даю підказку x кварцовий резонатор якщо у вас є marelli 16f себе від їх і від 16000mhz
Dom, на v53 моди, чи не так? ефективні і прислухатися до інтуїції, як у старій версії v2, я прийшов до висновку, що якщо ви хочете інструмент, що працює починається від друкованої плати в vetronite, а потім починається з необхідні компоненти і якості, також прошивки f? його частина з меншою кількістю помилок, і ви отримаєте дзвінок безкоштовний майже ідеальний.......
звичайно, тоді я провів 3000 євро, то я купив вже досконалим? я не знаю, якщо ви дійсно хочете допомогти або допомогти викинути все сміття? ! не мені допомогу, щоб знайти еквівалент допустимим заміну для передавачів max485
Нд все, що ви робите? зроблено в лабораторії електроніки, не хочу вас розчарувати, але з мого досвіду скажу, що, коли вони починають погано закінчується ще гірше. Багато хто з них придбали цей інструмент працює і без проблем, не всі вони є дефектними, оскільки вони роблять тонкої роботи зробити стільки уваги на надійність? мода та інструмент. Я хочу уточнити, я простий любитель цього інструменту, і я хочу пізнати його до кінця, все, qu
я розумію, що ке ви говорите, але мій працює досить добре х шляхом послідовного зараз робить все, і я поміняв тільки конденсатори, застосовуючи якості? краще і кварц замінити 2-pin з металевим набагато більше? стабільною я хотів би мати більше? надійність? в rx і tx і на мій погляд, son i max 485 гк? ки зробив свою лють пісок, по-моєму в пошкоджених компонентів ke sn дуже чутливі, см: кварц ke був зірвані з dremler люб'язно бачили ke tu haigia ви пробували x ласка, raddrizzarmi ідеї
наприклад, контактний центр ke відсутня кварц металевий не йде, виділене для оболонки ?
Вибачте, але s? у послідовний, добре?
але в школі немає?
для перевірки проводки, що поставляється в комплекті з півня?
я сьогодні, після прочитання двох edc17 і все йшло добре, я йду, щоб написати і не причащався-й?...
після двох годин, що я sbattevo, щоб зрозуміти і біле обличчя, і руки, що мене тремтіли, знаєш, що було?
вимикач картина..
проклятий!!! у будь-якому випадку..
перевірте також impiantino завантаження і renas..
"єдине, що стоїть між вами і вашою метою є********* продовжує розповідати про те, чому ви не можете досягти його."
п'ять вже зробили на початку ці елементи навіть пін позитивний комутатора робив falsocontatto з корпусом поршневого пальця і я боюся, ke, це було-коротка danneggiarmi в renesas xk? зараз в k-line йде добре
Привіт Dom, я залишив тебе спробувати, тільки не тому, що? як ви говорите, вам здається, що я не хочу допомогти, дійсно, багато разів був не я, як це зробити, кожен інструмент ? різних проблем, і не всі рішення будуть знижки, те, що я хочу вам сказати, і, що коли є ці проблеми, потрібно поставити його на стенд і перевірити все, що завгодно, від зварних з'єднань до компонентів якості? конденсаторів і резисторів краще з допуском 1% і часто для тих, хто не знає, є клони клонів. Кажу тобі, мій, що я ніколи не змінював кварц 16 Мгц, видно, що інструмент ori працює з тим, є клон, який на місці U2 мають consensatori в той час ще мають ADAA і cos? далі.
Я сподіваюся, що цей мій відповідь часто повторюваних ви уточніть, що, можливо, не те, що ви думаєте......