Стр. 5 з 12 PrimaПеред ... 34567 ... ОстаннєUltima
Результати 41-50 з 118
    СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Повідомлення
    178
    я ж сумніви у тому, gionag, тому що значення iq пов'язані багато тиску в магістралі rail ...? я думаю, що рішення буде побачити до 3000 оборотів який ? фактичний тиск у якому обертається rail і таким чином, ви пу? знайдіть значення, яке потрібно змінити

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Повідомлення
    178
    як завжди мені не повертаються рахунки...робити рахунку по карті акції у багатьох випадках ін'єкції закінчується задовго до ВМТ 10 градусів.....може бути, я помиляюся, щось

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Населення
    Повідомлення
    329
    не знаю, якщо все правильно інтерпретовані карти.
    інформація залежить від оборотів знаходиться тільки в карту тиску в рампі
    карту тривалість вприскування не залежить від оборотів двигуна.
    карти SOI замість залежать від оборотів

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di munro
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    обсяг, інжектор, не ? пропорційно зміні тиску ne, тим менше в геометричній прогресії.(математично paralando але якщо ви хочете, не соромтеся заперечувати це)
    витрата(iq) збільшується з квадратного кореня підвищення тиску,...
    потім двічі тиску в рампі не прирівнюється до подвійної витрати форсунки, але "тільки" на 1/4...
    формула ?:flow2=flow1*sqrt press1/press2....
    Мотоцикліст, не створює черг, навіть в машині...
    у automoblista створює черги, навіть в русі...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Повідомлення
    178
    все правильно, але мені проблема ? завжди , може бути, я не можу зрозуміти, мої сумніви ....ви можете зробити приклад з реальними даними, взятих на карту так, може бути, не можу зрозуміти ..спасибі

Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    в чому? зокрема, ваші сумніви??

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Повідомлення
    178
    тоді, оскільки я не можу пояснити, добре, я наведу практичний приклад з проблем, в яких incorro...то спочатку я беру карту SOI та фіксованого певну кількість раундів, у цьому випадку 4500, і я буду бачити, значення останніх 3 IQ, які відповідають : 75, 70 і 65 мм3 https://www.dropbox*****/s/z9lbclebvt...9.29.png тепер... я бачу, що за ці IQ(мають однакове значення) ін'єкції починається 896*0.976(коефіцієнт перерахунку) = 874,4 сша , це значення до 4500 ОБОРОТІВ в хвилину дорівнює (874,4*6*4500) /1000000 = 23,6 ?...
    добре, тепер я переходжу на карту duration, і я бачу, що останні 3 IQ, вр : 70,3 70,2 70, звичайно ...я не їде, бо цю карту ? в залежності від тиску в рампі ...тепер я думаю, (smentitemi якщо ні ? cos?) що до 4500 ОБОРОТІВ в хвилину мого тиску в рампі ? у 1350 бар(але я не можу знати з упевненістю, чому? тиск також залежить від відсотка педалі, що я вимагаю), і тут постійно мій розрахунок, знайшовши градусів duration за останні 3 IQ, відповідні 1350 бар https://www.dropbox*****/s/op9e8g8eis...2014.30.28.png карта говорить мені, що моя ін'єкцій триває 871*0.976 = 850 us ,що до 4500 об / хв (передбачається) еквівалентно (850*6*4500)/1000000 = 22.9? , цей розрахунок приводить мене до думки, що ін'єкції починає 23.6? до ВМТ і закінчується 22.9? після ....але основна проблема ? що з журналу, що я не завжди 4500 оборотів відповідають 1350 бар, крім того, коли випад ногою тиск досягає 1350 бар, а також до 3200 оборотів , але якщо accelero мало 3200 оборотів тиск ? 1000 бар ....потім, як я роблю розрахунок, якщо я не знаю які значення вводити у формули ? наприклад, як я знаю ,в карту SOI , 3000 обертів, в яких крива відповідає в карту duration ? допоможіть внести ясність, будь ласка

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Повідомлення
    178
    хлопці, коли я написав цю фразу: "цей розрахунок приводить мене до думки, що ін'єкції починає 23.6? до ВМТ і закінчується 22.9? після" я помилився, чому? ви пу? значити 22.9? градусів після ВМТ , а не мав на увазі 22.9? після початку уприскування ...вибачте

Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    спочатку авансові платежі переходять безпосередньо з фактором 0,023437....потім, десь до 4500 оборотів в хвилину детальніше 896 у вас 21? заздалегідь...тепер ви знаєте, що для введення цих iq, що accennavi до тих оборотів ecu використовує завжди 21? заздалегідь...
    spostandoti в наш час вприскування, тим iq у вас тривалість вприскування 22,9? як з тобою розраховуватися....
    тепер ваша inizione для 70mm3 починається в 21? перед вмт, триває від цього моменту, щоб 22,9? тому в підсумку 1,9? після вмт...
    мова, що ви робите, пов'язано press rail>iq і оборотів і gi? всі розраховується від ecu для різних умов використання....
    тепер вас цікавить тільки зона карту, де ви хочете надати всьому дизель, що ви хочете, що вважається, що на високих оборотах і "навантаження"...інші зони "проміжні" що ви хочете змінити??? ви хочете ускладнювати своє життя?
    і, проте, якщо ви помітили, добре, можливо, з winols карту час ви побачите, що для наприклад 50mm3 дизельного палива на 300 бар, у вас є час 3-4000 сша в 1350 році, в той час скорочується з формули, які я розмістив останнім часом для розрахунку press...
    так що...

Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    ах..забув...не вам зосередитися тільки на колах...logga час вприскування і прес-rail у поєднанні з iq...ви побачите, що ви зрозумієте, безкоштовний...

Стр. 5 з 12 PrimaПеред ... 34567 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •