І, як правило, l-ін'єкції і невдячним d заздалегідь?
про стратегії управління запитом крутний момент/потужність, крутний момент/потужність, коректор повільний і швидкий, на напрям сумішоутворення для кожного циклу, засновані на сигнали основних в тому числі : лямбда, температура двигуна, температура повітря, тиск у впускному, висота...
не ? досить побачити, що всі функції діагностики (особливо, якщо загальна) або заміни датчиків ? повинні знати, як підходити до дослідження проблеми цього типу (за умови, що існує реальна проблема) та необхідні знання, зробити відповідні оцінки...на жаль, без авто, щоб перевірити людини, не ? можете заглибитися в питання і знайти можливе рішення продиктоване політикою.
я не ігри ніякого рішення або спроба онлайн
Є 2 місяці, що машина входить і виходить з майстерень.. Що і Fiat, в тому числі... Але ніхто не знає, що зробити або сказати... Я ділюся з вами ці речі... Але якщо б хтось на Неаполь, і в провінції ggrado... я був Би дуже радий піти.. Рішення.. Платити і дякувати..
не c ? не дивно, що з-за відсутності знань, тим більше? для дому-мати, що ? може застосовувати рішення, призначені для тих, хто розвиває інформації або змін, як chiptuners або схожі.
потрібна людина, яка коли-відмінне знання стратегій управління ecu всіх видів і ви вмієте користуватися з головою діагностики
D угоду Cn вас... Але повірте мені, тут вже?... ? diffixil знайти золото ДОБРЕ.. більшість ? люди, що ви кидаєте..
Я був би радий тобі допомогти, або спробувати зрозуміти проблеми вашого автомобіля,а завтра,
але це і periodicista для мене..
і вранці, що я potono автомобілів ніколи не бачив з танк-інструмент і йдуть так само швидко, деякі символи..
для себе автомобіль, як, і з вашою проблемою я хоче спокою? і lucidit?..
на жаль, діагноз онлайн ? не вдалося змусити її проблем, як,....
насправді все довелося б поставити оригінальні машини...
знайдено несправність, завжди, якщо не залежав від карти, ви можете? переробити...