хтось пояснює мені 10 карт контролер PID, і якщо доторкнутися до них покращує поведінку
хтось пояснює мені 10 карт контролер PID, і якщо доторкнутися до них покращує поведінку
Потужність і нічого без контролю
Але які значення заздалегідь, оптимальних для правильного згоряння? C'? звіт\правила, зберегти як піднімається ци і rpm-пакети? Розрахунок часів ? корисно, спасибі, спасибі.
вибачте jovandj я, ляснувши навіть я з розрахунків різних....питання часу, в сша не потрібно конвертувати їх х 0.976 мати термін служби кутовий справжнім? І тоді єдине, що мені не вистачає, щоб інтерполювати всі дані ? знати, ставитися до Prail часу, щоб дізнатися, q.т? на виході з форсунки. Cio? в паритет? тиску і в різний час, кількість? змінюється, але з часом так само, але prail різними змінами. Я не знаю, якщо ясно...дякую
Тут я з стільниковий що б я адреси до руки, а зони 1e3220 близько йду по пам'яті, є 8 карт підряд, а потім 2 інших-контролю похідної пропорційне керування і того, інтеграл, якщо я не помиляюся....для відповіді вище, очевидно, що підвищення p-rail зменште тривалість наріжний ін'єкції, але не кількість? ті modd з tinj
Я l я завжди розраховується в порядку, зазначеному вище інших способів не знаю їх, але я готовий обговорювати
Тривалість наріжний ін'єкції, які трапляються на прогулянки і в часи inj. Cio? 4000 rpm я 0.024 ? на Us. в карту часу уприскування я часи, що відносяться до prail, а не обертів. Якщо inietto за 900 US 4000 rpm час вприскування ? у 21.6 ?. Але 21.6 ? якщо prail ? 1000 q.т? ? X якщо prail ? 1400 q.т? ? X1....зрозуміло, я курю, я не машина...
Але і часу сара нижче, перевірте карту часу більшість конференц-p-rail ще й коротка l inj в паритет? палива