отже, обладнання не змінюється ? тільки таким чином, щоб продати свої інструменти, що були в будинку.....
отже, обладнання не змінюється ? тільки таким чином, щоб продати свої інструменти, що були в будинку.....
я не думаю, що зміна обладнання, насправді поновлення повинні отримати їх з новим мікро і програмного забезпечення, принаймні ? наскільки я бачив, для оновлення, для продажу.
нам потрібно читати прошивку від kess 2.06 працює, і покласти його в нашій, і, відповідно, встановити програмне забезпечення, і, по мені, це може спрацювати...
Навіть я від того, що я зрозумів, HW не змінює доброволець, який відкриває орі і тому bk всередині.......
ви впевнені, що так легко читати прошивку на те, ori, і що вона не захищена.
уго ---- президент A.E.P.
деякі продавці вже перероблені, і тепер сайти, які сказали, що вони продають ті з прошивки 4.хх зараз вони знову 3.xx
Бо хороший плагіат, якщо не оновити firewire не працює повне оновлення.....
ну, але я маю на увазі той факт читати прошивку китайський 2.06, в іншому випадку це було б дуже добре це зробити, то орі![]()
рекомендую для покупки
є продавець на затоку, який говорить, що з 2.06 має всі протоколи активних.....
я знаю, або, що китайські продавці переїхали в італії, або якийсь російський є волосся на животі сказати те, що він навіть не ідея.
на мій погляд, і наскільки я чув, якщо не оновити прошивку, але тільки це-програмне забезпечення, протоколи, нові + відключені, ви бачите у списку, але вони затемнені і не працюють, а ті, старі.
Це що стосується до версії 1.94 від того, що я чув, насправді, якщо вони змінили програмне забезпечення може працювати зі старими протокол, ті, що були після 1.89 не повинні працювати.