Стр. 5 з 12 PrimaПеред ... 34567 ... ОстаннєUltima
Результати 41-50 з 112
    garret
    Guest
    вибачте, але як це було зроблено в strozzarlo? вони складені?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di sno74
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    641
    як я повторюю, зовні здається, що жорсткого то ? гумовий шланг, він втратив твердість, він розм'якшується від температури під гайку ? стріла конуса і тягнути, стріла крутилася ? досить зробити чверть обороту і труби всередині мружиться......

garret
    Guest
    моїй не було гайка, але тільки один хомут металевий з кубка та 2 гайки 10 з нана ущільнення на стороні турбіни

Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    641
    Це твоє ? bmw не w......

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Aug 2012
    Болга
    prov. Барі
    Повідомлення
    61
    вибачте sno74 ви, що ви працювали в цій області, мансардний краще чи ні KKK, що в даний момент я знаходжуся???

Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    641
    мансардний ? ще краще, навіть тепер, справді тоді, коли курс, я підходжу мансардний стоять qulcosina пі? але набагато краще знаєте, що нам постачальник зробив кампанію, що називається, поклав шолом на вашій турбіни роблять вас платити страховку, якщо турбіна розпадається протягом року тобі міняють безкоштовно...

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Aug 2012
    Болга
    prov. Барі
    Повідомлення
    61
    давно я читала десь, що гаррет був певний пробіл число обертів, в той час як KKK був більш постійним під час дозування

Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    641
    ніколи не чув нічого подібного турбіна ? дуже схоже, що відрізняється ? крильчатки ? р? pi? міцним, то матеріали набагато краще.......

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Aug 2012
    Болга
    prov. Барі
    Повідомлення
    61
    be хлопці, я залишаю вас і ви зробили пізно, дякую вам за вашу відвертість, ви були дуже корисні, і потім у мене нерви на межі шкіри мені потрібно sfogarmi привіт, завтра....

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF)
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    935
    Якщо вив від перших, і не було сталість дозування, нічого дивного, що проблема була з геометрії, що якщо погано відрегульована тому погано працювати вертушки і стовп, змушуючи їх зусилля не стійкі.

PS: ви впевнені, що турбіна тобі вони помістили новий?? Не ? що за справа, тобі до них покласти перероблений або, може бути, вони вам перероблено, саме ваш??

А заміна тільки core assy останнім часом йде дуже добре, як для покупок, що для терміну служби.

Стр. 5 з 12 PrimaПеред ... 34567 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •