Сторінка 5 з 6 PrimaПеред ... 3456 ОстаннєUltima
Результати 41-50 з 57

Обговорення: Bravo 1.4 Tjet gpl

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Населення
    Повідомлення
    329
    Citazione Спочатку Написав salvatoresa Visualizza Messaggio
    Якщо я не помиляюся, то це приносить варіатора d заздалегідь?
    не є зміни заздалегідь

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Болга
    НЕАПОЛЬ
    Повідомлення
    28
    І, як правило, l-ін'єкції і невдячним d заздалегідь?

Banned
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Verbania
    Повідомлення
    286
    про стратегії управління запитом крутний момент/потужність, крутний момент/потужність, коректор повільний і швидкий, на напрям сумішоутворення для кожного циклу, засновані на сигнали основних в тому числі : лямбда, температура двигуна, температура повітря, тиск у впускному, висота...

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Болга
    НЕАПОЛЬ
    Повідомлення
    28
    Citazione Спочатку Написав carmageddon Visualizza Messaggio
    про стратегії управління запитом крутний момент/потужність, крутний момент/потужність, коректор повільний і швидкий, на напрям сумішоутворення для кожного циклу, засновані на сигнали основних в тому числі : лямбда, температура двигуна, температура повітря, тиск у впускному, висота...
    Датчик тиску у впускному ? був змінений, датчик cammes змінилося, лямбда, здається, працюють...

Banned
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Verbania
    Повідомлення
    286
    не ? досить побачити, що всі функції діагностики (особливо, якщо загальна) або заміни датчиків ? повинні знати, як підходити до дослідження проблеми цього типу (за умови, що існує реальна проблема) та необхідні знання, зробити відповідні оцінки...на жаль, без авто, щоб перевірити людини, не ? можете заглибитися в питання і знайти можливе рішення продиктоване політикою.

я не ігри ніякого рішення або спроба онлайн

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Болга
    НЕАПОЛЬ
    Повідомлення
    28
    Є 2 місяці, що машина входить і виходить з майстерень.. Що і Fiat, в тому числі... Але ніхто не знає, що зробити або сказати... Я ділюся з вами ці речі... Але якщо б хтось на Неаполь, і в провінції ggrado... я був Би дуже радий піти.. Рішення.. Платити і дякувати..

Banned
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Verbania
    Повідомлення
    286
    не c ? не дивно, що з-за відсутності знань, тим більше? для дому-мати, що ? може застосовувати рішення, призначені для тих, хто розвиває інформації або змін, як chiptuners або схожі.
    потрібна людина, яка коли-відмінне знання стратегій управління ecu всіх видів і ви вмієте користуватися з головою діагностики

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Болга
    НЕАПОЛЬ
    Повідомлення
    28
    D угоду Cn вас... Але повірте мені, тут вже?... ? diffixil знайти золото ДОБРЕ.. більшість ? люди, що ви кидаєте..

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di cinqueturbo
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Чумацький Шлях
    Повідомлення
    Citazione Спочатку Написав salvatoresa Visualizza Messaggio
    Є 2 місяці, що машина входить і виходить з майстерень.. Що і Fiat, в тому числі... Але ніхто не знає, що зробити або сказати... Я ділюся з вами ці речі... Але якщо б хтось на Неаполь, і в провінції ggrado... я був Би дуже радий піти.. Рішення.. Платити і дякувати..
    Я був би радий тобі допомогти, або спробувати зрозуміти проблеми вашого автомобіля,а завтра,
    але це і periodicista для мене..
    і вранці, що я potono автомобілів ніколи не бачив з танк-інструмент і йдуть так само швидко, деякі символи..
    для себе автомобіль, як, і з вашою проблемою я хоче спокою? і lucidit?..

Banned
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Piemont
    Повідомлення
    432
    на жаль, діагноз онлайн ? не вдалося змусити її проблем, як,....
    насправді все довелося б поставити оригінальні машини...
    знайдено несправність, завжди, якщо не залежав від карти, ви можете? переробити...

Сторінка 5 з 6 PrimaПеред ... 3456 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •