Сторінка 5 з 40 PrimaПеред ... 3456715 ... ОстаннєUltima
Результати 41-50 з 394
    СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    293
    кожної машини свої характеристики, які слід дотримуватися,наприклад, група vag форсунки, насос збирає масло 5w40 50501 без dpf з dpf монтує 5w30 і т. д. і т. п. те, що це castrol чи ні, але він хоче, щоб ми завжди масло 5w40 50501
    IP

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di dvdtuning
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Фрозіноне
    Повідомлення
    906
    Я чув, що навіть корпусу elix масло 5w40 ? дуже хороше масло, навіть краще, ніж bardahl.
    IP

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF)
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    935
    Як я бачу, з урахуванням того, що масла я випробував досить багато декілька типів авто, я можу сказати, що добре чи погано, всі вони, скільки хороших, просто вибрати тип масла підходить до характеристик двигуна і марка, принаймні, відомий, крім, безумовно, походження, бо існує багато контрафактної продукції, selenia на все, з яким мій клієнт вчора був об'єднаний туристичне до 156. А не треба вибирати залежно від типу використання, що робить клієнт, у доповнення до умов роботи двигуна, в якому вона встановлена.
    Наприклад, якщо ви кладете масло 5/40 або 5/30 в двигунах Vw, форсунки, насос, перша серія, тип 130cv, ви помітите, споживання перебільшені, і, запевняю вас, йде набагато краще, ніж на 10w40 або навіть 15w40. У fiat в benza малої водотоннажності, останніх версій, що включає в себе ? на 15w40 так як витрата і все інше, особливо якщо авто використовується на коротких ділянках.

Крім того, фіксована низьких градацій пу? бути sfatata просто переглядаючи l'******** і характеристики, рекомендовані виробниками. Mercedes, наприклад, в районах, де не падає нижче 15? у дизельних двигунах наказує 15w40, і не ? l0unico.
    IP

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    трапані
    Повідомлення
    31
    я завжди використовував red line, коли я rx8, відмінне масло....я на 10w40, враховуючи, що в регіоні у нас немає проблем в умовах низьких температур зараз на abarth 500, я використовую royal purple........
    IP

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    485
    я можу сказати, моя espeienza жити... мій друг на golf 3 серії, з турбіною, плюс, він завжди використовується масло barbhal xtc з fullerene.... ebb? я можу сказати, що ми витягли чер турбіна після 200 000 км для " ще один upgrade ebb? ми можемо сказати, що масло дійсно робить чудеса.... турбіна xfetta, як якщо б вона була змонтована далі вчора!!!
    IP

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    трапані
    Повідомлення
    31
    Citazione Спочатку Написав rego88 Visualizza Messaggio
    я можу сказати, моя espeienza жити... мій друг на golf 3 серії, з турбіною, плюс, він завжди використовується масло barbhal xtc з fullerene.... ebb? я можу сказати, що ми витягли чер турбіна після 200 000 км для " ще один upgrade ebb? ми можемо сказати, що масло дійсно робить чудеса.... турбіна xfetta, як якщо б вона була змонтована далі вчора!!!
    gi?....? відомо, що лінії bardhal ? відмінно, я завжди на rx8 використовував для змішування бензину.....100 мл на кожний повний прямо в бак.
    IP

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    Повідомлення
    280
    проблема в румунії ? що якщо ви покладете в добавок, тефлон підходить тобі шматки...бо як ти сказав ? вже добавка.. я підтверджую, що ? топ.
    але проблема ? що або покладіть двигун новий, або спочатку потрібно зробити обробку для видалення накипу або лаки..
    У світі божевільних нормальний-це з розуму
    IP

garret
    Guest
    Citazione Спочатку Написав Chris156 Visualizza Messaggio
    по мені краще рішення ? купити олію призначають з будинку матері і additivarlo з продуктами syntoflon.. дизель стає бензин, як працює ****** і тихий..крім того, лікування ви робите кожні 50 000 або 80 000 км. якщо ви зайдете на сайт, є різні пояснення про процедуру обробки очищення, а потім захист. (E. T. і ПРОТЕКТОР)
    Велика помилка ? покласти продукти в кераміці..пошкодження двигуна необоротно.
    один з syntoflon кинуло двигун своєї m3 на трасі, коли він відкрив було масло, що, здавалося, варення, на жаль, при високих температурах ця добавка від великих проблем, набагато краще, ніж cloroparaffine
    IP

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    Повідомлення
    280
    я чув про цю проблему на температуру..але не пам'ятаю, на скільки градусів він говорив, але було дуже багато.. ми говоримо, що для вуличного використання ? відмінний компроміс. якщо потім перейти на біг і у вас важкі зміни ? краще використовувати мастила, деталі.
    У світі божевільних нормальний-це з розуму
    IP

garret
    Guest
    Citazione Спочатку Написав Chris156 Visualizza Messaggio
    я чув про цю проблему на температуру..але не пам'ятаю, на скільки градусів він говорив, але було дуже багато.. ми говоримо, що для вуличного використання ? відмінний компроміс. якщо потім перейти на біг і у вас важкі зміни ? краще використовувати мастила, деталі.
    точно,? я вважаю за краще не ризикувати rx-10 ? вище в якості добавки і не підлягає змінам при високих температурах
    IP

Сторінка 5 з 40 PrimaПеред ... 3456715 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •