Пік у мене проблеми. Тільки постійне , max 0,8 в обмежувач. Зроблені краще з турбо-і рг-орі? Я намагався пов'язати рг і в мене такий же тиск , 1.6 пік 0.8 постійно.
Пік у мене проблеми. Тільки постійне , max 0,8 в обмежувач. Зроблені краще з турбо-і рг-орі? Я намагався пов'язати рг і в мене такий же тиск , 1.6 пік 0.8 постійно.
як шкода, що я не зрозумів..зв'яжіть рг?? у сенсі, як до пов'язана з цією Рг??
Мотоцикліст, не створює черг, навіть в машині...
у automoblista створює черги, навіть в русі...
hahahahahaah. прошу вибачення у всіх , я неправильно назву , я кажу про punto 1.4 tjet......
що нерозумно, вибачте .
вибачте також за off topic......
що стосується punto gt з виступу, зроблені вище, є d-угода , насправді на цій ecu є 2 eprom, не розуміла раніше.
навіть тільки карті ви можете регулювати тиск .
прошу вибачення знову.
по мені c'? витік повітря десь.. була в рг, як правило, руйнується мембрана, так що не котить ну і не відкриває дверцята, і, отже, що prex піднімається, не опускається, як у цьому випадку. Ще однією проблемою може бути равлик турбіни crepata... мені ? успіх.. prex вставав тільки до 0.6/0.7 то не так пі?.. там була невелика тріщина в районі лючка![]()
для мене краще ? завжди є boost контролер електронний соленоїд AEM.. кілька років використовую їх, і вони ніколи не проблема.. є pi? просто, як AEM 30-4350 або Depo (які я використовую на моєму) або pi? складні, такі як Apexi AVCR, що серед іншого дозволяє регулювати тиск і overboost руху для руху, і навіть duty cicle..
Я не знаю, якщо ви ? зрозумів, але мені manettini керівництва я ніколи не любив![]()
Я насправді я їх строю... або, вірніше, я їх будував в той час, що ви використовували дуже.![]()