Стр. 5 з 8 PrimaПеред ... 34567 ... ОстаннєUltima
Результати 41-50 з 71

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    prov пескара
    Повідомлення
    392
    хтось пояснює мені 10 карт контролер PID, і якщо доторкнутися до них покращує поведінку
    Потужність і нічого без контролю

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jun 2013
    Болга
    Італія
    Повідомлення
    196
    Але які значення заздалегідь, оптимальних для правильного згоряння? C'? звіт\правила, зберегти як піднімається ци і rpm-пакети? Розрахунок часів ? корисно, спасибі, спасибі.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Errecinque
    Дата Реєстрації
    Mar 2014
    Повідомлення
    909
    Citazione Спочатку Написав jovandj Visualizza Messaggio
    Дивіться, якщо читати добре у форумі, і було сказано сотні разів...а в soldoni візьми оборотів в хвилину і помножити на 0.000006 наприклад 4000?0,000006=0,024 потім отримати термін в сша, що вам потрібно, наприклад, 80 мм3 з rail-орі їх введіть в 968 і помножити на 0,024 = 23,23 градусів термін служби кутовий....зараз, якщо тут від 22 градусів заздалегідь вам 22 градусів до вмт і 1.23 після вмт...я поясню? ?
    вибачте, я jovandj

Дата Реєстрації
    Mar 2014
    Повідомлення
    909
    Дивіться, якщо читати добре у форумі, і було сказано сотні разів...а в soldoni візьми оборотів в хвилину і помножити на 0.000006 наприклад 4000?0,000006=0,024 потім отримати термін в сша, що вам потрібно, наприклад, 80 мм3 з rail-орі їх введіть в 968 і помножити на 0,024 = 23,23 градусів термін служби кутовий....зараз, якщо тут від 22 градусів заздалегідь вам 22 градусів до вмт і 1.23 після вмт...я поясню? ?
    вибачте jovandj я, ляснувши навіть я з розрахунків різних....питання часу, в сша не потрібно конвертувати їх х 0.976 мати термін служби кутовий справжнім? І тоді єдине, що мені не вистачає, щоб інтерполювати всі дані ? знати, ставитися до Prail часу, щоб дізнатися, q.т? на виході з форсунки. Cio? в паритет? тиску і в різний час, кількість? змінюється, але з часом так само, але prail різними змінами. Я не знаю, якщо ясно...дякую

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    prov пескара
    Повідомлення
    392
    Тут я з стільниковий що б я адреси до руки, а зони 1e3220 близько йду по пам'яті, є 8 карт підряд, а потім 2 інших-контролю похідної пропорційне керування і того, інтеграл, якщо я не помиляюся....для відповіді вище, очевидно, що підвищення p-rail зменште тривалість наріжний ін'єкції, але не кількість? ті modd з tinj

Дата Реєстрації
    Mar 2014
    Повідомлення
    909
    хтось пояснює мені 10 карт контролер PID, і якщо доторкнутися до них покращує поведінку
    Ці невідомі.....також мені хотілося б почати розуміти ці....які 10 карт PID??

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    prov пескара
    Повідомлення
    392
    Я l я завжди розраховується в порядку, зазначеному вище інших способів не знаю їх, але я готовий обговорювати

Дата Реєстрації
    Mar 2014
    Повідомлення
    909
    Тут я з стільниковий що б я адреси до руки, а зони 1e3220 близько йду по пам'яті, є 8 карт підряд, а потім 2 інших-контролю похідної пропорційне керування і того, інтеграл, якщо я не помиляюся....для відповіді вище, очевидно, що підвищення p-rail зменште тривалість наріжний ін'єкції, але не кількість? ті modd з tinj
    Тривалість наріжний ін'єкції, які трапляються на прогулянки і в часи inj. Cio? 4000 rpm я 0.024 ? на Us. в карту часу уприскування я часи, що відносяться до prail, а не обертів. Якщо inietto за 900 US 4000 rpm час вприскування ? у 21.6 ?. Але 21.6 ? якщо prail ? 1000 q.т? ? X якщо prail ? 1400 q.т? ? X1....зрозуміло, я курю, я не машина...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    prov пескара
    Повідомлення
    392
    Але і часу сара нижче, перевірте карту часу більшість конференц-p-rail ще й коротка l inj в паритет? палива

Дата Реєстрації
    Mar 2014
    Повідомлення
    909
    Але і часу сара нижче, перевірте карту часу більшість конференц-p-rail ще й коротка l inj в паритет? палива
    Це я знаю, але я хотів би знайти таблицю, щоб дізнатися ємність? форсунок, prail і часу. Ви знаєте, абревіатура форсунок на 140 резюме, що шукаю що-то в мережі?

Стр. 5 з 8 PrimaПеред ... 34567 ... ОстаннєUltima

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •