з точки зору продуктивності, переваги я? Дякую

Стр. 5 з 8 PrimaПеред ... 34567 ... ОстаннєUltima

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •