Сторінка 5 з 5 PrimaПеред ... 345
Результати від 41 до 46 46

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di robby51039
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    quarrata (PT)
    Повідомлення
    163
    надсилаю вам фото мого інструменту, щоб зрозуміти, де у мене проблема, я вказав вам, що я припускаю, були резистори, ви помітите, що вони розташовані по-різному23_aprile_2014_220038_CEST[2].jpg

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (FO)
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    483
    привіт, роббі, я бачу, що ваш ? сильно відрізняється, я запропонував вам виміряти з допомогою мультиметра значення цих двох резисторів (r 27 і r 28) і побачити, якщо хтось з форуму, хто інструмент як ваш говорить вам значення, яке знаходиться в його інструмент, в моєму ви не можете зрозуміти, який нумерації вони дали опір, про який я кажу, ви побачите, r28 (цей великий блакитний), то може бути r27, що на 3,9 khom?

Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    quarrata (PT)
    Повідомлення
    163
    ні, я думаю, що опір грубої і R63 а опір я припускаю, що або змінити, так і r28,ви помітили, що в моєму нумерація резисторів над реле' не в ряду, але вони йдуть в послідовності 54 55 56 57?
    дивно, правда, як я розумію, таких, щоб побачити, якщо вони в порядку?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (FO)
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    483
    якщо, по-вашому ? r 28, то misurala принаймні, знати, скільки ?, потім для тих, недалеко від rel? пошук rifarti на першій фотографії, які я послав вам, звичайно ? триває, враховуючи, що не пронумеровані? можливо, вимірюючи, навіть ті, може бути, ви можете знайти деякі позиції

Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    quarrata (PT)
    Повідомлення
    163
    сьогодні я намагався читати scania після заміни опору, які presumevo був правильним, звичайно, не виконано.
    ce' немає, що він ніколи не читав з півень v50 1 сід?
    хто-небудь коли-небудь зробив зміни на цього півня?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (FO) L'avatar di passione motori
    Дата Реєстрації
    Jul 2013
    Болга
    Лаціо
    Повідомлення
    607
    Привіт, роббі, назва цієї посади говорить про інший версії і не ваш, я думаю, що якщо зробити пошук на форумі ? повна інформація про мод вашої версії....

Сторінка 5 з 5 PrimaПеред ... 345

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •